Καλησπέρα σας βιβλιόφιλοι!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Να ξέρεις, παρά την αμηχανία του γραπτού λόγου που στους νεοφερμένους ίσως ακουστεί κομματάκι "κάπως"*, και παρά του πόσο κουφά πράγματα γράφονται συνεχώς εδώ μέσα από έναν μικρό, αλλά ισχυρό πυρήνα βαρεμένων, είμαστε πολύ καλοί και ζεστοί άνθρωποι.

ιδίως ντάλα καλοκαίρι σε ανέμελες διακοπές


*μερικοί νεοφερμένοι μας βγήκαν πιο "κάπως" κι από τους ορίτζιναλ, ονόματα δε λέμε, ξέρετε ποιοι είστε. Πάντα με την καλή έννοια, εννοείται :ζντόινγκ::θρρρ::φιρουλί:
 
Ευτυχώς που δεν είμαι νεοφερμένη, οπότε ξέρω ότι τα κουλά μου είναι τελείως ορίτζιναλ βαρεμένα, τιμή μου και καμάρι μου, φτου φτου φτου,
και το έχουμε κατατρομάξει το παιδί που μπήκε τάχα σε Λέσχη Βιβλίου και έμπλεξε με μας.
 
@Καστάλια όχι μην ανησυχείς δεν με τρομάξετε. Απλώς είμαι και εγώ καινούργια εδώ και γενικά είμαι άτομο αγχωδες και ντροπαλό και παρότι νομίζοντας ότι γράφοντας πίσω από ένα πληκτρολόγιο θα μου ήταν πιο εύκολο, συνηδητοποιησα πως εν τέλει όχι. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να λυθω.

Καλή μέρα σε όλους!
 
Είσαι ντροπαλή και σε έπιασα με τα καρότα και τους μπαξεδες:μόκο::)))):))))

Οπότε νιώσεις άνετα και ασφαλής. Δε θα σε πιέσει κανείς μας.

Και εγώ για τον ίδιο λόγο γράφτηκα εδώ. Κανένας από το περιβάλλον μου -πέρα από έναν φιλο- δε διαβάζει. Ποιο είναι το αγαπημένο σου είδος; Εμένα η φαντασία και τα τελευταία χρόνια η επιστημονική φαντασία.
 
Ίσα ίσα με τα καρότα έσπασε λίγο ο πάγος. Ακριβώς. Και έμενα οι περισσότεροι στον περίγυρο μου δεν διαβάζουν βιβλία και ζώντας σε ένα μικρό παραθαλάσσιο οικισμό έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να με ρωτάνε τι διαβάζω πάλι και γιατί " χάνω" το χρόνο μου ενώ θα μπορούσα να πίνω καφέ. Άκουσον άκουσον!
Γενικά διαβάζω σχεδόν τα πάντα. Πολύ ιστορία και κυρίως κλασσική ξενόγλωσση λογοτεχνία. Τώρα που τελείωσα τον παίκτη, τον ξένο και τον Τρυποκάρυδος σειρά έχει το περηφάνεια και προκαταληψη και μετά οι μεγαλες προσδοκίες.
 
Άρα μπορώ να σε ρωτήσω και για μαρούλια;;:τρέλα:

Ναι και σε εμένα τα ίδια αλλά σταμάτησαν γιατί πλέον όταν με ρωτούσαν τους έλεγα το θέμα και τι μου άρεσε και τι όχι, οπότε τους για κανένα 20λεπτο + του ότι τους έδειχναν και τα βιβλία.

Από αυτά που είπες δε διάβασα τον παίχτη και τον ξένο. Το μεγάλες προσδοκίες προσπαθώ να ξεχάσω τη βαρεμάρα που είχα όταν το διάβαζα. Δε μου άρεσε καθόλου. Το υπερηφάνεια και προκατάληψη μου άρεσε όπως και η μίνι σειρά. Αυτό το διάστημα ακούω σε ηχητικό βιβλίο το μανσφληντ παρκ.
 
@ΚρίτωνΓ τον Ντοστογιέφσκι τον αγαπώ. Από τότε που διάβασα τους αδερφούς Καραμαζώφ είμαι φαν του. Αλλά με τον Τρυποκάρυδο ξετρελαθηκα! Το διάβασα μέσα σε μια μέρα και αν έπρεπε να κάνω μια λιστα νομίζω πως θα βρίσκονταν πολύ ψηλά στην κορυφή. Μπορεί και πρώτο. Μέχρι στιγμής γιατί όλα ανατρέπονται.
 
Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Είμαι σφουγγάρι. Η ιστορία να μου αρέσει. Μόνο στη περίπτωση του ηχητικού υπάρχει θεματακι με τη φωνη σε περίπτωση που δεν είναι καλή -για εμένα τουλάχιστον.
 
@Καστάλια μπορώ να διαβάσω και στα αγγλικά γιατί είμαι συνηθισμένη λόγω σεμιναρίων της σχολής μου που η βιβλιογραφία μου ήταν σχεδόν όλη στα αγγλικά, αλλά προτιμώ στα ελληνικά. Ηλεκτρονική μορφή με τίποτα όπως προανέφερα. Όσα για τα βιβλία κάποια από αυτά τα δανείζομαι από τη δημόσια βιβλιοθήκη της πόλης και τα υπόλοιπα τα αγοράζω από το ίντερνετ. Θα επισκεφτώ και βιβλιοπωλεία αλλά πιο σπάνια.
 
Δεν με βολεύει καθόλου το ηχητικό. Και επειδή σχεδόν πάντα έχω στην τσάντα μου ένα βιβλίο για να διαβάσω στην ουρά για την τράπεζα, στην παραλία ακόμα και σε καφετέρια, θέλω το κλασικό βιβλίο. Και το πιο σημαντικό : διαβάζω πάντα στην αρχή την τελευταία σελίδα του βιβλίου.
 
Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Top