Λεξάριθμοι

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ειναι δυσκολο ομως καπου οπου υπαρχει το θεμα ιδεολογιας η πιστης, να κατανοηθει αυτο το επιστημονικο δεδομενο. Παντα η γραφη ειχε και ιερη σημασια (πχ Ρουνοι), και αυτη η πεποιθηση σε καποια μορφη υπαρχει και σημερα: Οι Αρχαιολατρες (και καποια μεριδα Χριστιανων) χρησιμοποιουν λεξαριθμους για να αποδειξουν οχι μονο τα οσα ισχυριζονται, αλλα και το οτι η γραφη ειναι "ιερη" και ταυτοσημη με την εννοια της.

Οπως και να εχει, η γραφη ειναι μερος της γραμματειας μιας γλωσσας, και οπως αλλαζει η γραμματικη, αλλο τοσο αλλαζει και η γραφη. Ειναι ενδιαφερον να εξεταζουμε το πως μπορει να αλλαξει και η ορθογραφια μεσω των σημερινων λαθων.

Last edited:
:) Το ξέρω, φίλτατέ μου Αντέρωτα, και πράγματι έχω συζητήσει με οπαδούς της λεξαριθμικής θεωρίας που δεν τους πείθουν με τίποτα τα επιστημονικά επιχειρήματα.

Ένας λεξαριθμιστής (έτσι λέγονται άραγε;!), μπορεί να θεωρεί, π.χ., ότι επειδή τα γράμματα της λέξης γνώσις δίνουν άθροισμα 1069 (διότι γʹ = 3, νʹ = 50, κ.λπ.), αυτό το νούμερο κάτι σημαίνει. Και αν βρει κι άλλες λέξεις σχετικές με τη γνώση, που δίνουν άθροισμα 1069, θα θεωρήσει ότι δεν είναι τυχαίο κι ότι πίσω απ' αυτό κρύβεται μία μεταφυσική σχέση.

Θα του έλεγα όμως: 1069; Και γιατί θεώρησες ότι το τελικό σίγμα (ς) έχει την αριθμητική αξία 6; Το αλφαβητικό σύμβολο του 6 είναι το στίγμα (κεφαλαίο: Ϛ, πεζό: ϛ), που μπορεί να μοιάζει υπερβολικά με το τελικό σίγμα, αλλά ιστορικά ταυτίζεται με το αρχαιότατο γράμμα δίγαμμα (Ϝ, ϝ). Το τελικό σίγμα (ς) και το αρχικό/μεσαίο σίγμα (σ) έχουν την ίδια αριθμητική αξία: 200. Άλλωστε οι αρχαίοι έγραφαν μόνο κεφαλαία, άρα η λέξη γραφόταν ΓΝΩΣΙΣ ή ΓΝΩϹΙϹ. Νέο άθροισμα: 1263.

Ας πούμε όμως ότι ο λεξαριθμιστής μας δεν έκανε αυτό το ατόπημα. Παραμονεύουν όμως άλλα στη γωνία.
Για ποιά διάλεκτο της αρχαίας Ελληνικής μιλάμε; Την Αττική, πάση θυσία και απαρέγκλιτα; Υπήρχαν κι άλλες διάλεκτοι, με διαφορετικές προφορές και μορφές λέξεων: η Δωρική, η Αιολική, η Ιωνική... Είναι τάχα λιγότερο ελληνικές από την Αττική (που έχει πολλά στοιχεία της Ιωνικής); Όχι βέβαια! Ένα μόνο διαφορετικό γράμμα να υπάρχει, πράγμα καθόλου σπάνιο για λέξεις κοινές σε διάφορες αρχαιοελληνικές διαλέκτους, και πάει περίπατο το άθροισμα 1069.

Και επίσης για ποιά περίοδο της γλώσσας – και της γραφής – μιλάμε; Διότι το 400 π.Χ. υπήρξε μία μεταρρύθμιση στην ορθογραφία, ένα θέμα στο οποίο δεν θέλω εδώ να επεκταθώ. Πάντως σύμφωνα με την παλαιότερη του 400 π.Χ. ορθογραφία, που δεν είχε ξεχωριστά σύμβολα για το βραχύ και το μακρό /ο/, η λέξη ΓΝΩΣΙΣ θα γραφόταν, κανονικά και με τον νόμο, ΓΝΟΣΙΣ. Νέο άθροισμα: 533.

Τέλος, τί γίνεται με την εποχή που τα Ελληνικά δεν είχαν ακόμη αλφάβητο αλλά συλλαβάρια, όπως αυτό της Γραμμικής Β; (Στα συλλαβάρια κάθε χαρακτήρας συμβολίζει μία συλλαβή, π.χ. κο, πα, τε κ.λπ.) Εκεί δεν υπάρχει αντιστοιχία των συλλαβογραμμάτων με αριθμούς. Η λέξη γνώσις όμως, αν και φαντάζομαι ότι θα ήταν κάπως διαφορετική, λογικά υπήρχε – όπως και χιλιάδες άλλες λέξεις που είχε η Ελληνική στην αποκλειστικά προφορική μορφή της, πριν καταγραφεί. Άθροισμα: άτοπο.

Αλλά οι λεξαριθμιστές, όπως είπα και παραπάνω, δεν πείθονται. Και με λυπεί να βλέπω ανάμεσά τους και σοβαρούς, μορφωμένους, έξυπνους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Με τους οποίους ευτυχώς μπορώ να κάνω δημιουργικότατες συζητήσεις, αρκεί να είναι για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα. :)

Last edited:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
το πιο αστείο είναι όταν καταπιάνονται και με σύγχρονα πράγματα και βάζουν π.χ. τον Σιμήτη διάβολο και άλλα τέτοια. Ό,τι λάχει! Μα ό,τι λάχει! :χαχα:

Αληθεια, πως εγινε αυτη η αντιστοιχια γραμματων και αριθμων;;
Γιατι το Ρ ειναι το 100;
Γιατι πολλες φορες λαμβανουμε υποψη το στ και αλλες οχι;Με αποτελεσμα στην πρωτη περιπτωση στο στ να αντιστοιχει το 6 και στο η το 7, ενω στην δευτερη να αντιστοιχει στο η το 6;;;
Ποιος καθιερωσε αυτη την αντιστοιχια γραμματων-αριθμων;
Και γιατι με αυτον τον συγκεκριμενο τροπο;

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Γιατί έτσι έγραφαν τους αριθμούς οι αρχαιοι μας προγονοι

Χρησιμοποιουνται και σημερα αυτοι οι αριθμοι, πχ "Ταξη ΣΤ΄" ή "Λουδοβίκος ιδ΄" = Λουδοβίκος 14ος (ι=10, δ=4)

Οι λεξαριθμοι προκυπτουν αν καποις υπαρκτη λεξη τη μεταφρασεις σε αριθμους συμφωνα με το αρχαιοελληνικο συστημα

Το αν στους λεξαριθμους λαμβανουμε υποψη το στ΄ ή οχι νομιζω εχει να κανει με το συμπερασμα που θελει να καταλήξει κάποιος, που δειχνει οτι η πρακτικη των λεξαριθμων δεν εχει συνεπεια.

Πχ αν ενα αθροισμα "θελουμε" ;) να το κανουμε να ταιριαζει με καποιο ιερο αριθμο οπως 888 (=ΙΗΣΟΥΣ), μετραμε το στ΄ ή δεν το μετράμε, βάζουμε άρθρο (Ο) ή δε βάζουμε, αναλόγς τι μας συμφέρει κάθε φορα :ρ

Last edited:
Μήπως επειδή μετά το "ε" υπήρχε το δίγαμμα "F" αυτό χρησιμοποιούμε ως "στ";
Άλλωστε ως ενενήντα δεν χρησιμοποιούσαν το "κόππα" δηλ. το "q" γράμμα-φθόγγο που καταργήθηκε νωρίς;
Παράβαλε αγγλικό αλφάβητο a,b,c,d,e,F,g.........o,p,Q,r,s,t......
ελληνικά ψηφία "Ο΄" = εβδομήντα "Π΄"= ογδόντα "q΄"= ενενήντα "Ρ΄"= εκατό κτλ.

Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ναι, το στ΄ (στίγμα-δίγαμμα) ειναι το τελικο ς΄

Το παραδειγμα που ειπε ο Γλωσσολαγνος, εχει να κανει με το αν το ς του "Νικος" το μετρήσεις σαν στίγμα (6) ή σαν σίγμα (200).

Καποιοι σε αλλες λεξεις το μετρανε ετσι, σε αλλες αλλιως, αναλογως τι θελουν να περασουν

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
για να ακριβολογούμε δεν είναι το τελικό ς αλλά μοιάζει με αυτό.

Συμφωνώ με τον Αντέρωτα. Η όλη θεωρία μοιάζει τελείως αβάσιμη και είναι μάλλον ένα χόμπι για ελληνοκεντριστές αργόσχολους. Αυτό που λέει ο Αντέρωτας το έχω διαπιστώσει κι εγώ: βάζουν τις λέξεις όπως τους βολεύουν για να τα βγάλουν. Θυμάμαι έναν που έβαζε τα ονόματα των πόλεων κανονικά στην ονοματική αλλά τους Δελφούς που δεν τού έβγαιναν τους έβαλε στην δοτική και με πρόθεση (Εν Δελφοίς).

Μια φορά είδα κάποιον να βγάζει λεξαριθμητικά πως ο Κώστας Σημίτης είναι ο διάβολος!!! :μουάχαχα: Βγάζεις ό,τι θέλεις. Εάν τώρα πούμε να βγάλουμε πως ο Νταλάρας είναι ελοχίμ, νομίζω πως θα τα καταφέρουμε! :χαχαχα:

ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ=ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΤΟΧΗ = ΑΦ ΕΣΤΙΑΣ ΑΡΧΕΣΘΕ = Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ = Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΙΣ = ΠΙΝΩ ΜΠΥΡΑ ΑΜΣΤΕΛ = ΚΑΤΑΣΤΕΡΩΣΙΣ = ΛΑΕΡΤΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ = ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ = ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ = ΚΩΔΙΚΉ ΟΝΟΜΑΣΊΑ ΔΙΑΤΡΗΣΙΣ = Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΝ = Ο ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ = ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ = ΤΙ ΕΣΤΙΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ = ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ = ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΕΩΝ = ΦΥΤΟΝ ΤΗΣ ΑΛΟΗΣ = ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΝΤΕΑ=
ΑΙ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ = ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΟΝ ΟΧΗΜΑ = Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ = Η ΥΠΑΤΙΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ = Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ = Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ = ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΟΣΑ ΖΗΤΗΣΕΣ = ΜΕ ΠΙΝΟΚΙΟ ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ = ΤΟ ΣΑΛΤΟ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ = ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ

ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ=ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΚΩΔΙΞ = ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣ = Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ = Η ΛΟΥΠΕΣΚΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ = ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΑΝΤΡΑΣ = ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΗΝ = ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΟΙ = ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΙΣΟΝ = ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ = Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ = Ο ΕΨΙΛΟΝ ΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙ = ΜΑΥΡΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ = ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ = ΜΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΟΡΦΕΑΣ = ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΑΥΤΗ = ΝΟΥΜΠΙΡΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ = ΝΕΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ = ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ = ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΙΑΚΟΣ = ΤΥΧΗ ΕΣΤΙ

ΠΙΟΥΖΥ=ΑΗΤΤΟΣ ΝΙΚΗ = ΒΙΚΑΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗ = ΒΟΛΝΤΕΜΟΡΤ = Η ΚΟΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ = Η ΦΥΛΑΚΗ = ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ = ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ = ΠΕΝΤ ΑΛΦΑ = ΠΕΝΤΑΛΦΑ = ΛΑΘΡΑΙΑ ΖΩΗ = ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΙΔΙΑ ΝΥΚΤΑ = Ο ΘΕΙΚΟΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΗΝ = Ο ΕΛΛΗΝ ΔΟΥΛΟΣ = ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ = ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ = ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ = ΤΖΟΥΜΠΟ = ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ = ΔΕΚΑΕΝΝΕΑΕΝΑΤΟΥ = ΧΙΛΙΑΔΙΑΚΟΣΙΑ=ΒΑΣΊΛΗΣ ΣΠΑΝΌΣ = ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ = ΒΙΟΣ ΕΣΤΙΝ = ΠΤΕΡΩΣΙΣ = ΚΑΙ Ο ΣΕΤ ΗΝ = ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ = ΛΙΟΥΤΑΣ = ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ = ΤΗΛΕΦΩΣ = ΥΠΕΡΟΧΗ

ΑΝΤΕΡΩΤΑΣ=ΑΝΑΣΤΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ = ΑΧΕΡΩΝΑΣ = Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ = ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙ = ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΤΕΝΕΖΟ = ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ = ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΞΗΡΑΣΙΑ = ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΗΛΑ ΕΙΝΑΙ = ΤΙ ΕΣΤΙΝ ΠΑΣΧΑ = ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ = ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ = ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ = ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΡΑΣΑΤΟ=Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ = ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ = ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ = ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ

ΓΛΩΣΣΟΛΑΓΝΟΣ
=ΑΠΟ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΑ ΕΙΣΙΝ = ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ = ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ = ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ = Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ = Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΣ ΕΣΤΙ = ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ = ΚΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ = Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΗΝ ΞΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΑΜΠΑ = Ο ΑΝΟΥΒΙΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ = Ο ΝΕΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ = ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΣΣΟΙ ΕΙΝΑΙ = ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΣ = ΟΜΑΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ = ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ = ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΙΟΝΗΣ = ΤΟ ΜΠΑΡ ΣΑΝΤΑ ΜΠΟΤΙΓΙΑ = ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ = ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ = ΕΣΤΙΝ ΙΑΣΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ = ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ = ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ = ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ=ΑΝΤΩΝΑΚΗ = Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ = ΤΟΞΟΦΟΡΟΣ = ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ = ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ = ΔΙΑΒΟΛΑΚΟΣ = ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ = ΨΕΙΡΕΣ

και τέλος ΝΥΚΤΙΠΛΑΝΓΚΤΟΝ=ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ = ΑΣΑΔΔΑΑΣΔΑΣΔΑΔΦΔΔΣ = Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ = Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ = ΠΊΚΡΑ ΟΔΎΝΗ ΑΓΑΝΚΤΗΣΗ = ΚΑΜΕΝΟΙ ΝΤΟΤ ΤΖΙ ΑΡ = Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΡΙΝΟ = Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑ = Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΗΡ = Ο ΤΕΝΕΖΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ = ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ = ΝΕΡΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ = ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ = ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΟΥ ΑΔΑΜ = ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ = ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΙ = ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΝΑΣ = ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ = ΕΛΕΦΘΕΡΥΙΟΣ = ΕΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΑ ΑΓΓΕΛΟΝ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΝ = ΕΦΗ ΘΩΔΗ = ΔΥΟΧΙΛΙΑΔΕΣ=Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΤΑ = ΜΑΓΙΚΟΙ ΛΕΞΑΡΘΜΟΙ = ΤΑ ΕΡΓΑ ΖΩΗΣ = ΤΟ ΚΗΡΎΚΕΙΟ

μιά ευγενική προσφορά του http://www.schizas.com/lexarithmos/index.php :ρ :ρ :ρ

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
ωιμέ! η τεχνολογία στα χέρια τής βλακείας!

Και ποιος είναι τέλος πάντων ο Αντώνης Ανδρικάκης με τον οποίο συσχετίζομαι τόσο μυστικιστικά; :εεε;:

ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ=ΠΙΝΩ ΜΠΥΡΑ ΑΜΣΤΕΛ = ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΝΤΕΑ=
ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΟΣΑ ΖΗΤΗΣΕΣ = ΜΕ ΠΙΝΟΚΙΟ ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ = ΤΟ ΣΑΛΤΟ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ

ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ=ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΑΥΤΗ = ΝΟΥΜΠΙΡΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ = ΝΕΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ = ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ = ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΙΑΚΟΣ = ΤΥΧΗ ΕΣΤΙ

ΠΙΟΥΖΥ=ΒΟΛΝΤΕΜΟΡΤ = ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ = ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ = ΠΕΝΤ ΑΛΦΑ = ΠΕΝΤΑΛΦΑ = ΛΑΘΡΑΙΑ ΖΩΗ = ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΙΔΙΑ ΝΥΚΤΑ = ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ = ΤΖΟΥΜΠΟ = ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ = ΒΑΣΊΛΗΣ ΣΠΑΝΌΣ = ΚΑΙ Ο ΣΕΤ ΗΝ = ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ = ΛΙΟΥΤΑΣ = ΤΗΛΕΦΩΣ = ΥΠΕΡΟΧΗ

ΑΝΤΕΡΩΤΑΣ= ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΤΕΝΕΖΟ = ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ = ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ = ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ = ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΡΑΣΑΤΟ=Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ = ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ =ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ

ΓΛΩΣΣΟΛΑΓΝΟΣ
= ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ = ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ = Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΗΝ ΞΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΑΜΠΑ = Ο ΑΝΟΥΒΙΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ = ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ = ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΙΟΝΗΣ = ΤΟ ΜΠΑΡ ΣΑΝΤΑ ΜΠΟΤΙΓΙΑ = ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ= ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ = ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ = ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ=ΑΝΤΩΝΑΚΗ = ΨΕΙΡΕΣ

και τέλος ΝΥΚΤΙΠΛΑΝΓΚΤΟΝ=ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ = ΑΣΑΔΔΑΑΣΔΑΣΔΑΔΦΔΔΣ = Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ= ΚΑΜΕΝΟΙ ΝΤΟΤ ΤΖΙ ΑΡ = Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΡΙΝΟ = Ο ΤΕΝΕΖΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ = ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΟΥ ΑΔΑΜ = ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΙ = ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ = ΕΛΕΦΘΕΡΥΙΟΣ = ΕΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΑ ΑΓΓΕΛΟΝ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΝ = ΕΦΗ ΘΩΔΗ

μιά ευγενική προσφορά του http://www.schizas.com/lexarithmos/index.php :ρ :ρ :ρ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :χαχα: :χαχα: :μουάχαχα: :μουάχαχα: :μουάχαχα: :μουάχαχα: :χαχαχα: :χαχαχα: :χαχαχα: :μουάχαχα: :μουάχαχα: :μουάχαχα:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Μην γελάς καθόλου Πιούζυ, αυτό το

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

που συσχετίζεται με το παρωνύμι σου δεν μπορεί φυσικά να είναι μια σύμπτωση!!!

Οχι μονο απλη συμπτωση αλλα σατανικη προσπαθεια συκοφαντιας!!!
χαχαχαχα!!! Να σαι καλα ρε Νυκτι μιλαμε για τρομερη αναρτηση!!! ΦΕΙΒΟΡΙΤ!!!!!!!!

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
νημάτια που σας αρέσουν μπορείτε να τα αξιολογείτε (πάνω: "Αξιολογηση Νηματίου")

Χρυσηίδα : ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΙΚΑΡΟΣ = ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ = ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΤΗΣ = ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ = ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΟΥΚΑΣ = ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΣ = ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΠΑΠΑΚΗ ΚΑΛΕ ΠΑΠΑΚΗ = ΚΑΤΗΑΡΙΑ ΚΑΤΗΑΡΙΑ ΚΑΤΗΑΡΙΑ = ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ = Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ = ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ = ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ = ΟΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ = ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ = ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ = ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΥ = ΤΗΛΕΟΨΙΣ = ΥΠΟΥΡΓΟΣ = ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ = ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ = ΕΓΩ ΕΣΤΙ = ΕΝΝΕΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ = ΕΣΤΙΑΖΩ = ΔΩΔΕΚΑ ΔΙΑ ΔΥΟ = ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥ = ΔΔΣΣΔΣΑΔΣΔΑΑΦ = ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ

:ανέκφραστος:

Εσκιβέλ : ΑΡΜΟΝΙΑ = Η ΑΓΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ = Η ΜΑΔΕΡ ΕΡΘ = ΠΑΠΑΡΙ = ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΝΑ ΣΕΛΑ = Η ΕΠΤΑΣ = ΙΚΚΚΑΡΡΡΟΣΣΣ = Ο ΝΕΟΝΑΟΣ = ΜΠΟΥΚΑΛΙ = ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ = ΔΥΟ ΦΙ = ΦΙ ΔΥΟ
:))))

Έχω σκάσει στα γέλια με τα αυτόματα αποτελέσματα που μας παρέθεσες, Νυκτίπλαγκτον! :μουάχαχα: :χαχαχα: :χαχα: :μουάχαχα:

ΑΛλά έχω μία ιδέα για ένα παιχνίδι! Φυσικά σε νέο νημάτιο, και στο κατάλληλο υποφόρουμ. Να γράψει ο καθένας μας ένα μικρό κείμενο που θα χρησιμοποιεί υποχρεωτικά όλες αυτές τις λέξεις και φράσεις που του αντιστοιχούν λεξαριθμικά. ΑΛλά προσοχή, ό,τι περιέχεται μεταξύ δύο "=" πρέπει να χρησιμοποιείται συνεχόμενο, κι όχι διασπασμένο. Εγώ π.χ. έχω, μεταξύ άλλων, "διατροφή με κρεμμύδι". Θα το χρησιμοποιήσω έτσι ακριβώς, και δεν θα βάλω αλλού τη "διατροφή" κι αλλού το "κρεμμύδι".

Εγώ πάντως ψήνομαι τρελά. :)

Νυκτίπλανγκτον τη τρελή έμπνευση ήταν αυτή;!
Ψόφησα στο γέλιο και εγώ κι ας ήμουνα προετοιμασμένος.