Ως διδυμάκι γνήσιο γνωρίζω πως το ζώδιο μας αγαπά το διάβασμα και πως οι δίδυμοι γίνονται καλοί συγγραφείς, ποιητές, ασχολούνται με την τέχνη, το σινεμά παρα πολύ, την ζωγραφική κτλ. είναι λάτρεις του διαβάσματος, της τέχνης και της διανόησης! Ιδού και τι λέει και η Μονρόε, δίδυμος και αυτή για όλα αυτά. Είμαστε κάτω από την επήρεια του Ερμή, του αγγελιοφόρου των θεών.
οπότε τι να πω εγώ τα λέει όλα η Μαίρυλιν/ εκπροσώπους διδυμάκια που να είναι στον χώρο της διανόησης δεν γνωρίζω αλλά θα ψάξω να βρω! Νομίζω , δεν είμαι σίγουρη πως ο Πόε ήταν δίδυμος, θα ψάξω πάντως
Εσείς τι έχετε ακούσει για το ζώδιο σας και για το διάβασμα; και γενικά συμφωνεί με την πνευματική σφαίρα σας όλο αυτό;
Να δούμε δηλ.και αν είναι αλήθεια μιας και έχουμε πολλούς βιβλιόφιλους εδώ μέσα , αν σε κάποιον λέει το ζώδιο του πως δεν αγαπά το διάβασμα και αυτός το λατρεύει! Να πω πως η Μονρόε έγραφε ποιήματα, ήταν παντρεμένη με τον Αρθουρ Μίλερ και πως διάβαζε πολύ. Είχε διαλεκτή βιβλιοθήκη με 400 βιβλία μεταξύ αυτών διάβαζε ποίηση και φιλοσοφία.

Εσείς τι έχετε ακούσει για το ζώδιο σας και για το διάβασμα; και γενικά συμφωνεί με την πνευματική σφαίρα σας όλο αυτό;

Last edited: