Εχω κουραστεί παρα πολύ με ολη την ιστορία με την πανδημία και τον κορονοιό. Δεν θέλω πια να ακουω για τον κορονοιο, δεν θελω να μιλαω για τον κορονοιο. Εμβολιο, αντιεμβολιαστες, αντισωματα, μεταλλαξεις, μασκες, κρουσματα, μέτρα και ξανα μέτρα πάνω στα μέτρα, καραντινες, ραπιντ, δεν την παλευω αλλο. Υπερπληροφορηση και τρομοκρατηση απο τα μμε που πελαγωνεις, δεν βοηθαει καθολου. Αισθανομαι σαν να στεκομαι και να είναι τριγυρω μου δεκα ατομα και να μου μιλανε συγχρονως.
Μέτρα, μέτρα και ξανα μέτρα, δεν ξερεις πια τι ισχυει, τι επιτρεπεται και τι όχι. Παω την περασμενη εβδομαδα σε καταστημα αθλητικων είδων με τα παιδια ηθελα να τους πάρω παπουτσια. Στην εισοδο δειχνω πιστοποιητικο και σελφ των παιδιων. Τα σελφ τα ειχα κανει την προπροηγουμενη μερα. Μου λενε δεν γινεται να μπειτε θέλει σελφ 24 ωρων. Δεν είχα το κουραγιο ουτε να αντιπαρατεθω. Φυγαμε. Σημερα το μεσημερι σχολωντας απο την δουλεια σταματαω στο σουπερ μαρκετ να ψωνισω δυο πραγματακια. Εχω παντα βεβαια μασκα μαζι μου αλλα στην εισοδο διαπιστωνω οτι χρειαζεται μασκα ενισχυμενης προστασιας. Μεταβολη και εφυγα. Αλλη μασκα στα καταστηματα, αλλη στα σουπερ μαρκετ. Ελεος.
Τα παιδια στο σχολειο να τους κανεις δυο σελφ την εβδομαδα και τρια απο την ερχομενη. Και οταν υπαρχουν κρουσματα, οπως υπηρχαν να τρεχεις και για ραπιντ. Και με την καθημερινοτητα και το αγχος και την πίεση καποιες φορές να ξεχνας να τους κανεις. Και το πρωι οταν τα ετοιμαζεις για το σχολειο να διαπιστωνεις οτι εχεις ξεχασει να κάνεις σελφ. Παράνοια. Και αγχος. θα ανοιξουν; Θα κλεισουν; και αν κλεισουν τι γινεται ποιος θα τα προσεχει;
Και όλο το αγχος και η αγωνία βεβαια μην νοσησεις εσυ, τα παιδια, να προσεχεις όσο μπορεις, να αποφευγεις τις μεγαλες μαζωξεις, κ.λ. Στα δυο χρονια της πανδημιας είναι η πρωτη φορά που νοιωθω τόσο βαθια κουρασμενος. Εχω κλατάρει. Και το κερασάκι ειναι οτι εδω και 2-3 μηνες έχουμε προγραμματισει για τον αλλο μηνα ένα ταξιδι στο εξωτερικό. Με όλα αυτα που γίνονται δεν ξερω και εγω αν τελικα πραγματοποιηθει. Η aegean ηδη μου έχει αλλάξει δυο φορες την ωρα των πτησεων. Ανωδυνα βεβαια προς το πάρον, μια δυο ωρες πιο πίσω πήγε αλλά υπαρχει αβεβαιότητα.