Ιστότοποι για ανταλλαγή βιβλίων

Ιπποπόταμος

Κοινωνός
Ψάχνοντας πληροφορίες για κάποιο βιβλίο βρέθηκα από τον γοογλη στη σελίδα booksmania.gr

Τι ειναι το booksmania;

Δεν είμαστε απλά άλλο ένα web site βιβλίων, είμαστε κοινότητα ανταλλαγής!
Το booksmania.gr είναι μια on-line κοινότητα για τους φίλους του βιβλίου, όπου τα μέλη και οι επισκέπτες της μπορούν να ζητήσουν, να ανταλλάξουν και να πουλήσουν τα βιβλία τους με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.
Ο κύριος σκοπός μας είναι να φέρουμε σε επαφή τους χρήστες, να ανταλλάξουν τα βιβλία που δεν χρειάζονται πια και να τους προτρέψουμε να κάνουν συναλλαγές με ΜΗΔΕΝΙΚΟ κόστος.

Το booksmania.gr γεννήθηκε από την ιδέα οτι πολλοί αδιαφορούν για τα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούν πια. Τα περισσότερα από αυτά σκουριάζουν σε κάποιο συρτάρι ή μια βιβλιοθήκη . Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε ότι τα σκουπίδια του ενός , είναι ο θησαυρός του άλλου. Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, αναγνωρίσαμε οτι υπάρχει χώρος για αυτή την κοινότητα στο σημερινό ελληνικό διαδίκτυο.

Η κοινότητα δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2008. Το Σεπτέμβριο του 2012 ανακαινίσαμε εκ νέου την τεχνική μας υποδομή και εγκαινιάσαμε το booksmania.gr e-Shop, όπου τα μέλη και οι επισκέπτες μας μπορούν να αποκτήσουν μεταχειρισμένα και σπάνια βιβλία με πολύ χαμηλό κόστος.

Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και τις ίδιες ιδέες και θέλουμε να ακούσουμε και τις δικές σας απόψεις και σκέψεις. Ελπίζουμε να σας αρέσει η ιδέα της κοινότητας ανταλλαγών και των πλεονεκτημάτων που μπορεί να προσφέρει.
Από οτι ειδα καθημερινά ανεβαίνουν αρκετές αναζητήσεις/ πωλήσεις/ ανταλλαγές οπότε ίσως να ενδιαφέρει μερικούς.
Να σημειώσω οτι προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει και οτι σε μερικα το κόστος ήταν παρόμοιο με εκθέσεις/ πάγκους/ βιβλιοπωλεία που πουλάνε (και) μεταχειρισμένα βιβλία επομένως ρίξτε και αλλου καμιά ματιά πριν αγοράσετε κάτι.
 

Ειφφελ

Κοινωνός
Θα μου χρειαστεί μου φαίνεται, ευχαριστώ :) (δεν ήξερα καν ότι υπήρχε τέτοιου είδους ιστοσελίδα)
 
Top