Μου αρέσει η σειρά βιδέο της Dat Lilly για το catfish, όπως και η εκπομπή στο MTV. Δεν ξέρω αν όλες οι ιστορίες που της έχουν στείλει είναι αληθινές, αλλά έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις την εικόνα σου όπως θέλεις, τονίζοντας κάποια χαρακτηριστικά που έχουν μεγαλύτερη πέραση, ή παρουσιάζοντας κάτι ψεύτικο, χωρίς να πέφτεις στην κατηγορία του catfish.
Τέλος πάντων, πριν λίγο θυμήθηκα ότι πριν χρόνια πήγαν να μου κάνουν κι εμένα catfish. Επειδή είμαι πάντα ένα βήμα μπροστά (όχι από τρομερή ευφυΐα, από σκέτο overthinking) όταν έσκασε το αίτημα φιλίας από ψεύτικο προφίλ γνωστού μου ατόμου, μπήκα αμέσως στο νόημα. Έκανα μια πρόχειρη έρευνα, έπεσαν οι επιβεβαιώσεις, φώναξα: να περάσει το παρατράγουδο νάμπερ 1 *πιατίνι* και αποδέχτηκα το αίτημα (μα τι γυναίκα

) για να σπάσω πλάκα. Δεν ξέρω, αλλά βρίσκω πολύ διασκεδαστικό το να νομίζουν οι άλλοι πως σε έχουν ξεγελάσει ενώ εσύ τους περιμένεις ηδη στην γωνία. Έχω και το συνήθειο να το παίζω θεόχαζη επειδή είμαι ύπουλη, οπότε περίμενα μήνυμα, περίμενα, περίμενα. Τίποτα, ο ιστός άδειος. Που ήταν το γλέντι που είχα φανταστεί; Μόνο για να έχει πρόσβαση στο κλειδαμπαρωμένο προφίλ μου, μου έστειλε αίτημα φιλίας. Ε, και φυσικά πάτησα delete απογοητευμένη