Λένα Μαντά : "Έρωτας σαν βροχή"

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Μου άρεσε πολύ αυτό το βιβλίο,γενικά μ' αρέσει η Μαντά.Κάθε ένα της βιβλίο έχει και κάτι διαφορετικό να προσφέρει!
 
Το πρώτο βιβλίο που διάβασα φέτος!

Ενθουσιάστηκα! Έκλαψα, ζήλεψα την αγάπη του Παύλου για την Κλαίλια και θα ήθελα πολύ να διαβάσω του Ξενόπουλου που ουσιαστικά η ιδέα είναι κάπως σχετική, αν μπορώ να το πω αυτό, με της Μαντά.

Ήταν το πρώτο βιβλίο της Μαντά που διάβασα. Με κέρδισε από τις πρώτες σελίδες και το διάβασα μέσα σε 2-3 μέρες. (Συνήθως έτσι κάνω με τα βιβλία αφού δεν έχω την υπομονή να μάθω το τέλος σιγά σιγά) Υπήρχαν φορές που θύμωσα με την στάση της Κλαίλιας αλλά το τέλος με αποζημίωσε. Αυτό που με ενοχλεί στα βιβλία της Μαντά ειναι ότι στο τέλος μας λέει το φινάλε αλλά δεν μας πάει λίγο παρακάτω.... Δηλαδή, οκ, φτάνουμε στο φινάλε αλλά πες μας και τι γίνεται λίγο με την ζωή των ηρώων τελικά!!

Αυτό που μου αρέσει όμως είναι ότι τελικά μας αφήνει με μία γλύκα πάντα, ότι και αν έχουν περάσει οι ήρωες, πάντα καταλήγω με ένα δάκρυ και ένα χαμόγελο!
 
Σε κάποια σημεία με κούρασε. Η Κλέλια με τσάντισε σε πολλές φάσεις. Αλλά γενικώς είναι ένα βιβλίο που μου άρεσε.
 
Κορτο γελάω..:χαχα:


Κατερίνα καλώς ήρθες! Αν εννοείς αν υπάρχει το βιβλίο στο φόρουμ online η σε μορφή pdf δεν υπάρχει.
Σε αυτό το χώρο ανταλλάζουμε απόψεις και λέμε τις σκέψεις μας για τα βιβλία που διαβάζουμε.:)
 

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα
Αγαπητέ Κόρτο, είσαι μαγικός. Δεν στο έχω ξαναπεί, αλλά έτσι είναι. Και κάτι ακόμα. Νομίζω προώθησες επικίνδυνα την ανάγνωση με την μέθοδο προτροπής σου...αρχίζω να φοβάμαι για το υπερβάλλον άνοιγμα της σκέψης όποιου ακολουθήσει την πονηρή και υποχθόνια προτροπή σου...Εγώ πάλι κοινώς δεν τσιμπάω...:αντιπαράθεση::όχισουλέω::κάτω::οργή::κατάρα!::ρ:μήπως;:
 
Top