Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

(φτάνει να μην είναι τζιν πάνω-κάτω :))
Ααα θα με κάνετε να πάω στο σόπινγκ σταρ! :μουάχαχα: (πολύ φίλη μου 👇)

Μου αρέσουν οι μπότες ιππασίας, αλλά με 30 εκατοστά πόδι που νααα... Σαν μπότες με κεφάλι θα είμαι.
Δεν μου αρέσει ο Νοέμβριος.
 
Για άνδρες μπλου τζιν με λευκό ή μαύρο μπλουζάκι, νόμος.
Τί νόμος; Ποιος νόμος; Φερ' τον να τον καταργησουμε, αυτόν και τα αντρικα φαλενακια (σικ) με τιράντες (όντως, sick) :))))
 
Γενικά μιλώντας;
Δωσε παραδειγμα συγκεκριμένο, να κανουμε κι ενα cost analysis γιατι δωρεαν δε λεω τιποτε
 
(στριμμένος mode: on):))))
Στριμενότητα ειναι αυτό που ακολουθει:
Δεν μου αρεσει καθολου τα πράγματα της κασετινας μου να τα βρισκω στις κασετινες των άλλων. Ο,τι χανεται πο τις κασετινες των αλλων δυο, αναπληρώνεται απο τη δική μου και γινομαι εξαλλη, σου λεω, εξαλλη, κυριως γιατι ειναι πολύ προσεκτικά διαλεγμενα τα στιλο, τα μολυβια κλπ, εχω συνηθισει να γραφω με αυτα και οταν τα χανω, αποσυντονιζομαι.
Αυτα ειναι θεματα. Κλινικα.
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μου αρέσει που τα ιδια ατομα και τα ιδια μεσα που πριν 10 χρονια μας ποτισαν με στεροτυπα, προτυπα ομορφιας, κανονες αισθητικης, ηθη, μοδες, λαιφσταιλ κλπ, σημερα προσπαθουν μετα βδελυγμιας να καταρριψουν αυτα που οι ιδιοι δημιουργησαν
 
Last edited:
Μου αρέσει που τα ιδια ατομα και τα ιδια μεσα που πριν 10 χρονια μας ποτισαν με στεροτυπα, προτυπα ομορφιας, κανονες αισθητικης, ηθη, μοδες, λαιφσταιλ κλπ, σημερα προσπαθουν μετα βδελυγμιας να καταρριψουν....
Από δω να καταλάβεις τι τρικυμία εν κρανίω έχουν...
 
@Ροκμαντικ δεν θα έλεγα ότι έχουν τρικυμία εν κρανίω. Αλλάζουν απλώς ανάλογα με τις εποχές και τα πρότυπα (διεθνώς) για να σου πούνε τι είναι την εκάστοτε εποχή cool. Έτσι, τότε ήταν cool (και ξεβλάχευες που λέει και ο @Μοκαντάσα αλ Σάφερ ) με το να είσαι νεόπλουτος ψευτό-μάγκας σεξιστής και ρατσιστής για να δείχνεις πόσο μάτσο είσαι ή αντίστοιχα εάν είσαι μοιραία γατούλα-γυναίκα (με τα αρσενικά να αλυχτούν), καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά.
Ενώ τώρα είναι είναι cool να είσαι πολιτικά ορθός, λογοκρίνοντας και κατακεραυνώνοντας όλους αυτούς που τολμούν να έχουν άποψη μη πολιτικά ορθή (και φυσικά και αυτούς που όντας cool κάποτε, παραμένουν ακόμα ματσό, σεξιστές και ρατσιστές - αυτούς καλώς - όμως όχι μόνο αυτούς). Εάν είσαι γυναίκα πρέπει να είσαι επαναστατημένη στα κάγκελα (bonus εάν μισείς και τους άντρες). Το αλύχτισμα απαγορεύεται δια ροπάλου.
Οι υπόλοιποι που ποτέ δεν ήμασταν cool (και πιθανόν ούτε θα γίνουμε ποτέ) μάλλον έχουμε μη επιλύσιμα προβλήματα ξεβλαχέματος, οπότε μην το πολυπαιδεύεις @Μοκαντάσα αλ Σάφερ γιατί τσάμπα το μυαλό σου κουράζεις.
 
Εάν είσαι γυναίκα πρέπει να είσαι επαναστατημένη στα κάγκελα (bonus εάν μισείς και τους άντρες).
Νομιζω η σοφότερη από τις 538 αναρτησεις σου

Οι υπόλοιποι που ποτέ δεν ήμασταν cool (και πιθανόν ούτε θα γίνουμε ποτέ) μάλλον έχουμε μη επιλύσιμα προβλήματα ξεβλαχέματος, οπότε μην
Και γύρω γύρω μέλισσες, δηλαδή, αληθεια, ποιος νοιάζεται;
Μην παρεξηγηθεις, συμφωνω μεχρι κεραίας.
 
Top