Είχε χεστεί από το φόβο του. Τώρα συνήθισε.Ενα χρονο μετα ακομα εχω απορια: γιατι περσι τετοια εποχη ολος ο κοσμος ειχε τρελαθει ειδικα με το χαρτι υγειας; Καμια επιστημονικη εξηγηση;
Φτάνει με την προπαγάνδα πια“Εσύ απόψε θα γαμ...θείς, θα φτύσεις πολύ αίμα”, φέρεται να είπαν οι αστυνομικοί στη 18χρονη – Καταγγελίες και για σύλληψη ανηλίκων που δεν ήταν καν παρόντες στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.
![]()
Καταγγελία-σοκ για Νέα Σμύρνη : 18χρονη ξυλοκοπήθηκε και παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από αστυνομικούς | ΤΑ ΝΕΑ
“Εσύ απόψε θα γαμ...θείς, θα φτύσεις πολύ αίμα”, φέρεται να είπαν οι αστυνομικοί στη 18χρονη – Καταγγελίες και για σύλληψη ανηλίκων που δεν ήταν καν παρόντες στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.www.tanea.gr
Όπως φαίνεται στο βίντεο, η κοπέλα ζητάει από τους αστυνομικούς να μην είναι τόσο βίαιοι κατά τη διάρκεια σύλληψης ενός φίλου της. Εκείνη τη στιγμή, πλησιάζουν συνάδελφοί τους, την κλωτσάνε και τη ρίχνουν απότομα κάτω.
Τι ραβασακια εννοεις; ποιος τα μοιρασε σε ποιον, και που το ξερεις εσυ;Πρωτον η Ικαρία. Αν δεν το τραβαγε καποιος να το ανεβαζε στα σοσιαλ το θεμα θα θαβοταν. Τα καναλια δυο μέρες δεν το παιζανε (μεχρι και ραβασακια μοιραστηκαν) και όταν πηρε μεγάλη εκταση αναγκάστηκαν να ασχοληθουν.
Δεν εχω υποψη μου τη ψευδη ανακοινωση της ΕΛΑΣ, που την ειδες εσυ; Ειναι δυνατον ομως να ανακοινωσε τοσο χοντρο ψεμα ενω ηξεραν οτι καποιος περαστικος τους παιρνει βιντεο; Και ειναι δυνατον να μη το καταγγελλει κανενας απο την αντιπολιτευση;Δευτερον το επεισοδιο στην Νεα Σμυρνη. Η επισημη (!!!) ανακοινωση της ΕΛΑΣ λιγες ώρες μετά εκανε λόγο οτι δεχτηκαν επιθεση απο τριαντα ατομα. Κατευθειαν προσπαθησαν να το κουκουλωσουν και την ιδια γραμμη υιοθετησαν στην αρχη και τα μέσα και μιλαγαν για επιθεση τριαντα ατομων. Βεβαια μετα βγηκαν τα βιντεακια απο τα σοσιαλ και ανασκευασαν.
@Αντέρωτας, αυτή ήταν δυστυχώς (όπως φαίνονται τα γεγονότα ως τώρα) η αφορμή που οδήγησε στην μεγάλη συγκέντρωση που έγινε έπειτα στην Νέα Σμύρνη. Πολλά δημοσιεύματα αρχικά έκαναν λόγο για 30 άτομα που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, και ως τώρα δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτά. Οι πολίτες που ήταν παρόντες αναφέρουν διαφορετικά τα γεγονότα και εδώ μπορείς να διαβάσεις τι είπε η κοπέλα που ξεκίνησαν να γράφουν πρόστιμο και που κατέγραψε τον ξυλοδαρμό του πολίτη από τους αστυνομικούς, βίντεο που είχε βάλει πιο πάνω η Σαώρη. Από αυτούς τους αστυνομικούς ένας έχει βγει σε διαθεσιμότητα και συνεχίζεται ακόμα η έρευνα για το περιστατικό.Δεν εχω υποψη μου τη ψευδη ανακοινωση της ΕΛΑΣ, που την ειδες εσυ; Ειναι δυνατον ομως να ανακοινωσε τοσο χοντρο ψεμα ενω ηξεραν οτι καποιος περαστικος τους παιρνει βιντεο;
Συμφωνώ. Όντως συνήθως έχουμε γνώμη έτοιμη και υιοθετύομε αυτά που βολεύουν τη γνώμη μας (ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ). Αυτά απέχουν πολύ από αυτό που ονομάζεται ενημέρωση.Ξερετε για κανεναν που αλλαξε γνωμη η ανακαλυψε την Απολυτη Αληθεια επειδη καποιος Ταδε Ταδοπουλος εκανε share στην προσωπικη του σελιδα στο facebook ενα αποσπασμα βιντεο, που ανεβασε ο Ταδε Δεινοπουλος, και που "αποδεικνυει" κατι; Αν "Φτανει με την προπαγανδα πια", φτανει γενικως, οχι απο τη μια πλευρα. Δε νιωθω τι ενημερωνομαι επειδη ανεβασε κατι ο Μητσαρας απο τον καναπε του, που μετα το δειχνει εδω ο Νιικος ή η Σαωρη, και δε νομιζω οτι ενημερωνεται κανενας αλλος
Τι που το ξερω βρε συ Αντερωτα, το θεμα επαιξε πολύ. Γκουγκλαρε ραβασακι Ικαρια ερτ και θα το δεις. Βεβαια η Ερτ μετα μιλαγε για προβοκατσια κ.λ.Τι ραβασακια εννοεις; ποιος τα μοιρασε σε ποιον, και που το ξερεις εσυ;
Σε αυτο απαντησε η Πεταλουδα. Να προσθεσω οτι η ανακοινωση ακομα υπαρχει στο σαιτ της αστυνομιας και οτι έγινε θέμα απο τα κομματα της αντιπολιτευσης.Δεν εχω υποψη μου τη ψευδη ανακοινωση της ΕΛΑΣ, που την ειδες εσυ; Ειναι δυνατον ομως να ανακοινωσε τοσο χοντρο ψεμα ενω ηξεραν οτι καποιος περαστικος τους παιρνει βιντεο; Και ειναι δυνατον να μη το καταγγελλει κανενας απο την αντιπολιτευση;
Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φωτογραφία από μία ανακοίνωση προς τους υπαλλήλους στην ΕΡΤ, για να μην δείξουν πλάνα από το κορωνοτραπέζωμα στην Ικαρία. Δεν έπεσα από τα σύννεφα για να ψάξω αν ισχύει η ανακοίνωση ή όχι, ούτε καν έμεινα στην είδηση διότι είναι γνωστό πως η κάθε κυβέρνηση ασκεί λίγο-πολύ πιέσεις στα ΜΜΕ. Ειδικά τώρα που ο κουμπάρος έχει πάρει ΔΟΛ, mega, ενώ το Σκάι ήδη ξέρουμε τι ρόλο βαράει (και χωρίς τον Μπογδάνο στο δυναμικό του, κάνουν καλή δουλίτσα, σαν την μονταζιέρα του star). Αυτό (ότι δεν πέφτω από τα σύννεφα), είναι προβληματικό και ενδεικτικό της κατάστασης.Τι ραβασακια εννοεις; ποιος τα μοιρασε σε ποιον, και που το ξερεις εσυ;
Εδώ η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ. Ακόμη δεν έχουν συνηθίσει στην ιδέα ότι τα κινητά είναι εργαλείο.Δεν εχω υποψη μου τη ψευδη ανακοινωση της ΕΛΑΣ, που την ειδες εσυ; Ειναι δυνατον ομως να ανακοινωσε τοσο χοντρο ψεμα ενω ηξεραν οτι καποιος περαστικος τους παιρνει βιντεο; Και ειναι δυνατον να μη το καταγγελλει κανενας απο την αντιπολιτευση;
Αν δεν κατεστη σαφες ακομα, καλως η κακως δεν ενημερωνομαι απο τα σοσιαλ ουτε και ιστοσελιδες :DΤι που το ξερω βρε συ Αντερωτα, το θεμα επαιξε πολύ. Γκουγκλαρε ραβασακι Ικαρια ερτ και θα το δεις. Βεβαια η Ερτ μετα μιλαγε για προβοκατσια κ.λ.
Την ειδηση την ειδα κατευθειαν απο την τηλεοραση ενω επαιζε (αποσπασμα απο) το βιντεο της κοπελας, και δεν ειδα πουθενα επιθεση απο 30 ατομα, γι' αυτο και εξεπλαγηνΣε αυτο απαντησε η Πεταλουδα. Να προσθεσω οτι η ανακοινωση ακομα υπαρχει στο σαιτ της αστυνομιας και οτι έγινε θέμα απο τα κομματα της αντιπολιτευσης.
Αυτό είναι γνωστό και ακριβώς αυτό εκμεταλλεύονται, τις πεποιθήσεις μας. Γι' αυτό χρειάζεται μία πιο ουδέτερη, αποστασιοποιημένη στάση από μας μέχρι να βγάλουμε ένα δικό μας συμπέρασμα. Αλλά αυτό θέλει χρόνο που οι περισσότεροι δεν έχουμε.Συμφωνώ. Όντως συνήθως έχουμε γνώμη έτοιμη και υιοθετύομε αυτά που βολεύουν τη γνώμη μας (ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ). Αυτά απέχουν πολύ από αυτό που ονομάζεται ενημέρωση.
Τα μιντια ειναι καφενειο, δεν αντικαθιστουν ουτε τη δημοσιογραφια ουτε τα δικαστηρια. Αν "Φτανει με την προπαγανδα πια", φτανει γενικως, οχι απο τη μια πλευρα. Δε νιωθω τι ενημερωνομαι επειδη ανεβασε κατι ο Μητσαρας απο τον καναπε του, που μετα το δειχνει εδω ο Νιικος ή η Σαωρη, και δε νομιζω οτι ενημερωνεται κανενας αλλος
Προσωπικά είδα το βίντεο, διάβασα και τις καταγγελίες της κοπέλας, όπως διάβασα και ακόμα μια σωρεία καταγγελιών από πολίτες προς αστυνομικούς στα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, τις οποίες τις έχει αναλάβει προς διερεύνηση η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας και όπως λέει το άρθρο "θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την καθεμία καταγγελία με την ολοκλήρωση των ερευνών".από την μεριά μου θεωρώ ότι έπρεπε να ανεβεί ολόκληρο το βίντεο και όποιος το είδε ενημερώθηκε.