Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα

Θα τα παρατήσω όλα και θα κλειστώ σε μια τεράστια βιβλιοθήκη γεμάτη χειρόγραφα και παλαίτυπα, με ένα βάζο μέλι, μια σακούλα χαμόμηλο, old holborn κίτρινο και το μεγεθυντικό φακό μου.

Κάποιος όμως θα πρέπει να προσέχει τον Άντσο·

δεν του έχω εμπιστοσύνη να κυκλοφοράει μόνος του :χμ:

Καλή φάση Παρωνύμιε. Και μετά τα βιβλία θα μυρίζουν καπνό, οι σελίδες τους θα κολλάνε από το μέλι ενώ δεν θέλω να φανταστώ τι θα κάνεις το χαμομήλι χωρίς νερό (μήπως προσάναμμα για να κάψεις την βιβλιοθήκη με τον μεγεθυντικό φακό; )

Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω Φαροφύλακας.
(δεν γλύφω τον οικοδεσπότη, απλώς ζηλεύω τρελά τη λέξη, το παρωνύμιο, τον χαρακτηρισμό, το επάγγελμα, τα πάντα όλα του)

Ω, καπετάνιο... ξέχασες τις σωματικές μου ανάγκες... που, αν συνυπολογίσεις κι αυτές, μα τον Άγιο Αντώνιο της Βέροιας και τον Άγιο Διονύσιο του Τζάντε, ο καπνός και το μέλι πάνω στις σελίδες των πολύτιμων και σπάνιων τούτων χειρογράφων θα ήταν ό,τι πιο εύοσμο και εύγευστο θα μπορούσε να τους συμβεί... Αναμφίβολα, δεν θέλεις να φανταστείς, αλλά, με λίγη προσπάθεια...

...θα μπορούσες: όλο και κάπου θα υπάρχει λίγο νερό για το χαμομήλι μου, και σίγουρα, ένας μικρός, απόμερος χώρος για να καπνίσει κανείς, μετά από την πολύωρη και κοπιώδη μελέτη, ενώ, παράλληλα, για να ξελαμπικάρει, να ξεφυλλίσει και κάποιο τεύχος, που, δεν μπορεί, θα βρίσκεται κάπου εκεί, που να μιλά για τις περιπέτειες και τα κατορθώματά σου, καπετάνιο...

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα
Θα τα παρατήσω όλα και θα ζήσω δίπλα στη θάλασσα...θα ξυπνώ το πρωί και θα κολυμπώ και το βράδυ πριν κοιμηθώ θα κολυμπώ επίσης και ενδιάμεσα θα μαγειρεύω και θα κάνω πολύ ποδήλατο ... και θα έρχονται και οι φίλοι μου που έτσι θα θέλουν κι αυτοί γιατί όποιος έρχεται στο σπίτι μου θα ζει έτσι...κολύμπι φαγητό ποδήλατο, κουβέντες και το διάβασμα αρωγός όλων αυτών...όχι σαν τον Παρώνυ να κλειστώ στη βιβλιοθήκη να μη με βλέπει ήλιου μάτι...Στράτη διάβασε σε παρακαλώ κι επειδή σε μισώ θανάσιμα τους “Τέσσερις κήπους” του Αριστείδη Αντονά...να δεις μπλεξίματα σ’ ένα Φάρο...

Α, θα φτιάξω κι ένα κήπο εκεί δίπλα στη θάλασσα που θα είναι υπέροχη όαση...μπόλικο οξυγόνο από παντού...κι όποιος μαρσάρει με το όχημά του κοντά στο σπίτι μου θα φτιάξω ειδική εγκατάσταση που θα τον περιλούζει με κάμποσα νερά...

Last edited:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Κι εμένα... εξού και την θυμήθηκα. Σκεφτόμουν: αν ήταν ποντίκι στα κάρβουνα, πάει κι έρχεται... αλλά βραστό;! Εγώ διαβάζω στις ταμπέλες "βραστή γίδα" κι αηδιάζω...
:πανικός:

Θα τα παρατήσω όλα και θα ζήσω δίπλα στη θάλασσα...θα ξυπνώ το πρωί και θα κολυμπώ και το βράδυ πριν κοιμηθώ θα κολυμπώ επίσης και ενδιάμεσα θα μαγειρεύω και θα κάνω πολύ ποδήλατο ... και θα έρχονται και οι φίλοι μου που έτσι θα θέλουν κι αυτοί γιατί όποιος έρχεται στο σπίτι μου θα ζει έτσι...
κολύμπι φαγητό ποδήλατο, κουβέντες και το διάβασμα αρωγός όλων αυτών...

Α, θα φτιάξω κι ένα κήπο εκεί δίπλα στη θάλασσα που θα είναι υπέροχη όαση...μπόλικο οξυγόνο από παντού...κι όποιος μαρσάρει με το όχημά του κοντά στο σπίτι μου θα φτιάξω ειδική εγκατάσταση που θα τον περιλούζει με κάμποσα νερά...
Θα φτιάξω έναν κήπο μαγικό
για να πουλάω ηλιαχτίδες και γιογιό
και πεφταστέρια.

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα
Ένα τέτοιο έφαγα σήμερα και κόντεψε να με πιάσει η χειρότερη αηδία που ένιωσα ποτέ στη ζωή μου...δεν λέω με έπιασε γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς...αν θα υπάρξει χειρότερο...:))))

Ποντίκια, αχ Ποντίκια...

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα
Και την ουρά του μπορώ να σου πω...μπλιάχ...σκέτο βούτυρο και ζάχαρη και κάτι σαν κακάο...σαν όμως...