Παιδια, να σας πω ενα κολπο που σκεφτηκα πριν απο ενα μηνα περιπου σχετικα με τα αδιαβαστα βιβλια που εχω συσσωρευσει. Πρωτα τα μετρησα, 67 ηταν τελικα ( εκει που φοβομουν οτι θα' ναι περισσοτερα ), μετα εγραψα μια λιστα με ολους τους τιτλους βαζοντας αριθμους, υστερα εκοψα 67 χαρτακια με τους αριθμους γραμμενους πανω τους, τα εβαλα σε μια κουτα και δωσε κληρωση! Καπως ετσι διαβασα την Τζειν Ειρ, Το Πορτρετο του Ντοριαν Γκρει, την Πλωτη Πολη κ.α. Θα μου πειτε οτι ισως φαινεται καπως καταναγκαστικο κι οτι σκοτωνει την ευχαριστηση του διαβασματος αλλα οχι. Σε μενα τουλαχιστον δεν λειτουργησε ετσι, ισα- ισα μου φαινεται διασκεδαστικο να εχω αγωνια τι θα μου πεσει στην κληρωση. Απο το να καθομαι μπρος στην βιβλιοθηκη και να σκεφτομαι επι ωρες τι να διαβασω, καλυτερα να τραβηξω ενα χαρτακι κι οποιον παρει ο Χαρος!
Αυτη την περιοδο εχω σταματησει να χρησιμοποιω αυτη την μεθοδο γιατι ετυχε να κολλησω με τον Χαρι Ποτερ και μεχρι να διαβασω ολα τα βιβλια της σειρας δεν μπορω να πιασω αλλο βιβλιο.
Αυτη την περιοδο εχω σταματησει να χρησιμοποιω αυτη την μεθοδο γιατι ετυχε να κολλησω με τον Χαρι Ποτερ και μεχρι να διαβασω ολα τα βιβλια της σειρας δεν μπορω να πιασω αλλο βιβλιο.