Η "Κινηματογραφική Λέσχη" έκλεισε... μια εβδομάδα ζωής! 
Σε αυτήν την εβδομάδα σχηματίστηκε μια ζεστή σινεφίλ παρέα κι εγώ ήδη βλέπω σειρές (The Sopranos) και ταινίες (Klute) επηρεασμένος από αυτά που γράφουν οι φίλοι εκεί.
Τα νήματα σε μια εβδομάδα εκεί, έφτασαν σε αριθμό τα νήματα δύο ολόκληρων χρόνων αυτού εδώ του υποφόρουμ. Οι δυναμικές του νέου φόρουμ, βέβαια, θα φανούν ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Το σημαντικό για την ώρα είναι πως περνάμε καλά.

Ενδεικτικά μερικές παρουσιάσεις σειρών και ταινιών στο νέο φόρουμ.
Ταινίες
Σειρές
Και μερικά θέματα:
Μου θυμίζει τον πρώτο καιρό που ήμασταν εδώ μια μικρή παρέα βιβλιόφιλων. Όμοια, μαζευόμαστε εκεί μια μικρή παρέα σινεφίλ. Μια παρέα ζεστή που είναι έτοιμη έτοιμη να καλωσορίσει νέες αφίξεις!

Σε αυτήν την εβδομάδα σχηματίστηκε μια ζεστή σινεφίλ παρέα κι εγώ ήδη βλέπω σειρές (The Sopranos) και ταινίες (Klute) επηρεασμένος από αυτά που γράφουν οι φίλοι εκεί.
Τα νήματα σε μια εβδομάδα εκεί, έφτασαν σε αριθμό τα νήματα δύο ολόκληρων χρόνων αυτού εδώ του υποφόρουμ. Οι δυναμικές του νέου φόρουμ, βέβαια, θα φανούν ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Το σημαντικό για την ώρα είναι πως περνάμε καλά.

Ενδεικτικά μερικές παρουσιάσεις σειρών και ταινιών στο νέο φόρουμ.
Ταινίες
- Peppermint (1999)
- Οι 7 Σαμουράι (1954)
- City Lights (Τα Φώτα της Πόλης) (1931)
- Three Days of the Condor (Οι Τρεις Μέρες του Κόνδορα) (1975)
- Deliverance (Όταν Ξέσπασε η Βία) (1972)
- Amadeus (1984)
- Her Alibi (1989)
- Big Fish (Απίθανες Ιστορίες) (2003)
- Phone Booth (2002)
- Underworld (2003)
- Moulin Rouge (2001)
- Spirited Away (2001)
- Finding Nemo (Ψάχνοντας τον Νέμο) (2003)
- The Nightmare Before Christmas (1993)
Σειρές
- Καρυωτάκης (2009)
- Κάψε το Σενάριο
- Rebelde Way (2002-2003)
- Scrubs (2001-2010)
- Grey's Anatomy (2005- )
- Mad Men (2007-2013)
- The Sopranos (1999-2006)
- Girls (2012- )
- Downton Abbey (2010- )
- The Pacific (2010)
Και μερικά θέματα:
- Τα αρνητικά του σινεμά
- Ταινίες κατάλληλες για 6χρονα παιδιά
- "Σκηνοθετείτε" το χώρο σας όταν βλέπετε ταινία;
Μου θυμίζει τον πρώτο καιρό που ήμασταν εδώ μια μικρή παρέα βιβλιόφιλων. Όμοια, μαζευόμαστε εκεί μια μικρή παρέα σινεφίλ. Μια παρέα ζεστή που είναι έτοιμη έτοιμη να καλωσορίσει νέες αφίξεις!