Τον Ιούλιο γίνομαι 29, αλλά όλοι με κάνουν κάτω από 23, ενίοτε και 15-16 (ναι, το έχω ακούσει κι αυτό )
Τον Ιούλιο γίνομαι 29, αλλά όλοι με κάνουν κάτω από 23, ενίοτε και 15-16 (ναι, το έχω ακούσει κι αυτό )
Ακριβώς αυτό! Γιατί συμβαίνει αυτό με τα μαλλιά;Κι εμένα με έχουν περάσει για 15 αλλά νομίζω ήταν πολύ άστοχο!! Συνήθως με κάνουν κάπου στα 20-23. Όταν έχω τα μαλλιά σγουρά με κάνουν για μικρή, κι όταν τα έχω ίσια για πιο μεγάλη. Οπότε είναι και στο χέρι μου. Άμα νιώθω ότι γέρασα αφήνω το μαλλί φυσικό
Χαχα, λιώνω!!!!!:χαχαχα:λεω με λιγη αφελεια "δεν παω σχολειο". για να πεσει μετα η ατακα "το σταματησες;"
Εχουμε μεγαλο δωρο Μεταλλαγμενη! Απολαυσε το!
Δεν ξέρω βρε κορίτσια, αν είσαι 40 και σε κάνουν για 25 είναι σούπερ, αλλά αν είσαι 30 και σε κάνουν για 15 αναρωτιέσαι αν προδιαθέτεις τον άλλο για να σε βγάλει για ποτό (και ό, τι προκύψει ) ή να σε κεράσει γάλα με μπισκότα!Βρε κορίτσια αυτό είναι το όνειρο κάθε γυναίκας!Το να φαίνεσαι μικρότερη είναι από τα πιο ωραία δώρα!!Απολαύστε το!!
Ποπό, όντως δεν μοιάζει για 22, για 17 τον κάνεις! Τι να πω, εντάξει είμαι χυμαδιό γενικά, δεν φτιάχνομαι/βάφομαι καθόλου, αλλά και το 15 είναι κομματάκι υπερβολή, οπότε μην νομίζεις, δεν είμαι κάτι αξιοπερίεργο :χαχαχα:Είναι μερικοί άνθρωποι που μικροδείχνουν αληθινά πολύ. Για παράδειγμα, ο Thomas Brodie-Sangster πήρε τον ρόλο του 13χρονου Jojen της σειράς Game of Thrones όταν ήτανε 22 χρονών. Δεν ξέρω αν δείχνει για 13χρονος όμως έχει ένα πρόσωπο που δείχνει μικρότερο από την ηλικία του.
Θα είχα την περιέργεια να σε δω, πάντως, Μεταλλαγμένη.
Πού το είδες αυτό, βρε Ίζι; Μόνο πιπίνια βλέπω μέχρι στιγμής... Μάνα μου, απελπίστηκα τώρα!Βλέπω ότι οι συνάδελφοι του 5ου γκρουπ (31-35) πλειοψηφούμε
Στη δημοσκόπηση. Η ομάδα μας έχει ένα ισχυρό 19,08% και είναι πρώτη αυτή τη στιγμή μαζί με τους 11-20Πού το είδες αυτό, βρε Ίζι;