Πάλι θα αναγκαστώ να ανατρέψω αυτά που ισχυρίζεστε. Δεν είναι μόνο ευπαθείς ομάδες. Ούτε @Βιβλιολάγνος είναι
Το μόνο αξιοπρεπές όπλο που έχεις αυτή τη στιγμή είναι το εμβόλιο -είτε σου αρέσει είτε όχι (όλα τα άλλα στα σκαριά).
Αν απλά ελπίζει κανείς ότι θα την περάσει γριπούλα, μπορείς να ελπίζει ότι θα ζήσει και με κέρδη από τζόγο. Δεν ξέρω αν οι πιθανότητες είναι οι ίδιες, η φιλοσοφία είναι, πάντως.
Νέος και υγιής δεν σημαίνει ότι θα το περάσεις σαν γριπούλα, σπίτι. Εκτός α) ότι υπάρχουν πάμπολες περιπτώσεις που ανατρέπουν ακριβώς αυτό (πχ. βλέπε ο υγιής 30χρονος που πέθανε προχθές προσβεβλημένος 2η φορά στο εξάμηνο από covid πριν προλάβει να κάνει αναμνηστική εμβολίου), β) Υπάρχει κατηγορία ανθρώπων που για κάποιο λόγο, ενώ είναι υγιέστατοι, νεότατοι, καθόλου ηλικιωμένοι και με πολύ φυσική κατάσταση μπορεί να πάθουν ανήκεστες βλάβες από τον κορονοϊό ή και να πεθάνουν. Αθλητές επαγγελματίες έχουν μείνει στην ουσία ανάπηροι - με 60-65% μείωση αναπνευστικής ικανότητας από μόνιμη βλάβη κυψελίδων των πνευμόνων από covid. Ένας τέτοιος άνθρωπος εκτός ότι θα έχει πρόβλημα στην καθημερινότητά του, έχει καταστρέψει και την καριέρα του όπως καταλαβαίνετε. Ο γείτονάς μου είναι νοσηλευτής και τα βλέπει και δεν υπερβάλει καθόλου όταν μου τα λέει - πρέπει να δείτε το βλέμμα της απόγνωσης που έχει. Ξεκολάτε από τις καραμέλες όπως αυτές που λες @Αλουκαρδ ότι...ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες. Ακριβώς για αυτήν την κατηγορία πολιτών έχει ξεσπάσει όλη αυτή η κρίση,
Το λες και το ξαναλές, λες και θες να ξορκίσεις κάτι!οπότε το μεγαλύτερο ποσοστό ανεμβολιαστων είναι αυτοί που δεν κινδυνεύουν σοβαρά απο το κορωνοιο...
Το μόνο αξιοπρεπές όπλο που έχεις αυτή τη στιγμή είναι το εμβόλιο -είτε σου αρέσει είτε όχι (όλα τα άλλα στα σκαριά).
Αν απλά ελπίζει κανείς ότι θα την περάσει γριπούλα, μπορείς να ελπίζει ότι θα ζήσει και με κέρδη από τζόγο. Δεν ξέρω αν οι πιθανότητες είναι οι ίδιες, η φιλοσοφία είναι, πάντως.
Last edited: