Καλημέρα σε όλους τους βιβλίο - λάτρεις!!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Xαίρομαι πολύ που ανήκω πλέον στην παρέα σας :) Είμαι ο Χήθκλιφ ή μάλλον η Χήθκλιφ.. καθότι τυγχάνω θηλυκού γένους. Ο/Η, δεν έχει σημασία, άλλωστε θεωρώ το "φύλο" αρκετά υπερτιμημένο :)) Ας γίνει απλά δεκτό ότι ταυτίζομαι με τον εν λόγω λογοτεχνικό ήρωα. Καθώς περιδιάβαινα τους χώρους της λέσχης, πήρα μια ιδέα για τα ποικίλα - εκλεκτά λογοτεχνικά εδέσματα που προσφέρονται αφειδώς και αδημονώ να γευτώ ό,τι μπορώ από αυτά, εμπλουτίζοντας - αναβαθμίζοντας την πνευματική μου διατροφή!
Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την φιλοξενία!!!
 
Καλημέρα και καλώς ήρθες στην όμορφη Λέσχη μας!!!:))) (Να υποθέσω ότι δεν τρελαίνεσαι για τον κ. Ντάρσυ, ε; )
 
Καλημέρα και καλώς ήρθες στην όμορφη Λέσχη μας!!!:))) (Να υποθέσω ότι δεν τρελαίνεσαι για τον κ. Ντάρσυ, ε; )
Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!!! Αδιαμφισβήτητα το "Υπερηφάνεια και Προκατάληψη" είναι υπέροχο βιβλίο και ο κύριος Ντάρσυ γοητευτικός με τον δικό του τρόπο, αλλά δίπλα στον Χήθκλιφ ωχριά (σύμφωνα με τα δικά μου γούστα) όπως ένα περιστέρι μπροστά στο μυθικό Φοίνικα :))
 
Καλημερα και καλως ηρθες.Εγω γιατι νομιζα οτι ο Χηθκλιφ ειναι cartoon;
Πράγματι υπάρχει και η πορτοκαλόχρωμη μαγκιόρα γάτα από τη σειρά κινουμένων σχεδίων "Heathcliff and The Catillac Cats" που φέρει το εμβληματικό αυτό όνομα :))
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια σχέση, ίσως το "προφίλ" της σκιαγραφήθηκε βάσει του μυθιστορηματικού πρωτοτύπου.. Χμ.. τρομαχτική σκέψη!
 
Καλωσόρισες, Χήθκλιφ! Μπορείς να γράψεις την άποψή σου εδώ για τον ήρωα του παρωνύμιού σου, όπως θα δεις και οι περισσότεροι εδώ (ως τώρα) τον προτιμάμε. :)))
Σε ευχαριστώ πολύ Πεταλούδα για τη σύσταση!!! Σπεύδω αμέσως να διαβάσω την σχετική δημοσκόπηση :))) Και μόλις καταφέρω να μεταφέρω το Δέος που νιώθω γι' αυτόν σε γραπτό λόγο, θα καταθέσω την άποψη μου :) Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω όλους για την εγκάρδια υποδοχή - αποδοχή που μου επιφυλάξατε!!!!
Με κάνετε πολύ χαρούμενη :))))
 
Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Top