Ζώδια , διάβασμα, τέχνη και διανόηση

Ως διδυμάκι γνήσιο γνωρίζω πως το ζώδιο μας αγαπά το διάβασμα και πως οι δίδυμοι γίνονται καλοί συγγραφείς, ποιητές, ασχολούνται με την τέχνη, το σινεμά παρα πολύ, την ζωγραφική κτλ. είναι λάτρεις του διαβάσματος, της τέχνης και της διανόησης! Ιδού και τι λέει και η Μονρόε, δίδυμος και αυτή για όλα αυτά. Είμαστε κάτω από την επήρεια του Ερμή, του αγγελιοφόρου των θεών.
οπότε τι να πω εγώ τα λέει όλα η Μαίρυλιν/ εκπροσώπους διδυμάκια που να είναι στον χώρο της διανόησης δεν γνωρίζω αλλά θα ψάξω να βρω! Νομίζω , δεν είμαι σίγουρη πως ο Πόε ήταν δίδυμος, θα ψάξω πάντως
Εσείς τι έχετε ακούσει για το ζώδιο σας και για το διάβασμα; και γενικά συμφωνεί με την πνευματική σφαίρα σας όλο αυτό;:ουχ: Να δούμε δηλ.και αν είναι αλήθεια μιας και έχουμε πολλούς βιβλιόφιλους εδώ μέσα , αν σε κάποιον λέει το ζώδιο του πως δεν αγαπά το διάβασμα και αυτός το λατρεύει! Να πω πως η Μονρόε έγραφε ποιήματα, ήταν παντρεμένη με τον Αρθουρ Μίλερ και πως διάβαζε πολύ. Είχε διαλεκτή βιβλιοθήκη με 400 βιβλία μεταξύ αυτών διάβαζε ποίηση και φιλοσοφία.

Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ειναι ενας αστερισμος, του οποιου το ονομα νομιζω αναφερεται στον Ασκληπιο (ο εχων τους οφεις).

Καπου στα νάιντιζ ειχε βγει οτι λογω της μετατοπισης των πολων, του μεσημβρινου, της εκλειπτικης (ή κατι αλλο αστρονομικο), ο αστερισμος του Οφιουχου ειχε μετακινηθει προς τον ζωδιακο κυκλο, οποτε γινοταν το 13ο ζωδιο. Η θεση του ειναι πριν τον Τοξοτη.

Ειχε γινει και θεμα στην τηλεοραση, αλλα οι αστρολογοι ειπαν "το θεμα του Οφιουχου ειναι γνωστο απο την αρχαιοτητα, αλλα ισχυουν ολα οπως τα ξερουμε, οποτε και θα ισχυουν" και εληξε το θεμα :))))

(τελος off-topic)

Last edited:
Ας θέσω εδώ έναν προβληματισμό που ταλανίζει την ψυχούλα μου ώστε να μπορέσουν να μου απαντήσουν οι ειδήμονες:

Υπάρχουν ζώδια που βγάζουν ικανούς ηγέτες, καλλιτέχνες, διανοούμενους, επιχειρηματίες, φίλους, εργαζομένους, δημιουργούς κοκ. Επειδή λοιπόν είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να αποφασίσω επιτέλους τι θα γίνω όταν μεγαλώσω, και πραγματικά νοιώθω να με τραβάει κάποιο επάγγελμα (απασχόληση καλύτερα) αλλά πραγματικά δεν θα ήθελα να διαλέξω κάτι που δεν θα ήταν συμβατό με το ζώδιό μου όμως οι γνώσεις μου στην αστρολογία είναι περιορισμένες, θέλω λοιπόν να ρωτήσω: Ξέρει κάποιος ποιο ζώδιο βγάζει τους καλύτερους αλλά και ποιο τους χειρότερους παρενδυτικούς σχιζοφρενείς δολοφόνους με χόμπι την ταρίχευση πτηνών στο υπόγειο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια!!!

Ολιγον δυσκολο βρε κορτο το ερωτημα σου και η απορια σου! Τους καλυτερους αεργους πιο ζωδιο τους βγαζει;

Οι λεοντες ειναι υπερβολικα εγωιστες μιλαω εκ πειρας και αρχηγοι θελουν σε ολα να ναι οι καλυτεροι

Με δεδομένο ότι η παραπάνω έρευνα δείχνει ότι από ένα σύνολο 195 ατόμων που κυβερνούν σήμερα (πέρσι βασικά το άρθρο είναι του Ιουνίου του 2015) δημοφιλέστερο ζώδιο είναι οι Σκορπιοί με 22 χώρες/κυβερνήτες ενώ λιγότερο δημοφιλές είναι η Παρθένος με 12 δεν νομίζω η διαφορά στα νούμερα είναι τόσο σημαντική ώστε να βγουν συμπεράσματα.

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Δεν πιστεύω στα ζώδια, όμως έχω την αίσθηση ότι όταν κάποιος μεγαλώνει πιστεύοντας σ' αυτά και θεωρώντας ότι έχει κάποιες συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες ή στοιχεία χαρακτήρα λόγω ζωδίου, είναι πιθανό να αποκτήσει πραγματικά αυτά τα χαρακτηριστικά στη ζωή του. Ας πούμε, ένας καρκίνος που από μικρός ακούει ότι είναι "ευαίσθητος" ("Αααα καρκινάκι! Ευαισθητούλι!") δεν μπορεί να αρχίσει να πιστεύει ότι πράγματι είναι, με αποτέλεσμα να γίνει κιόλας; Γνωρίζω λέαινα που πιστεύει στα ζώδια, και είναι πράγματι γεμάτη αυτοπεποίθηση, με αρχηγικές τάσεις κ.ο.κ. Ποιος μου λέει ότι όλη αυτή η σιγουριά που είχε από μικρή χάρη στο ζώδιό της και στους άλλους ("Ααα η μικρή είναι λέων! Γι' αυτό μπορεί και επιβάλλεται στα άλλα παιδιά!") δεν τη βοήθησε να γίνει πραγματικά έτσι; Εγώ είμαι ζυγός, και από μικρή μου έλεγαν διάφοροι ότι αυτό σημαίνει πως είμαι "αναποφάσιστη". Ε, ως παιδί, πίστευα κι εγώ ότι είμαι αναποφάσιστη, λόγω ζωδίου, όμως ευτυχώς σταμάτησα εγκαίρως να πιστεύω σ' αυτά τα πράγματα, με αποτέλεσμα να μην γίνω τελικά αναποφάσιστη. :χαχα:

Last edited:

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Δεν με διακρινει η ταξη γυρω μου, οπως υποτιθεται οτι χαρακτηριζει τους παρθενους, και ειδικα σε γραφειο και ντουλαπα επικρατει χαος, ομως σε αυτα που θελω.. επιδιωκω την τελειοτητα.

Για τους παρθενους εχει τιποτα;