Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

@Ιαβερης Έτσι μονοκοπανιά το είχα πάει όταν το ανακάλυψα στο νέτφλιξ, κι έσταζε το ταβάνι νερά πάνω στο προσωπάκι μου. Να σου πω:
ο σκύλος του ζει;

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μου αρέσει που ζω σε νότια χώρα και δεν είμαι αναγκασμένος κάθε χρόνο να υφίσταμαι μισό μέτρο χιόνι και ένα παγωμένο σύμπαν. (Εδώ με μια Ελπίδα χάνουμε κάθε ελπίδα.)
Απο την αλλη, αν ημασταν σε βορεια χωρα, ΚΑΙ προσαρμοσμενοι θα ημασταν σε χιονοθελλες, ΚΑΙ τα καλοκαιρια θα ειχαμε καθσωνα (λογω κλιματικης αλλαγης) και θα τρεχαμε σε παραλιες και λιμνες.
(θα μας φανε και τον τουρισμο οπως το πανε)

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Εχω και εγω κολλημα με τα χερια. Τα προσεχω πολυ σε αντρες και γυναικες. Και γενικα μανικιουρ, δαχτυλιδια δεν μενουν απαρατηρητα.

Μου αρεσει να βλεπω ανθρωπους σε ωριμη ηλικια (50+) καλοδιατηρημενους. Πιο πολυ μου κεντριζει την προσοχη και τον θαυμασμο μια Κυρια με ωριμη, αλλα ενυδατωμενη επιδερμιδα, παρα ενα μοντελο της Βικτορια Σικρετ.
Λατρευω την γραφη του χρονου πανω μας . Τις ρυτιδες, τα μικρα σημαδια, που εχουν να πουν μια ιστορια, οποιαδποτε ατελεια σφραγιζει τη μοναδικοτητα μας.

@Βάγγυ είχα μια συμφοιτήτρια (κάποια στιγμή), και σε μια φάση αράζουμε σε ένα αναψυκτήριο. Παρατηρώ τα χέρια της, και η στάση του σώματος της υπονοεί κάτι του τύπου:
"Μου βγήκε παιχνιδιάρικο το μικρό"

@Μοκαντάσα αλ Σάφερ αν έκανες αναστροφή σε δρόμο που δεν έπρεπε, να ξες ήμουν εγώ. :παρηγοριά:
Πάντως και το φασκελωμα θέλει τη χάρη του.

Πάντα να βρίσκομαι σε ντελίριο,
λες και με έβαλαν μαέστρο σε συμφωνική, να μιλάω και να παραμιλαω πίσω από τη μάσκα...και ο οδηγός να ζητάει άφεση αμαρτιών, μέσα από το αυτοκίνητο.
Γενικά, ζούμε ωραίες στιγμές.

Το θυμήθηκα από άλλο νημα: Δεν μου αρέσει το τζάκι (κι ας είμαι από μεγάλο:ρ). Για την ακρίβεια όταν περνούσαμε τις γιορτές στο εξοχικό, που δεν είχαμε άλλο είδος θέρμανσης πέρα από τα κλιματιστικά και το τζάκι, ήταν (και είναι) το χειρότερο μου. Για να ζεσταθω, άμεσα, θα πρέπει να κάτσω, σχετικά, κοντά. Πρώτα θα καψαλιστω, θα τσουξουν τα μάτια μου, θα με πιάσει πονοκέφαλος, και μετά θα ζεσταθω. Να μου λειπει. Επίσης δεν αντέχω να με χτυπάει ζεστός αέρας στην μούρη (συνήθως αυτό συμβαίνει στο αυτοκίνητο).

Κάτι έγινε τώρα και το θυμήθηκα: Μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζει την απορία του ο @Ειφφελ (Ειφφελ, συγγνώμη που ρίχνω τον προβολέα πάνω σου) με τα παράλογα. Είναι τόσο genuine η έκφρασή του, που με κανει και γελάω.

Oh thanx. αν καταφέρουμε να βρεθούμε Θεσσαλονίκη με τα παιδιά, ελπίζω να μην τους εξιτάρει αυτό που είπες και να μου ετοιμάσουν δύσκολες ερωτήσεις για να δουν την έκφραση αυτή :πανικός:

Να μην σου πουν παράλογες καταστάσεις, να λες. Εκεί σε πιάνει, στο παράλογο.
Μου αρέσει που οι μεγαλόσωμοι σκύλοι δεν καταλαβαίνουν το μέγεθός τους. Θα ανέβουν πάνω σου σα να ζυγίζουν 5 κιλά ή θα έρθουν να ξαπλώσουν δίπλα σου, ενώ ο διαθέσιμος χώρος είναι, με το ζόρι, για κανισάκι. Πόσο χαζούλια, δηλαδή, δεν μπορώ :αγαπώ: