Δία στο δικό μου ποστ αναφέρεσαι;που σχέση με το δικό σου ποστ, θα διασκεδάσουν αρκετούς ανθρώπους. άρα ποιανού το δράμα είναι μεγαλύτερο;
Δία στο δικό μου ποστ αναφέρεσαι;που σχέση με το δικό σου ποστ, θα διασκεδάσουν αρκετούς ανθρώπους. άρα ποιανού το δράμα είναι μεγαλύτερο;
Δε θα εξέφραζα άποψη αν δεν είχα διαβάσει (μισό) βιβλίο της. Που μαύρη να 'ταν η ώρα! Νοσηλευόμουν και κάποια φίλη θεώρησε καλή ιδέα να μου φέρει ένα βιβλίο της για να περάσει η ώρα. Ευτυχώς με πρόλαβαν οι νοσοκόμες την ώρα που ήμουν έτοιμη να τυλιχτώ με το σωληνάκι του ορού και έτσι δεν δραπέτευσα από το μάταιο τούτο κόσμο.Παιδιά, εμένα μου ήταν πολύ αντιπαθές το σχόλιό της και διόλου απίθανο αν διαβάσω τα βιβλία της να μην μου αρέσουν κι ακόμα πιο πιθανό να μην διαβάσω ποτέ τίποτα δικό της αλλά, απλά από περιέργεια, όσοι καταφέρεστε τόσο έντονα κατά των βιβλίων της, τα έχετε διαβάσει;![]()
Δία δεν έχω σκοπό να διαπληκτιστώ μαζί σου για τη Δημουλίδου. Σε επιστημονικό περιοδικό δε γίνεται να καταθέσω άποψη για την εν λόγω κυρία γιατί θα φάω τα νεράτζια όλου του ντουνιά. Δυστυχώς δεν άντεξα να διαβάζω το υπόλοιπο μισό βιβλίο της και τέλος δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική (ειδικά και γενικά) . Ρώτησα αν αναφερόσουν στη δική μου απάντηση γιατί είμαι καινούργια εδώ μέσα και δεν ξέρω, ακόμα, τα "κατατόπια" .Από μισό βιβλίο; Φοβερή και τεκμηριωμένη άποψη, να την δημοσιεύσεις σε κανένα επιστημονικό περιοδικό. Μην χαθεί τέτοια μέθοδος αξιολόγησης...ε να πιάσουν τόπο και τα δένδρα.
ΥΓ. όποιος δεν θέλει να κριθεί, να μην κρίνει
Ντοστογιέφσκι νομίζω είσαι εκτός νήματος.. εσύ μιλάς για συγγραφείς, εδώ μιλάμε για την Χρυσηίδα Δημουλίδου!!!Επισης ποιος σας ειπε οτι οι συγγραφεις γραφουν για τις ψυχες των μαναδων τους;Εσεις δουλευε τσαμπα;
Κι εσεις αμα χανατε λεφτα απο την δουλεια σας τα ιδια και χειροτερα θα λεγατε.
Αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί το λέμε οι άνθρωποι, από πού κι ως πού η κριτική είναι κακό πράγμα; Πολλές φορές μ' έχει βοηθήσει μια αρνητική κριτική.ΥΓ. όποιος δεν θέλει να κριθεί, να μην κρίνει
Για μένα αυτές οι εποχές, και δη αυτή την εποχή, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Λεφτά για απόλαυση δεν έχω.Ρεγινόρα, εγώ όταν αγοράζω δεν το κάνω για επένδυση, πάντως. Το κάνω κυρίως για απόλαυση![]()