@Έλλη Μ , ὦ Ἔλλη! Βρε μπας και είσαι η Ελισάβετ από το περυσινό Μάστερ Τσέφ;;;;
Θα το φτιάξω και θα πάρω δυνάμεις για το ριφιφί. Υπήρξε αίτημα για σοκολατόπιτα σήμερα το απόγευμα, συμπληρωματικό των αιτημάτων για παρασκευή παστουρμαδόπιτας και κοτόπιτας (ή μπρέκι στα αιτωλοακαρνανικά που ομιλώ άπταιστα παιδιόθεν) που υποσχέθηκα να φτιάξω στον οικογενειακό περίγυρο, αλλά θα το παραπέμψω στις καλένδες και θα δώσω προταιρεότητα στο βάσκικο έδεσμα.
Θα το φτιάξω και θα πάρω δυνάμεις για το ριφιφί. Υπήρξε αίτημα για σοκολατόπιτα σήμερα το απόγευμα, συμπληρωματικό των αιτημάτων για παρασκευή παστουρμαδόπιτας και κοτόπιτας (ή μπρέκι στα αιτωλοακαρνανικά που ομιλώ άπταιστα παιδιόθεν) που υποσχέθηκα να φτιάξω στον οικογενειακό περίγυρο, αλλά θα το παραπέμψω στις καλένδες και θα δώσω προταιρεότητα στο βάσκικο έδεσμα.
Θα μπορούσε να είναι και το εναλλακτικό φαινόσαντε (στερεοελλαδίτικης προελεύσεως)φαινόσαντο
Τρώω γλυκά από την εποχή που ήμουν σπερματοζωάριο.Αν σου αρεσει το αμερικαν τσηζκεηκ, εικαζω οτι θα σου αρεσει κι αυτο, εκτος κι αν εισαι τυπος που τρωει τσηζκεηκ για να φαει το μπισκοτο της βασης, οποτε δεν θα σε ενθουσιάσει.
Που είναι τα φρούτα στη συνταγη (οέο);;;το βάσκικο τσηζκέικ για το οποίο προόριζε τα φρούτα που, για κακή μου τύχη, δοκίμασα εγώ.