Ο φραπές καταλύει κάθε γήινη αρχιτεκτονική τάση. Είναι υπεράνω αυτών...Και έλα πες μου για φραπέδες μετά!!!
Ο φραπές καταλύει κάθε γήινη αρχιτεκτονική τάση. Είναι υπεράνω αυτών...Και έλα πες μου για φραπέδες μετά!!!
τι ΕΙΝ' τούτου!!!;;;Μην ανησυχεις δε θα κανω δα και ντουετο με τη Χριστινα Παππα.
Νομίζω οτι αν χρησιμοποιήσεις την αρχή των 6 βαθμων διαχωρισμου (από τη μία) υποβοηθούμενη από αυτη την αλάνθαστη λογικήΑν δεν καταλαβαίνετε πώς συνδέονται αυτά τ αδύο, λυπάμαι, ούτε κι εγώ το γνωρίζω
Ωιμέ. Νομίζω πως θα μπορούσα να πληρώσω ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να μην ακούσω αυτήν την μουσική, εάν κάποια περίσταση το επέβαλε.Μην ανησυχεις δε θα κανω δα και ντουετο με τη Χριστινα Παππα.
Ενω καποτε μου φαινοταν συμπαθητικη, πλεον με κουραζει και δεν την αντεχω!Μου αρέσει η Μελίσα ΜακΚαρθι, με κάνει να κακαριζω (όχι πως είναι δύσκολο, αλλά η γυναίκα είναι μπαξές).
Ευτυχώς, κάποιος το είπε!..Μου αρέσει που δεν ξέρω σχεδόν κανένα από όλους αυτούς που αναφέρετε κατά καιρούς - από ποιον πλανήτη προσγειώθηκα; αναρωτιέμαι.
Νόμιζα μέχρι πρόσφατα ότι ο Σαμαράς ο πολιτικός, τα είχε με την Βίσση. Το έχω πετάξει και σε συζήτηση πρόσφατα, ότι είναι μεγάλο αλάνι. Όπου τότε έμαθα με τον άσχημο τρόπο ότι τα είχε με τον... Και το όνομα Νίκος Παππάς δεν βοηθάει πολύ είναι αλήθεια - καλαθοσφαιριστής ή πολιτικός; ή κάποιος άλλος;
όχι, η ΒΥσσης ειναι ακόμη στο Μοναστηράκι.η Βίσση ήταν πρωθυπουργός; Καλά τα κατάλαβα;