Μάλλον θα χρειαστούμε δωρεές για αναβάθμιση

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Μπράβο, ρε παιδιά. Δεν είναι καθόλου λίγα! :))

Εντωμεταξύ, μου έχει πέσει πολλή δουλειά αυτόν τον μήνα και κάτι δοκιμές που έκανα μείνανε στην μέση. Με την πρώτη ευκαιρία θα τα ξαναπιάσω.

Δίχως να είναι ακόμα σίγουρο πού θα πάμε, σε ποιο λογισμικό, το σίγουρο είναι πως θα διευκολυνθεί η όποια σχετική κίνηση με αυτό το ποσό.
:πάνω:
 

Τσίου

Μύστης
Αν πάρει παράτα ένα μήνα (λέω εγώ τώρα), θα μαζευτούν πιο πολλά λεφτά, κυρίως από αυτούς που δεν έχουν χρόνο να πάνε στην τράπεζα, και ίσως όσοι έβαλαν λίγα (π.χ 5 ευρώ), να μπορέσουν να βάλουν άλλα 5 (σα μούτζες δεν ακούγονται ή είναι η ιδέα μου; ).
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Θεωρώ πως τα 5 € δεν είναι καθόλου λίγα κι όποιος έβαλε έστω και 2 €, σίγουρα δεν υπάρχει ούτε λόγος ούτε άγχος να τρέξει να να ξαναβάλει.

Τελευταία ενημέρωση που είχα από την Λορένα ήμασταν στα καθόλου ευκαταφρόνητα 135 €. Και να ομολογήσω, πως βλέποντας τις διάφορες δωρεές (μία από άνθρωπο που δεν είναι καν μέλος της ΛτΒ), ένιωσα μια εκτίμηση από όλην αυτήν την ανταπόκριση από τα μέλη, και χάρηκα πραγματικά.

:)

Το ποσό έχει πολύ λιγότερη σημασία από την χειρονομία.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως παράτησα την προσπάθεια της δοκιμαστικής αναβάθμισης πριν από τα μισά. Αύριο έχω χρόνο, θα ξαναδοκιμάσω.
 

Τσίου

Μύστης
:)))) Εγώ ήμουν η χειρότερη στο μπάσκετ, αλλά με έχεις δει να κάνω προσποιήσεις στον δρόμο; δε πόντικ φρικ.
 

Τσίου

Μύστης
Άστο Φαροφύλακα, μη το ψάχνεις... με φάγαν τα κυκλώματα. (Όσο εγώ μιλάω εσείς καταθέτετε!)
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Από το έμπα του Φλεβάρη πνίγομαι στην δουλειά. Πρωινά, απογεύματα Σ και Κ.

Είχα ξεκινήσει ήδη μια δοκιμαστική μεταφορά σε άλλο λογισμικό (η οποία είχε κολλήσει) και δυστυχώς, δεν μπόρεσα να συνεχίσω την προσπάθειά μου. Όπως τα βλέπω τα πράγματα, μάλλον θα ασχοληθώ το καλοκαίρι (και συγκεκριμένα τον Αύγουστο). Σε οποιαδήποτε περίπτωση, τα χρήματα από τις δωρεές μένουν στο ταμείο της Λέσχης και θα διατεθούν για την ανάγκη αγοράς λογισμικού για αναβάθμιση της Λέσχης. Όποτε.
:ναι:
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Είχα σκοπό να καταπιαστώ το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι πέρασε. Δυστυχώς, συνεχίζω να έχω φόρτο. Απλά σημειώνω πως η αναβάθμιση για κινητές συσκευές είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου.
 
Top