Καθαρισμός βιβλίου

Καλημέρα,καλή χρονιά!Είμαι νέο μόλις και μόλις ολοκλήρωσα την εγγραφή μου! Αγόρασα ενα μεταχειρισμένο βιβλίο το οποίο. μυρίζει απίστευτα έντονα ναφθαλίνη. Για λόγους υγείας δε κάνει να την μυρίζω...οπότε το βιβλίο είναι αδύνανατον να διαβαστεί. :ωιμέ::ωιμέ: Δοκίμασα να το αερίσω στο μπαλκόνι και ξεμύρισε κάπως αλλά κρατάει ακόμα. Καμία άλλη λύση?Εχω στεναχωρεθεί πολύ!
 

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
Καλως την Μαρω! :)


Παρε μακαρονια και βαλτα αναμεσα στις σελιδες ετσι ωστε να φτιαξεις αεραγωγους στο βιβλιο και αστο να αεριστει... να αεριστει εννοω να παρει αερα...εξω στο μπαλκονι. αλλα να ειναι μερα γιατι αν το αφησεις βραδυ θα το πιασει η υγρασια!

ποιο βιβλιο ειναι?
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Αν είναι κανα βιβλίο της που βρίσκεται, παράτα το και ξαναγόρασ' το, αν τίθεται θέμα υγείας. Από εκεί και πέρα, αν θες σώνει και καλά το συγκεκριμένο αντίτυπο, το μίνιμουμ που μπορείς να κάνεις εινάι να το αερίσεις πολύ καλά, δηλ. να το αφήσεις ανοιχτό έξω (αλλά σε στεγνές μέρες).

Αναζήτησες στον Ιστό (ελληνικά και αγγλικά) για λύσεις;
 
Είναι το Σαλεμ'ς λοτ του Κινγκ!στο διαδικτυο λενε πιο πολυ για μουχλα,που βαζεις σοδα.θα τα δοκιμασω ολα και βλεπουμε!ευχαριστωωω για τις απαντησεις!
 
Top