Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων 22 Απρ 2021 #82 Άλλη φυσιογνωμία! Όταν είδα την φωτογραφία, θυμήθηκα την παρακάτω γελοιογραφία:
ΚρίτωνΓ 22 Απρ 2021 #83 @Λένκοβιτς προφανώς εκεί είναι σε εφηβική (άντε το πολύ μετεφηβική) ηλικία - μην πω παιδική. Κοίτα τον και τι γλυκούλης είναι με την πάρεση (τελικό στάδιο της σύφιλης) Last edited: 22 Απρ 2021
@Λένκοβιτς προφανώς εκεί είναι σε εφηβική (άντε το πολύ μετεφηβική) ηλικία - μην πω παιδική. Κοίτα τον και τι γλυκούλης είναι με την πάρεση (τελικό στάδιο της σύφιλης)
ΚρίτωνΓ 22 Απρ 2021 #84 Romy Hausmann ( η συγγραφέας του "Καλό μου παιδί") - φοβερό χαμόγελο και διατρητικό βλέμμα
Αντίβαρο 22 Απρ 2021 #85 @Πεταλούδα ...ή όπως θα έλεγε ο Κλυνν "Το παίζεις Μπούλης δικέ μου, αλλά μ'αρέσει"
Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων 22 Απρ 2021 #86 Μου άρεσε πολύ ο Χάρυ Κλυνν, αυτό δεν το θυμόμουν, έψαξα και το βρήκα.
Έλλη Μ 5 Σεπ 2022 #87 Νομιζω οτι το νομπελ μου μοιραζονται εξ ημισείας ο Καμυ και ο Γιωργος Χειμωνας. Το υπολοιπο ( ) θα το δώσω μαλλον στον Κερουακ.
Νομιζω οτι το νομπελ μου μοιραζονται εξ ημισείας ο Καμυ και ο Γιωργος Χειμωνας. Το υπολοιπο ( ) θα το δώσω μαλλον στον Κερουακ.