Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών

Το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών ανακοινώνει την έναρξη της 7ης Γιορτής Παραμυθιών που θα λάβει χώρα όπως κάθε χρόνο στην Κέα, την δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου (4 έως 12).
Θα λάβει μέρος και θα τιμηθεί ο πολύ γνωστός Παραμυθάς Abbi Patrix.

Ο Abbi Patrix είναι ένας από τους ακούραστους ταξιδιώτες της αφηγηματικής τέχνης τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια. Το έργο του διασταυρώνεται με τις σπουδές και την πολυποίκιλη εμπειρία του στο θέατρο τη μουσική και την κίνηση δίνοντας μια δυναμική ώθηση και εξέλιξη στην αφηγηματική του τέχνη. Στις παραγωγές του ο Abbi Patrix χρησιμοποιεί προσωπικές αλλά και σύγχρονες φόρμες μέσα από τις οποίες κατασκευάζει ιστορίες από διαφορετικές πηγές, μέσα από την παράδοση, από ιστορίες ζωής, ημερολόγια ακόμα και τις δικές του μνήμες ή κείμενα. Αυτό είναι που τον κάνει τόσο μοναδικό αλλά και δίκαια χαρακτηρισμένο ως τον κορυφαίο παραμυθά. Ο Abbi Patrix είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του «Compagnie du Cercle» και διευθύνει το διάσημο « La Maison du Conte» της Γαλλίας
Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
 
Τί έγινε, πήγες Παραμυθού,έχεις να μας πεις κάτι ή μας έφερες κανένα βίντεο? Οταν πρόκειται για τοπ καλλιτεχνικές εκδηλώσεις πόσο καλο είναι να διαδίδονται όσο γίνεται πιό πλατιά. Εδώ ανεβάζονται κάθε μέρα ασήμαντα τραγουδάκια και δε θα υποδεχθούμε με ενδιαφέρον το δικό σου?♠ Κι ακόμα κάτι Στο 3ο πρόγραμμα η κοπέλλα με την πιό γλυκιά φωνή που μας διάβαζε συχνά παραμύθια νομίζω δεν ακούγεται πιά εσύ ίσως θα ξέρεις τι απέγινε... Σέυχαριστώ Παραμυθού.
 
Top