Νομίζω πως κατά βάθος είστε υπνοφοβικοί...
Παρομοίως, όσες φορές το κλείνουν, ξυπνάω σαν άρρωστη. Από την άλλη το μόνο μέρος που δεν αντέχω να νιώθω κρύο είναι τα πατουσια μου. Έχω βρει λύση με τις καλτσοπαντοφλες, για να μη φοράω 2 ζευγάρια μαζί.όλο το χειμώνα έχω το παράθυρο ανοιχτό στο υπνοδωμάτιο μου, δεν το κλείνω ποτέ.
Kinky. Πολύ kinky
ουτε καν οι αλμυρες;!;!δεν μου αρέσουν οι τάρτες,
Κακώς!Δεν μου αρέσει το κέικ, δεν μου αρέσουν οι τούρτες, δεν μου αρέσουν οι τάρτες, δεν μου αρέσει καθόλου το σουφλέ σοκολάτα κι ούτε το παγωτό σοκολάτα.
Καλώς!Μου αρέσει όμως η κρέμα καραμελέ, το καζάν ντιπί και το παγωτό γεύση μόκα.
Με ανατρίχιασες βραδιάτικα...Οταν μεγαλωσω θελω να γινω Κοκλώνης
Μην ανησυχεις δε θα κανω δα και ντουετο με τη Χριστινα Παππα.Με ανατρίχιασες βραδιάτικα...
Χμμμ... ισως κι εμενα θα μπορουσα να πω. Μπορω να σκεφτω καποια μερη στην Αθηνα και το Μπειραιά που θυμιζουν κατι τετοιοΜου αρέσει η αρχιτεκτονική που είναι γνωστή ως "brutalism"
Μένω έκπληκτος. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό κάτι τέτοιο...Επισης (το ξερω οτι ξαναεπαλαμβανομαι) μου αρεσουν οι πολυνησιακες γλωσσες
Κοίτα να τις μάθεις όσο προλαβαίνεις γιατί με την κλιματική αλλαγή δεν θα υπάρχουν για πολύ ακόμα. Όλοι αυτοί οι δύστυχοι θα γίνουν χαμένες Ατλαντίδες.Επισης (το ξερω οτι ξαναεπαλαμβανομαι) μου αρεσουν οι πολυνησιακες γλωσσες