Ι Ιζαμπέλα 25 Μάι 2015 #1 Σαν λάτρης των βιβλίων ήρθα κι εγώ στην παρέα σας...Μόλις ανακάλυψα αυτό το φόρουμ και χάρηκα πολύ που υπάρχει ένας τόπος να συζητάμε για τα αγαπημένα μας βιβλία και να μαθαίνουμε για καινούρια...
Σαν λάτρης των βιβλίων ήρθα κι εγώ στην παρέα σας...Μόλις ανακάλυψα αυτό το φόρουμ και χάρηκα πολύ που υπάρχει ένας τόπος να συζητάμε για τα αγαπημένα μας βιβλία και να μαθαίνουμε για καινούρια...
Φαροφύλακας Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου Προσωπικό λέσχης 25 Μάι 2015 #3 Καλωσόρισες
Ι Ιζαμπέλα 25 Μάι 2015 #6 Ο/Η Νικόλας Δε Κιντ έγραψε: Καλώς ήρθες στην Ιζαμπέλα!!! Click to expand... Σ' ευχαριστώ πολύ, καλώς σε βρήκα! ) Τι ωραίο εικονίδιο!
Ο/Η Νικόλας Δε Κιντ έγραψε: Καλώς ήρθες στην Ιζαμπέλα!!! Click to expand... Σ' ευχαριστώ πολύ, καλώς σε βρήκα! ) Τι ωραίο εικονίδιο!
Μπέιζιλ Γκραντ 26 Μάι 2015 #17 Καλώς ήρθες! Καλές αναγνώσεις μεταξύ αναρτήσεων και καλές αναρτήσεις μεταξύ αναγνώσεων!
Ι Ιζαμπέλα 27 Μάι 2015 #18 Καλημέρα παιδιά! ) Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα Μπέιζιλ Γκραντ, μου είναι πολύ ευχάριστες οι αναγνώσεις σε όσα θέματα έχω δει μέχρι στιγμής...
Καλημέρα παιδιά! ) Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα Μπέιζιλ Γκραντ, μου είναι πολύ ευχάριστες οι αναγνώσεις σε όσα θέματα έχω δει μέχρι στιγμής...