Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Μου αρέσει ένα συννεφιασμένο πρωινό και ας μην είναι Κυριακή :φρύδια:, μόνος στο σπίτι, με καφέ φίλτρου και να παίζει αγαπημένη μουσική..
Δεν μου αρέσει που αυτή η "αλλαγή εποχής" και ότι "πρέπει όλα να αλλάξουν" και μάλιστα γρήγορα, είναι μια φούσκα και τελικά αλλάζουν ελάχιστα πράγματα αφού το ΕΓΩ εξακολουθεί να υπερισχύει.
Μόνο το κλίμα αλλάζει ταχέως με ότι αυτό συνεπάγεται...
 
Μου αρέσει που τα ιδια ατομα και τα ιδια μεσα που πριν 10 χρονια μας ποτισαν με στεροτυπα, προτυπα ομορφιας, κανονες αισθητικης, ηθη, μοδες, λαιφσταιλ κλπ, σημερα προσπαθουν μετα βδελυγμιας να καταρριψουν αυτα που οι ιδιοι δημιουργησαν
Μόνο και μόνο για να τα αντικαταστήσουν με άλλα στερεότυπα και η ιστορία επαναλαμβάνεται.. Δεν νομίζεις?
 
Θα σχολίαζα στο νήμα με ζωγραφιές από συνεδριάσεις, αλλά εδώ ταιριάζει καλύτερα, διότι δεν πρόκειται να ανεβάσω τα καρτουνακια μου (Εχω να νιώσω άσχημα για κάτι που έφτιαξα από τότε που βρήκα τρίχα μου σε κέικ). Καταρχάς, να εκφράσω τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μου σε όσους αναγκάζονται να πάνε σε συνεδριάσεις, παρουσιάσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια.
Δεν είχα πάει ποτέ, δεν ήξερα. Και να πω ότι δεν μου αρέσει να ακούω, να πω οκ. Δεν μου αρέσει να ακούω κάποιον να διαβάζει υλικό, το οποίο έχω ήδη ή θα έπρεπε να έχω στα χέρια μου. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο.
Έχασα 2 ώρες από την ζωή μου χωρίς να μάθω κάτι, και θα έχανα παραπάνω αν δεν τα μάζευα να φύγω. Δεν πρόλαβα και τη λαϊκή, 3 μπρόκολα 1 ευρώ.
 
@Φαροφύλακας αυτο είναι το πρόβλημα, ότι ζωγράφισα :)))) είχα χρόνια να πιάσω μολύβι κι εφόσον δεν έχω (έμφυτο) ταλέντο, έκανε τα αποτελέσματα ντροπιαστικα. Πάνω σε μια παλιά μας συζήτηση, και σε συνδυασμό με τον @ΚρίτωνΓ που έτρεξε πρόσφατα, μου αρέσει όταν με προσπάθεια (ή και πείσμα) ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει πολλα από όσα θέλει σε ικανοποιητικό, έστω για τον ίδιο, βαθμό. Θυμάμαι όταν είχα ασχοληθεί για κάποιους μήνες με το σκίτσο, είχα χαρεί που πήγα από το μηδέν στο 2. Το ίδιο όταν ξεκίνησα το crochet, δεν ήξερα ούτε πως να κρατήσω το βελονάκι ή να φτιάξω τον πρώτο κομπο. Τις προάλλες έβλεπα βίντεο ενός τύπου που δεν μπορούσε να κάνει μονόζυγο και τελικά, μετά από μήνες, έκανε την υπέρβαση. Είναι αποκαλυπτικό το που μπορείς να φτάσεις αν ασχοληθείς. Τετριμμένα όλα αυτά, αλλά εμένα με εντυπωσιαζουν.
 
Το Crochet ακούγεται συναρπαστικό άθλημα. Τι ακριβώς κάνει κανείς σε αυτό; Γιατί ρε @Τσίου μας πετάς αγνωστες λέξεις και σε μας του αστοιχείωτους; Δώσε ένα στίγμα να καταλάβουμε!
Σκίτσο -σαφές.
Μονόζυγο - σαφές.
Crochet?
ΥΓ: Παιδιά δεν φαντάζεστε πόσα έχω μάθει μαζί σας αυτούς τους μήνες στη ΛτΒ!
 
:μουάχαχα: πλάκα πλάκα, υπάρχουν ασκήσεις γιατι μετά από πολλή ώρα κουλαινεται το χέρι. Τα είδα όλα όταν άρχισα ριχταρι με αφρικάνικα εξάγωνα λουλούδια.
Δεν μου αρέσει η ζέστη όταν κοιμάμαι, μου χαλάει τον ύπνο. Πρέπει να κάνει λίγο κρύο (λίγο) για να ξεραθω.
 
Τα είδα όλα όταν άρχισα ριχταρι με αφρικάνικα εξάγωνα λουλούδια.
Kinky. Πολύ kinky

Δεν μου αρέσει η ζέστη όταν κοιμάμαι, μου χαλάει τον ύπνο. Πρέπει να κάνει λίγο κρύο (λίγο) για να ξεραθω.
Μόνο το ξυπνητήρι μου χαλάει τον ύπνο...μέχρι να το σπάσω
 
Ούτε εμένα μου αρέσει η ζέστη όταν κοιμάμαι, όλο το χειμώνα έχω το παράθυρο ανοιχτό στο υπνοδωμάτιο μου, δεν το κλείνω ποτέ. Επίσης δεν μπορώ με τίποτα να κοιμηθώ φορώντας κάλτσες και ρολόι, και πτώμα να είμαι από τη κούραση πάντα τα βγάζω.
 
Top