Οχι εκ του πονηρου δεν το παω απλα έδωσα ενα παράδειγμα,εχω διαβασει ενα βιβλιο που λεει η ζωη αρχίζει οταν κλείνεις το κινητο εκδοσεις Λιβανη νομιζω,και λέει απίστευτα πράγματα μεσα για το πως εχουμε καταντήσει ως άνθρωποι γενικότερα δεν ειναι μονο οτι χανεται η ζωη σε μια οθονη αλλα και συγκεκριμενες συμπεριφορες που δημιουργουνται,ζουμε σε εικονικη πραγματικοτητα οχι στην πραγματικοτητα,αυξάνεται η νοοτροπια εγω να περναω καλα,η αδιαφορια,η έλλειψη ανθρωπιας,το εξωτερικό φαίνεστε,και το θεμα ειναι οτι αυτο συμβαινει σε ολες τις ηλικιες,εχω δει ακομα και ατομα 55-65 ετών να παίζουν παιχνιδάκια και να το θεωρούν μιά χαρα,που μπορει να σου πουν σε καποια φαση εμεις μεγαλωσαμε αλλιως ζουσαμε καλυτερα κλπ ...και τωρα να εχουν μπει και αυτοι στο τρυπάκι,επειδή αυτό γενικά είναι μεγάλο ζήτημα και δεν μπορεί να αναλυθεί σε πολλες γραμμές,ανέφερα απλά κάποιες απόψεις,φοβάμαι οτι γενικά αν το δούμε απο την ανθρώπινη πλευρά,δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που γίνεται δηλαδη γεννιόμαστε και πεθαίνουμε μπροστά απο μία οθόνη,ενώ γενικά δε νομίζω οτι αυτό συμβαδίζει όσο αναφορά το νόημα της ζωής,άνθρωπος σημαίνει πράγματα οπως φιλία,αλληλεγγύη,αγάπη,φύση,τοπία και οχι περνάω τη ζωή μπροστά απο μία οθόνη και το λεω για όλους μας αυτό...δεν ξέρω αν είμαι λάθος εγώ η γενικά οι άνθρωποι έχουν αποδεχτεί αυτόν τον τρόπο ζωής και το θεωρούν μια χαρά νορμάλ.Το φοβερό είναι οταν η ανηψιά μου πήρε την αδερφή μου τηλέφωνο να της πει οτι μαμά δεν έχω μεγαμπάϊτς...ΤΡΕΛΟ.