Θα κλείσουν για νέα μέλη τα εκτός θεματολογίας υποφόρουμ

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Η Λέσχη του Βιβλίου κράτησε, μέσα στα χρόνια, την ίδια θεματολογία: γλώσσα, βιβλίο, λογοτεχνία.

Βεβαίως, υπάρχουν και μερικά υποφόρουμ εκτός θεματολογίας, γιατί χρειάζονται κι αυτά. Όμως δεν είναι η ιδέα να έχουμε εγγραφές διότι κάποιον τον ενδιαφέρει να συμμετέχει στα εκτός θεματολογίας μας.

Οπότε, μια από τις επερχόμενες αλλαγές θα είναι τα εκτός θεματολογίας υποφόρουμ να μην είναι προσβάσιμα σε νέες εγγραφές και ένα μέλος να πρέπει να περάσει πρώτα από τις συζητήσεις για την θεματολογία, τα "εντός εντός κι επί τα αυτά", και να χτίσει παρουσία εκεί, πριν αποκτήσει πρόσβαση και στα πολύ ενδιαφέροντα "εκτός εκτός κι εναλλάξ".

Η συγκεκριμένη αλλαγή θα γίνει σύντομα.

:)
 

Ιπποπόταμος

Κοινωνός
Δεν ξέρω ποια υπο-φόρουμ θα γίνουν μη προσβάσιμα αλλά όπως το βλέπω εγώ δεν νομίζω πως θα ωφελήσει κάπως το φόρουμ αυτό.
Αφενός πιστεύω πως για να μπει κάποιος στην διαδικασία να κάνει εγγραφή θα έχει ως κύριο ενδιαφέρον την βασική θεματολογία του φόρουμ (βιβλίο, γλώσσα κλπ) και αφετέρου τα διαφορετικά ή πιο ανάλαφρα θέματα να του δώσουν την ευκαιρία τόσο να κάνει τις πρώτες του αναρτήσεις (πριν αναρτήσει μια ανάλυση για τον Οδυσσέα του Τζόυς) όσο και να βρει κοινά σημεία ή να "σαχλαμαρίσει" με άλλα μέλη και να νιώσει -σε κάποιο βαθμό- μέρος μιας "παρέας" (ή παρέας) κάτι που συνήθως ωθεί τα μέλη των φόρουμ να είναι ή να γίνονται πιο ενεργά.

Αυτή είναι η άποψη μου αλλά προφανώς εσείς ξέρετε καλύτερα :)
 
Top