Καλοκαιρινή νέα συνανάγνωση για το καλοκαίρι;

Ποιο βιβλίο τελικά;


  • Total voters
    21
  • Poll closed .
Χαχα, καλε τι συγγνώμη σιγά. Ούτως ή άλλως στη βιβλιοθήκη μου είναι, κάποτε θα το διαβάσω κι αυτό.
Βάγγυ, τα 100 χρόνια μοναξιά τα έχω κι εγώ στα προς ανάγνωση οπότε μπορούμε κατά Σεπτέμβρη-Οκτώβρη μεριά να ανοίξουμε ένα νήμα συνανάγνωσης και όποιος θέλει ακολουθεί :)))
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Α, ναι Μεταλλαγμένη, μ' αρέσει η ιδέα σου!! :))) Κατά τέλη Σεπτέμβρη θα είναι η ιδανική περίοδος για μένα, που θα έχει τελειώσει και η εξεταστική. ;)
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Επειδή βλέπω ότι θα είναι πολλές οι σελίδες που θα έχουμε κάθε βδομάδα, εγώ θα αρχίσω σιγά σιγά να το διαβάζω από τώρα -μιας που τελείωσε η εξεταστική μου- γιατί δε φημιζομαι για τη γρήγορη ανάγνωση μου! :ρ Τα απολαμβάνω αργά και βασανιστικά! :)))
 

Γρίλος

Κοινωνός
Εγώ 200 σελίδες τις έχω άνετα, μπορεί και 300 ανάλογα το βιβλίο. Για μένα καλό θα ήταν να χωριστεί το βιβλίο στα Μέρη (5-6 στο σύνολο).
 

Κόρτο Μαλτέζε

Μεγάλος Βεζίρης της Βαγδάτης
1 μέρος την βδομάδα ή μισό; (κι εγώ όταν πήγαινα τρίτη γυμνασίου διάβασα την έκδοση που έχεις, δανική από την βιβλιοθήκη του σχολείου και διάβασα και τους δυο τόμους σε δυο βδομάδες συνολικά, όμως άλλοι διαβάζουν πιο αργά). Εγώ νομίζω καλύτερα μισό μέρος την βδομάδα ή έστω 2/3 του μέρους (οπότε μιλάμε για συνανάγνωση 7-10 βδομάδων). Το θέμα βέβαια είναι δικό σας και εσείς (οι συμμετέχοντες) πρέπει να πάρετε την απόφαση.
 

Βιβλιόφιλος

Όμορφο Νιάτο
Εγω πιστεύω σ'ένα μήνα θα μπορούσα να το βγάλω. Και πιστεύω καλύτερα θα ήταν να λέγαμε πρώτα πότε θέλουμε να τελειώσουμε το βιβλίο και μετά βάση αυτού να το χωρίσουμε. Πάντως ένα διάστημα 2 μηνών μου φαίνεται λογικό. Ας πουν βέβαια και οι άλλοι τις απόψεις τους να δούμε πώς θα πάει
 

Χρυσόστομος

Κοινωνός
Θα συμφωνησω και εγω με τον Γριλο να χωριστει στα Μέρη. Ενα μερος την εβδομαδα δηλαδη γυρω στις 200 σελιδες για μενα ειναι οκ. Ετσι θα τελειωσουμε σε 5-6 εβδομαδες. Τωρα αν πεφτει πολύ σε καποιους ας παμε στα 2/3 του μερους.
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Εγώ ξεκίνησα από τώρα για να σας προφτασω γιατί θα μου πάρει παραπάνω από 1 μήνα, ειδικά τώρα που έπιασα και δουλειά. Οπότε όταν λέτε ένα μέρος, εννοείται πχ το βιβλίο φαντινα σε μια βδομάδα και ούτω καθεξής;
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Α, ωραία. Θα ανοιχθεί κάποιο καινούριο νημα; Εγώ το βράδυ θα έχω λάπτοπ για να ανοίξω, οπότε αν μπορεί κάποιος νωρίτερα, καλώς. :))
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Απ' ότι βλέπω δεν έχει ανοιχθεί κάποιο νημα. Θα το άνοιγα σήμερα αλλά γύρισα πριν από μισή ώρα από ταξίδι κι αύριο ειμαι πρωινή, οπότε θα το αφήσω για σήμερα. Θα προσπαθήσω αύριο, αλλά ούτως ή άλλως έχουμε μέρες ακόμη μέχρι τις 27.
 

Κόρτο Μαλτέζε

Μεγάλος Βεζίρης της Βαγδάτης
Αν είναι το ανοίγω εγώ με τις παρακάτω παραδοχές:

1. Ξεκινάμε Δευτέρα 27/6
2. Διαβάζουμε 1 μέρος ανά εβδομάδα (συνολικά 5 εβδομάδες)
3. Συμμετέχουν στην συνανάγνωση όλοι όσοι έχουν ψηφίσει υπέρ του βιβλίου
4. Εφόσον το επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή και κάποιος που δεν το είχε ψηφίσει.

σκέφτομαι βέβαια το ενδεχόμενο να προσθέταμε μια εμβόλιμη εβδομάδα χωρίς ύλη μεταξύ τρίτου και τέταρτου μέρους ώστε να μπορέσουν να φτάσουν τους υπόλοιπους όσοι μείνουν πίσω
 

Γρίλος

Κοινωνός
Κόρτο σωστό σε βρίσκω. Στην εμβόλιμη όποιος θέλει προχωράει χωρίς να σχολιάζει.
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Μπράβο βρε Κορτο γιατί παλι δεν πρόλαβα να το ανοίξω. :ένοχος: Και εγώ συμφωνώ.
 

Καλοκαίρι

Κοινωνός
Παιδιά θέλω πολύ να συμμετέχω αλλά έχω ένα θέμα...Ξεκινούν οι διακοπές μου από 1/7 έως 24/7 και δε ξέρω πόσο συνεπής μπορώ να είμαι, τόσο στα μέρη που πρέπει να διαβαστούν, όσο και στο σχολιασμό μιας και δεν ασχολούμαι με ίντερνετ στις διακοπές!Αν τελικά συμμετέχω και δεν σχολιάσω τις πρώτες εβδομάδες μπορώ να σχολιάσω με την επιστροφή μου;
 
Top