Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

Περαστικά Τσίου! Και μη σε σκιάζουν οι αντιεμβολιαστές.
Εγώ, πριν λίγες μέρες που έκανα την δεύτερη δόση δεν είχα κάτι μόνο είχε μουδιάσει η παλάμη μου (ναι μόνο η παλάμη μου κουφό) και με έτρωγε το σημείο του εμβολίου. Κατά τα άλλα δεν είχα τίποτε και με είχε πιάσει άγχος ότι δεν με έπιασε το εμβόλιο, για αυτό δεν έχω συμπτώμτατα.
Τουλάχιστον εσύ ξέρεις ότι σε έπιασε το εμβόλιο.

Εμένα στην 1η δόση, μόνο κουλαμενο χέρι και τρομερή υπνηλία. Μαζί με τη γάτα, κοιμόμασταν όλη μέρα. :ρ
Εντωμεταξυ, σερί με πάει αυτό το διάστημα. Έβγαλα χαλάζιο στο μάτι και ξεκίνησα θεραπεία (τουλάχιστον για 1 μήνα και ελπίζουμε να μη χρειαστεί επέμβαση). ΚΑνόνισα να βγαλω 2 φρονιμητες την Τρίτη (μαζί για να ξεμπερδευω) και την πιο πάνω Δευτέρα πάω για 2η δοση. Αν μετά από όλα αυτά δε δείτε νέα μου, να με ψάξετε και να ξέρετε σας αγαπώ. :ρ

Βαγγυυυ! :πανικός: τι φαση; ολα μαζι; Περαστικα για ολο το πακετο, ευχομαι να μην χρειαστεις (και) επεμβαση στο ματι, και μην σε φοβιζει η 2η δοση. Οπως βλεπεις, και οπως ανεφερε η @Πεταλούδα, καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα. Σε εμενα μπορει να φταιει το γεγονος πως αρρωσταινω ευκολα. Θυμαμαι πριν την πανδημια με κοιτουσες και αρπαζα ο,τι ειχες.
Κατά τα άλλα δεν είχα τίποτε και με είχε πιάσει άγχος ότι δεν με έπιασε το εμβόλιο, για αυτό δεν έχω συμπτώμτατα.
Κι εγω αυτο το αγχος ειχα στην 1η δοση, και επειδη ειχα συναντησεις back to back, δεν θυμαμαι αν γελάσαμε με αυτο το παραλογο αγχος με τον @ΚρίτωνΓ ή με αλλα παιδια. Ολους μας επιασε, απλως καποιους τους ξαπλωνει.
Μου περασαν ολα, εκτος απο τους πονους σε προβληματικες αρθρωσεις 🥳

@Σελεφά Καλή η σύνδεση τελικα; :ρ

Μια γενική ενημέρωση και για μένα. Έκανα και εγώ χθες 2η δόση. Εντάξει, όλα καλά, χθες ήμουν σαν ζαβλακωμένο κοτόπουλο κι έχω απλά κουλό χέρι που δεν έχει στρώσει μέχρι σήμερα αλλά τίποτα άλλο. Και με τους φρονιμίτες τελικά μια χαρά, σήμερα πάω να βγάλω τα ράμματα. Το χαλάζιο στο μάτι υπάρχει ακόμη. Έχει ξεπρηστεί αλλά υπάρχει ακόμη απλά δε με πονάει. Είναι ενοχλητικό βέβαια αλλά θα την παλέψω. Οπότε.. εντάξει παιδια, ΖΩ! :τρέλα: