Καινούργια εδώ και είπα να πω ένα "γεια"!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Γεια σας! Είμαι το Ακόρντο και αγαπώ τη λογοτεχνία και τις λέξεις!!!
Είναι η δεύτερη φορά που συναντώ το φόρουμ σας και μου κέντρισε τόσο το ενδιαφέρον που αποφάσισα να κάνω εγγραφή!​

Καλωσήρθες! Με την ευκαιρία πες μας και τί είδους ακόρντο είσαι! Ματζόρε; μινόρε; ελαττωμένο; αυξημένο; με έβδομη; με ένατη; με δέκατη τρίτη; :))

Καλώς μας βρήκες και καλή διαμονή !!

Όπως είπε και ο Αδαμάντιος έχεις παρωνύμιο με ουδέτερο άρθρο... και πρόσφατα μπλέξαμε τα μπούτια μας με τα ονόματα!! Οπότε μήπως γίνετε να μας πεις και το φύλο σου :ρ !!!

Γλωσσολάγνος: Καλωσήρθες! Με την ευκαιρία πες μας και τί είδους ακόρντο είσαι! Ματζόρε; μινόρε; ελαττωμένο; αυξημένο; με έβδομη; με ένατη; με δέκατη τρίτη;
Νομίζω ματζόρε, γιατί είμαι αισιόδοξη. Ίσως και με έβδομη γιατί κάνω και κάτι παραφωνίες :Ρ​

Ξένη λογοτεχνία: Όπως είπε και ο Αδαμάντιος έχεις παρωνύμιο με ουδέτερο άρθρο... και πρόσφατα μπλέξαμε τα μπούτια μας με τα ονόματα!! Οπότε μήπως γίνετε να μας πεις και το φύλο σου !!!
Είμαι η Ακόρντο. Δεν το δείχνει κι η φωτογραφία μου; :))​

Υσ. Μιας που δεν κατέχω και πολλά από φόρουμ, μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς να κάνω πολλαπλή παράθεση;

Last edited:
Σιγά τη νερντιά βρε Κουΐκ! :χαχαχα: Ήθελα απλώς να της δώσω ένα μεγαλύτερο εύρος επιλογών, για να μη μείνει μόνο στο γνωστό δίπολο «ματζόρε / μινόρε», που το ξέρει και η γάτα του χασάπη της γειτονιάς μου. Χώρια που χρησιμοποίησα όρους της πιάτσας, και δεν είπα «μείζονα / ελάσσονα»! Επομένως ενίσταμαι!! :κατάρα!:

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Καλημέρα Ακόρντο. Συγκλονιστικό το βιβλίο που διαβάζεις.

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.