Ηλικία Μελών

Ποια είναι η ηλικία σας??

• Total voters
    285
Κοίτα να δεις που ένα σωρό κόσμος κάνει τον Αλέκο :αργκ:
Ε, λοιπόν δεν το περίμενα :τσκτσκ:

Στην αρχή, σκέφτηκα να αγνοήσω την ερώτηση. Μετά είδα ότι προκάλεσε πλήθος αναρτήσεων, οπότε αποφάσισα ότι πρέπει να απαντήσω. Οταν είδα και την επιστημονικότατη ανάρτηση του Ονειρευτή, πείστηκα ότι πρέπει οπωσδήποτε να μας φτιάξει την κατά Gauss καμπύλη ηλικιών της Λέσχης. Αλλά ας το κάνουμε λίγο πιο ενδιαφέρον. Για να βρείτε την ηλικία μου, πρέπει να προσθέσετε τα εξής μεγέθη.
Τους θεούς του Ολύμπου.
Τις πληγές του Φαραώ.
Τους σοφούς της αρχαίας Ελλάδας.
Τα θαύματα του κόσμου.
Τα θανάσιμα αμαρτήματα.
Τις Μούσες.
Ευτυχώς υπάρχουν και άλλα γνωστά μεγέθη, έχω μέλλον ακόμη.

Kαλά που μας αφήνει κι ένα περιθώριο ανάμεσα στις επιλογές και μας μένει χώρος να κρύψουμε καναν χρόνο :Ρ
Εμένα δεν με συμφέρει γιατί έχω τον μικρότερο αριθμό από την ομάδα που ψήφισα!! :μόκο:
Αν και από τότε που γράφτηκα στην λέσχη σαν να ξανάνιωσα ένα πράγμα...:)))):γιούπι:

Τώρα είναι τυχαίο που οι περισσότεροι που βιάστηκαν να αποκαλύψουν την ηλικία τους είναι οι κάτω των 30;

ΥΓ1. Το νήμα αξίζει ΜΟΝΟ για την ανάρτηση του Ονειρευτή και τις καμπύλες Πουασόν και Γκάους. Σόρρυ Μορφέα αλλά.........

ΥΓ2. Κι εγώ έχω αποφασίσει ότι από δω και μπρος θα μικραίνω. Δεν με νοιάζει για τους υπόλοιπους, τα 'χουμε τάξει με θεούς, χρόνους, χάρους, δαίμονες. Εμένα τα αυτά μου θα κοιτάνε πάντα ψηλά.

Ηλικία? Τι είναι η ηλικία? Τι είναι ο χρόνος? :χαχα:
Ψήφισα το προτελευταίο! Για την ακρίβεια γεννημένος το 1960, αλλά στην πραγματικότητα ξέρω ότι, δεν έχω γεννηθεί ακόμα...

Μ θυμηθες ενα τραγουδακι απο μια ταινια με το ΒΟΓΛΗ:"Γεννηθηκα φτωχοπαιδο ,γεννηθηκες κυρα..."χαχα

Αχ,οσο για μενα ,θα ηθελα η ηλικια μου να μεινει οσοι κ οι κατασκευαστες πλυντηριων που συνιστουν SKIP,.Δυστυχως μονο αυτοι μενουν σταθεροι στο χρονο...Οποτε σε λιγες εβδομαδες ,θα κανω το ..."salto mortale" προς την επομενη μου δεκαετια -λετε εκει να με περιμενουν ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,που τραγουδα η ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ???

Αχ,οσο για μενα ,θα ηθελα η ηλικια μου να μεινει οσοι κ οι κατασκευαστες πλυντηριων που συνιστουν SKIP,.Δυστυχως μονο αυτοι μενουν σταθεροι στο χρονο...
Και το μήκος της φούστας των τσιρλίντερς (που λέει και ο Ρόμπινς). :χαχα: