Ηλεκτρονικά Βιβλιοπωλεία

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Κατά το νήμα με τα (στεγασμένα) Βιβλιοπωλεία θα ήθελα να φτιάξουμε εδώ ένα νήμα με τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία όπου θα αναφέρουμε το url και μια μικρή περιγραφή του καθενός με τα χαρακτηριστικά του.

Όσοι έχετε εμπειρία, μπήτε στον κόπο να γράψετε εδώ πιο κάτω κι εγώ θα συμπληρώσω σε αυτήν την πρώτη ανάρτηση ώστε να έχουμε μια ευσύνοπτη λίστα.

:ναι:

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=amazon.co.uk
Η βρετανική εκδοχή του γνωστού ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος. Έχει τεράστια γκάμα βιβλίων στα αγγλικά και για παραγγελίες άνω των £25 δεν χρεώνει μεταφορικά για την Ελλάδα. Κάνουν καλό πακετάρισμα έτσι που τα βιβλία σπανίως παθαίνουν ζημιά κατά την μεταφορά και έχουν καλή πολιτική επιστροφών.


Πολιτεία
Έχει αρκετά βιβλία, πολλά βιβλία βρίσκεις και με 3-5 €, από 30€ και πάνω δεν έχει έξοδα αποστολής.

Ελεύθερη Σκέψις
 
Last edited:
Αρκετές (πλέον) Επιλογές

Online βιβλιοπωλεία με e-books στα ελληνικά
Beebooks.gr
Booknights.gr (αναρτήσεις)
Booksuite (αναρτήσεις)
CosmoBooks (αναρτήσεις)
ebooks.gr
e-bookshop.gr (αναρτήσεις)
Greekbooks.gr (αναρτήσεις)
IANOS (αναρτήσεις)
iBookstore (αναρτήσεις)
MyeBooks (αναρτήσεις)
PERIZITITO.GR (αναρτήσεις)
ReadPoint (αναρτήσεις)
Yantzi
http://www.ianos.gr
Πρέπει πρώτα να κάνεις εγγραφή στο site.
Έχει 111013 αποτελέσματα έντυπων βιβλίων
Έχει 1906 αποτελέσματα ηλεκτρονικών βιβλίων(ebooks) http://www.ianos.gr/voitheia/odigies-gia-ebooks.html
σχόλια: Έχω αγοράσει 10 ebooks. Παρατήρησα διαφορά στην τιμή ~2euro έως μέχρι & ~5euro πιο φθηνό το ebook

iBookstore της apple
Πρέπει να έχεις δημιουργήσει Apple ID.
Έχω 8 ebooks στην κατοχή μου.
-1) Έχει μεγάλη ποικιλία μόνο ebooks ελληνικά & ξένα (πρέπει να έχει συσκευή ios π.χ. iPad, iPhone ή mac συμβατό με την τελευταία υποστηριζόμενη έκδοση.
-2) Έχει πολλές κατηγορίες με βιβλία Δωρεάν & με Πληρωμή
-3) Υπάρχει η δυνατότητα preview (αρκετά σημαντικό) δηλαδή ανάγνωση δείγματος του βιβλιου(προεπισκόπηση των περιεχωμένων, σελίδες, κεφάλαια κ.τ.λ.)

http://www.cosmotebooks.gr/gr/
Πρέπει να κάνεις εγγραφή.
Έχει έντυπα & πολλά ebooks στα οποία συχνά κάνει προσφορές!
 
BookDepository.com

Έχει παραγγείλει κάνεις απο το BookDepository.com; Έχω ακούσει ότι είναι απο τα καλύτερα του εξωτερικού και έτσι έκανα την πρώτη μου απόπειρα! Ξέρουμε μήπως σε πόσο καιρό φτάνει η παραγγελία ή εάν έχουν κάποιο θέμα με απόθεμα ή κάτι άλλο;
 
Εχω παραγγειλει απο bookdepository και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. Αν θυμαμαι καλα, εκανε γυρω στη μια βδομαδα να φτασει.
 
Εχω παραγγειλει απο bookdepository και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. Αν θυμαμαι καλα, εκανε γυρω στη μια βδομαδα να φτασει.
Έχω ήδη 5 μέρες που παρήγγειλα και η παραγγελία μου είναι ακόμα στο στάδιο της επεξεργασίας! Φαντάζομαι έκανε μια βδομάδα αφού την στείλανε... Πόσο καιρό έκαναν να συγκεντρώσουν τα βιβλία που παρήγγειλες; θυμάσαι;
 
Δυστυχως, δεν θυμαμαι καθολου. Και δεν βρισκω και το mail της παραγγελιας (μαλλον το εχω σβησει). Αλλα μην αγχωνεσαι, θα ερθουν τα βιβλια.
 
Από το Book Depository έχω παραγγείλει αρκετές φορές, χωρίς ποτέ να αντιμετωπίσω το παραμικρό πρόβλημα. Το συγκεκριμένο μαγαζί κάνει και μεγάλες εκπτώσεις κατά καιρούς, όπως μπορεί να στείλει και εκπτωτικά κουπόνια.

Σήμερα, εντελώς τυχαία μέσω facebook, βρήκα αυτό το μικρό online βιβλιοπωλείο: https://www.marianikos.gr/ Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, και είδα επίσης ότι έχει αρκετά καλές εκπτώσεις σε κάποια βιβλία (+3ευρώ δωροεπιταγή με την εγγραφή). Πολύ πιθανό να παραγγείλω κάποια στιγμή, αφού σε σχετικά ανταγωνιστικές τιμές με τους "μεγάλους", προσπαθώ να υποστηρίζω τους "μικρούς"
 
Παρηγγειλα και εγώ χθες από το Book Depository, πρώτη μου απόπειρα για παραγγελία από το εξωτερικό και ελπίζω στο καλύτερο. :))
 
Top