Για μίλησέ μας και για τα μικροκύματα, σοφέ γέροντα. Διότι ακούω να δαιμονοπιούνται κι αυτά πολύ και είμαι, και πάλι, επιφυλακτικός.
Από όσο καταλαβαίνω, με τα μικροκύματα τα μόρια νερού που βρίσκονται μέσα στο φαγητό κινούνται και παράγουν θερμότητα κι έτσι ζεσταίνεται το φαγητό. Δεν βλέπω τίποτα το ανθυγιεινό σε αυτό, εκτός πια κι αν ο φούρνος έχει διαρροή και εκτίθεσαι εσύ ο ίδιος σε αυτήν. Νομίζω πως το ψήσιμο σε γκριλ, κάρβουνο κτλ. είναι πολύ πιο ανθυγιεινό, αν μη τί άλλο για τις μαυρίλες εδώ κι εκεί. (Έχω σκοτωθεί να τις βγάζω όταν μου σερβίρουν ψητά.)
Από όσο καταλαβαίνω, με τα μικροκύματα τα μόρια νερού που βρίσκονται μέσα στο φαγητό κινούνται και παράγουν θερμότητα κι έτσι ζεσταίνεται το φαγητό. Δεν βλέπω τίποτα το ανθυγιεινό σε αυτό, εκτός πια κι αν ο φούρνος έχει διαρροή και εκτίθεσαι εσύ ο ίδιος σε αυτήν. Νομίζω πως το ψήσιμο σε γκριλ, κάρβουνο κτλ. είναι πολύ πιο ανθυγιεινό, αν μη τί άλλο για τις μαυρίλες εδώ κι εκεί. (Έχω σκοτωθεί να τις βγάζω όταν μου σερβίρουν ψητά.)