Κατευθύνσεις για φθηνά βιβλία

Nα προσθέσω το βιβλιοπωλείο "Ποθητός", ένα υπόγειο στην Πλατεία Κάνιγγος. Πολύ καλές τιμές σε παλιά και καινούρια βιβλία και πάντα μου έχει κάνει έκπτωση, ό,τι κι αν έχω πάρει.
Κι αυτό 'εχει πολύ καλές τιμές, όντως. Από εκεί κι απ' την Πολιτεία αγοράζω κι εγώ.
 
Συγνώμη αλλά ο Παπασωτηρίου ότι έχει το έχει πιο ακριβά απο την Πολιτεία, άντε σε κάποια καινούρια να έχει ίδια τιμή.
Λέω για αλυσίδες με πολλά καταστήματα. Σε σύγκριση με το Public π.χ., πολύ πιο φτηνός ο Παπασωτηρίου και με καλές προσφορές (πήρα σήμερα το "100 χρόνια μοναξιά" και το "Ο Ερωτας στα χρόνια της χολέρας" με 6,90 ευρώ έκαστο). Αυτό που λες για τους πωλητές μπορεί να ισχύει, αλλά έχω την εντύπωση ότι όσο πιο μεγάλο είναι το κατάστημα τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις έναν "ψαγμένο" πωλητή να σε κατευθύνει.
 
Το κακό είναι ότι έχει αρκετά μικρά μαγαζιά που βγάζουν προσφορές αλλά δεν εχουν ιστοσελίδα να τις διαφημίσουν. Τις προάλλες έψαχνα ένα συγκεκριμένο βιβλίο στο ίντερνετ και τελικά το βρήκα στην κυριολεξία κατά τύχη στο facebook από ένα βιβλιοπωλείο στην Δυτική Θεσσαλονίκη. Απο τότε το παρακολουθώ κάπου κάπου μήπως ανεβάσουν κάτι που να με ενδιαφέρει. Έχουν αρκετούς τίτλους μισοτιμής όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά, μπορεί να βρει κάτι που να τον ενδιαφέρει.
https://www.facebook.com/Dedousi.books
 
Μέχρι τώρα έχω δει Πολιτεία και Παπασωτηρίου.

Παλιότερα, όταν δεν γνώριζα πολλά πράγματα για τα βιβλία, πήγαινα Παπασωτηρίου, όπου με ξήλωναν κανονικά!:))))

Τώρα, πηγαίνω Πολιτεία γιατί έχει καλές τιμές, καλό προσωπικό με γνώση πάνω στη λογοτεχνία και το όλο περιβάλλον του μαγαζιού με παρασέρνει στο να ανοίξω βιβλία.:σάλια:
 
Ψάχνοντας βιβλιογραφία για ένα αρθρο που έχω να γράψω , βρήκα τυχαία τον παρακάτω διαδικτυακό τόπο με πολλα βιβλία σε μορφή pdf. Είναι βιβλία συγκεκριμένης πολιτικής τοποθέτησης , αλλά παρελθέτω απ'εμού το ποτήριον της προπαγάνδας.Απλώς σκέφτηκα οτι θα ήταν καλό να μοιραστώ με τα μέλη της λέσχης ενα site με δωρεάν βιβλία.

Code:
[url]http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&new_topic=195&pagenum=1[/url]
(σπάνια βιβλια)

Code:
http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&new_topic=193&pagenum=1
(μαρξιστικά βιβλία)
 
το booksmania ανανέωσε τη σελίδα του
πρόσθεσε κατηγορίες και έκανε την εύρεση πολύ πιο εύκολη υπόθεση
 
Top