Καλησπέρα φίλοι του βιβλίου!!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
χάρηκα πολύ χτες βράδυ όταν ανακάλυψα αυτό το φόρουμ!!από τα λίγα που έχω δει είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!καλή συνέχεια σε όλους μας!!:))))
 
Καλώς ήρθες Ωρείθυια!

Πες μου για το όνομά σου, είναι τόσο πρωτότυπο! Από κάποιον λογοτεχνικό χαρακτήρα, ή είσαι όντως η κόρη του Ερεχθέα? ;)
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Καλώς ήρθες στην λέσχη, Ω. Χάμιλτον :)
 
Λοιπόν, καταρχάς χάρηκα πολύ που το παρωνύμιό μου απέσπασε θετικά σχόλια! Η Ωρείθυια, κόρη του Ερεχθέα, μυθικού βασιλιά της Αθήνας, γοήτευσε τον Βορέα! Εμένα όμως δεν με γοήτευσε αυτό, όσο η ετυμολογία του ονόματός της, που σύμφωνα με την μυθολογία του Κακριδή(αν δεν με απατά η μνήμη μου) σημαίνει"εφορμώ από το βουνό". Επίσης, η επιλογή έχει να κάνει με το γεγονός ότι επέστρεψα στην Αθήνα μετά από εξάχρονη παραμονή στην Πάτρα, άρα ένας λόγος παραπάνω να με εμπνεύσει μια Αθηναία πριγκίπισσα! Όσο για το "Χάμιλτον", αυτήν την περίοδο διαβάζω το "Ανατολικά της Εδέμ", και ο Σάμουελ Χάμιλτον με συγκίνησε βαθιά! Επίσης, οτιδήποτε ιρλανδικό, κλείνει μέσα του κάτι νεραϊδένιο και οτιδήποτε νεραϊδένιο κλείνει μέσα του κάτι παραμυθένιο! κάτι που όλοι εδώ αναζητούμε! σωστά? :)))
 
Όσο για το "Χάμιλτον", αυτήν την περίοδο διαβάζω το "Ανατολικά της Εδέμ", και ο Σάμουελ Χάμιλτον με συγκίνησε βαθιά! :)))
Οπως θα διαπιστωσεις και μονη σου, ειμαστε πολλοι εδω οι λατρεις του ''Ανατολικα της Εδεμ'' και του Σταϊνμπεκ γενικα. Μου αρεσε το παρωνυμιο σου.:πάνω: Καλως ηρθες και ελπιζω να περασεις καλα.:))
 
Καλώς ήρθες! Πολύ ωραίο το παρωνύμιο..Να υποθέσω ότι είσαι λάτρης της ελληνικής μυθολογίας γενικότερα;;
 
Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Top