Ηλικία Μελών

Ποια είναι η ηλικία σας??

• Total voters
    285

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Είναι μερικοί άνθρωποι που μικροδείχνουν αληθινά πολύ. Για παράδειγμα, ο Thomas Brodie-Sangster πήρε τον ρόλο του 13χρονου Jojen της σειράς Game of Thrones όταν ήτανε 22 χρονών. Δεν ξέρω αν δείχνει για 13χρονος όμως έχει ένα πρόσωπο που δείχνει μικρότερο από την ηλικία του.

Θα είχα την περιέργεια να σε δω, πάντως, Μεταλλαγμένη. :)

Τον Ιούλιο γίνομαι 29, αλλά όλοι με κάνουν κάτω από 23, ενίοτε και 15-16 (ναι, το έχω ακούσει κι αυτό :πανικός: )

31 και μου συμβαινει πολυ συχνα να με κανουν καπου στα 25 οταν ξερουν οτι εχω μεταπτυχιακο τιτλο σπουδων. Οταν δεν το ξερουν θεωρουν οτι ειμαι φοιτητρια. Αν φοραω φορμα ή το ατομο ειναι ηλικιωμενο τοτε πολυ συχνα πεφτει η ατακα "το σχολειο πως παει;" Αν εχω ορεξη να τρολαρω, λεω με λιγη αφελεια "δεν παω σχολειο". :φρύδια: για να πεσει μετα η ατακα "το σταματησες;"

Εχουμε μεγαλο δωρο Μεταλλαγμενη! Απολαυσε το! :ωραίος:

Κι εμένα με έχουν περάσει για 15 αλλά νομίζω ήταν πολύ άστοχο!! Συνήθως με κάνουν κάπου στα 20-23. Όταν έχω τα μαλλιά σγουρά με κάνουν για μικρή, κι όταν τα έχω ίσια για πιο μεγάλη. Οπότε είναι και στο χέρι μου. Άμα νιώθω ότι γέρασα αφήνω το μαλλί φυσικό :ρ

Κι εμένα με έχουν περάσει για 15 αλλά νομίζω ήταν πολύ άστοχο!! Συνήθως με κάνουν κάπου στα 20-23. Όταν έχω τα μαλλιά σγουρά με κάνουν για μικρή, κι όταν τα έχω ίσια για πιο μεγάλη. Οπότε είναι και στο χέρι μου. Άμα νιώθω ότι γέρασα αφήνω το μαλλί φυσικό :ρ
Ακριβώς αυτό! Γιατί συμβαίνει αυτό με τα μαλλιά; :εεε;:
(Κι εμένα μ' έχουν περάσει για 15 αλλά δεν ήταν τόσο άστοχο γιατί είμαι 15. xD Για τρεις μήνες ακόμη. Το αγαπημένο μου βέβαια παραμένει το «Σπουδάζεις;» το οποίο το ακούω όλο και πιο συχνά τελευταία και με χαροποιούσε ίσως πέρυσι αλλά τώρα βλέπω ότι πλησιάζω όντως σ' αυτή την ηλικία.)
Κόρτο, έχεις γενέθλια; Ω χρόνια σου πολλά! :γιούπι:

Και εμένα με περνούν συχνά για νεαρότερο όταν με βλέπουν αλλά όταν με γνωρίζουν βεβαιώνονται ότι είμαι ακόμα στην εφηβεία... :χαχα:

Βρε κορίτσια αυτό είναι το όνειρο κάθε γυναίκας!Το να φαίνεσαι μικρότερη είναι από τα πιο ωραία δώρα!!Απολαύστε το!!

Να σε διορθώσω, αυτό είναι το όνειρο της κάθε γυναίκας άνω των 25! Το όνειρο της κάθε γυναίκας πριν τα 18 είναι να φαίνεται μεγαλύτερη.

λεω με λιγη αφελεια "δεν παω σχολειο". :φρύδια: για να πεσει μετα η ατακα "το σταματησες;"
Χαχα, λιώνω!!!!!:μουάχαχα::χαχαχα::μουάχαχα:

Εχουμε μεγαλο δωρο Μεταλλαγμενη! Απολαυσε το! :ωραίος:
Βρε κορίτσια αυτό είναι το όνειρο κάθε γυναίκας!Το να φαίνεσαι μικρότερη είναι από τα πιο ωραία δώρα!!Απολαύστε το!!
Δεν ξέρω βρε κορίτσια, αν είσαι 40 και σε κάνουν για 25 είναι σούπερ, αλλά αν είσαι 30 και σε κάνουν για 15 αναρωτιέσαι αν προδιαθέτεις τον άλλο για να σε βγάλει για ποτό (και ό, τι προκύψει :φρύδια:) ή να σε κεράσει γάλα με μπισκότα!

Είναι μερικοί άνθρωποι που μικροδείχνουν αληθινά πολύ. Για παράδειγμα, ο Thomas Brodie-Sangster πήρε τον ρόλο του 13χρονου Jojen της σειράς Game of Thrones όταν ήτανε 22 χρονών. Δεν ξέρω αν δείχνει για 13χρονος όμως έχει ένα πρόσωπο που δείχνει μικρότερο από την ηλικία του.

Θα είχα την περιέργεια να σε δω, πάντως, Μεταλλαγμένη. :)
Ποπό, όντως δεν μοιάζει για 22, για 17 τον κάνεις! Τι να πω, εντάξει είμαι χυμαδιό γενικά, δεν φτιάχνομαι/βάφομαι καθόλου, αλλά και το 15 είναι κομματάκι υπερβολή, οπότε μην νομίζεις, δεν είμαι κάτι αξιοπερίεργο :χαχαχα:

Last edited by a moderator:
Τριάντα κάτι ψιλά είμαι, πολύ ψιλά όμως! :)))

Βλέπω ότι οι συνάδελφοι του 5ου γκρουπ (31-35) πλειοψηφούμε :)
Πού το είδες αυτό, βρε Ίζι; Μόνο πιπίνια βλέπω μέχρι στιγμής... :ουχ: Μάνα μου, απελπίστηκα τώρα! :πανικός:

Last edited by a moderator:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Πάντως, είναι μια δημοσκόπηση που τρέχει από τον Γενάρη του '13 και πολλοί εδώ έχουμε αλλάξει, στο μεταξύ,.. κατηγορία. :)

Ααα, όσο δηλώσεις μια φορά, είσαι! Εγώ π.χ. λέω να μείνω στα τριάντα κάτι για το υπόλοιπο της ζωής μου... :ρ

Ίζι, έχω την εντύπωση, με μια γρήγορη ματιά, ότι αθροιστικά τα μέλη κάτω των 30 είναι πιο πολλά!

Εγώ έχω αλλάξει ηλικιακή ομάδα από τότε που δήλωσα αλλά δεν πειράζει, ας μείνει ως έχει:))))

21 χρονών είμαι. Και όπως έχω γράψει και στην αρχή, τσαντίζομαι που άφησα κάποια εφηβικά χρόνια να φύγουν χωρίς να είμαι κοντά στο βιβλίο.

Την δική μου ηλικία δεν την έχει μέσα. Είμαι 2461 ετών, όσο περίπου ένας των 25-35 ετών δικών σας. Παρακαλώ να το διορθώσετε, ειδάλως...

|----------------------------------------------------------------------------|
[video=youtube;_j6_H-PSml0]https://www.youtube.com/watch?v=_j6_H-PSml0[/video]
|----------------------------------------------------------------------------|

Last edited: