Κυνόφιλοι και γατόφιλοι

Αγαπάς τα σκυλιά ή τις γάτες;


  • Total voters
    99
Αν και έχω 3 γάτες μου αγαπώ και τα σκυλιά. Παλιά είχα και σκυλί εξάλλου.
Τώρα λόγω του ότι ο σκύλος θέλει τρελή προσοχή και να τον βγάζεις βόλτα -ούτε καν, ειδικά όταν ξυπνάω ήδη χαράματα για να πάω στη δουλειά να πρέπει να σηκωθώ πιο μπροστά- κατέληξα ότι μου ταιριάζει περισσότερο η γάτα.

Μη νομίζεται ότι είναι πιο εύκολες, αλλά σε αφήνουν τουλάχιστον στην ησυχία σου για κανένα 2ώρο χωρίς να σου κρατάνε μούτρα (ο μεγάλος όταν είχα λείψει 1.5 μήνα για δουλειά και επέστρεψα είχε και μούτρα, ήταν και νευριασμένος και με τρομοκρατούσε με τα χιιιιι του για 3 μέρες. Μετά γίναμε φίλοι ξανά και με το που έλειπα έστω και ένα 5λεπτο από το σπίτι, έκλαιγε όταν επέστρεφα).
Κατά άλλα είναι τέρμα εξαρτημένες και πάντα με περιμένουν μπροστά στη πόρτα, πολλές φορές ακόμα και αν έχω λείψει μόνο για 1 ώρα.
Οι περισσότεροι κυνόφιλοι πιστεύουν ότι οι γάτες όταν μεγαλώσουν δεν παίζουν ή ότι βαριούνται. Το σπίτι μου είναι ανοιχτό όποιος θέλει ας έρθει να δει πως παίζουμε κυνηγητό και κρυφτό με τον 10χρονο γάτο μου. 😁🤣🤣

Ωστόσο, μου αρέσουν όλα τα ζώα. Δε ξέρω αν το έχω πει εδώ γενικά είχα σκυλί, γάτα, σκαντζόχοιρο, πελαργό, παπαγάλο και σκίουρο για κατοικίδιο. Είχα και ψαράκια, αλλά τώρα κατά πόσο μπορούν να θεωρηθούν κατοικίδιο δε ξέρω. Δε θα ξαναπάρω παπαγάλο και γενικά κανένα είδους πουλιού, γιατί πραγματικά το πουλί βασανίζεται σε τόσο μικρό μέρος.
Τα μόνα ζώα που δε θα ήθελα να έχω είναι φίδια, σαύρες κτλ. Αν και έχω πιάσει δε θα τα ήθελα να τα έχω σπίτι.

Φάρε, αυτή η γάτα είναι εκφοβιστική.... αν και πανέμορφη. Εμένα μου αρέσει η γάτα σαβάνας, αν και είναι υβρίδιο δυστυχώς :(
 
Last edited:
είχα γάτα, σκαντζόχοιρο, πελαργό, παπαγάλο και σκίουρο για κατοικίδιο.
Πελαργό; :αργκ:
Ο πεντάχρονος γιος μου πάντως τις προαλλες μου λέει μπαμπά να πάρουμε ένα κατοικίδιο; Τι κατοικίδιο του λέω θες παιδί μου; Σαλιγκάρι μου λέει. :)
 
Ναι. Φιλοξενήσαμε για 3 μήνες έναν πελαργό τον Σωτήρη. Είχε σπάσει το φτερό του και τον είχαμε στην αυλή μέχρι να γίνει καλά.
Τα βράδια -και όποτε ερχόταν κάποιος που φοβόταν- έμπαινε σε μια αποθήκη που είχαμε προσαρμόσει μια πόρτα ώστε να ανοίγει το πάνω μέρος της, για να έχει καθαρό αέρα και να μη φοβάται που ήταν μικρός ο χώρος.

Τώρα να σε πω ότι ο μπαμπάς μου, μου είχε φέρει και σαλιγκάρια όταν ήμουν μικρή; Ήθελε να κάνει φάρμα σαλιγκαριών -για να τα τρώει φυσικά- εγώ πάλι είχα ξετρελαθεί με την ιδέα για τους δικούς μου παιδικούς λόγους. Η μαμά πάλι όχι και τόσο... Όπως είναι φυσικό τα σαλιγκάρια έκαναν prison break και γέμισε όοολο το μπαλκόνι. Η μπαμπάς έφαγε κατσάδα από τη μαμά και τα μάζεψε όλα και τα πήγε στο σημείο από όπου τα είχε μαζέψει. 😁😁
 
Top