Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Μου αρέσει ο Όλιβερ Πατναμ από το only murders in the building. Έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο τηλεοπτικό χαρακτήρα!

Εν αρχη, ειχαμε τους κυριους και τις κυριες που παιζανε ρακετες να μας σπανε τα νευρα.Τακ, τουκ, τακ, τουκ
Εν συνεχεία, τους κυριους και τις κυριες με τα ντροουνς πανω απο το κεφαλι μας οι οποιοι αδεια δεν επαιρναν απο κανεναν, δεν ρωτουσαν αν μπορουν να σηκωσουν το ανεμόπτερό τους και να τραβηξουν φωτογραφιες, βιντεο ή ο,τι κανει αυτο το πραγμα, τελος παντων.
Τωρα, εχουμε τα sup. Ολοι. Ολοι απο ενα. Ολοι!
Χαθηκε ο κοσμος να παρουν μια μασκα κι εναν αναπνευστηρα;
(Η ευθυμια της επιστροφης)

Εν αρχη, ειχαμε τους κυριους και τις κυριες που παιζανε ρακετες να μας σπανε τα νευρα.Τακ, τουκ, τακ, τουκ
Κι εγώ από αυτούς είμαι!:τρέχω:

Καλά αυτά τα sup τι χαζομάρα!
Μερικοί νομίζουν πως γυμνάζονται κιόλας...
Έλεος!
Μόνο με τις ρακέτες γίνεσαι ΦΙΤ!:))))

Α, μπραβο σου. Μικυ μαου;
Εγω στα διαλειμματα πινω μπυρες και κουτσομπολευω. Ξερεις, δεν ειμαι απο αυτους που στα λενε κατα προσωπο. Γιατι να στεναχωριομαστε, να διαφωνουμε και να κινδυνευουμε να πιαστουμε μαλλι με μαλλι; Περιμενω, λοιπον, να αναχωρησει καποιος και να πω ο,τι εχω να πω πισω απο την πλατη του. :))))

Ειναι κατι τερααααστιες σανιδες που δενουν στο ποδι και πας βολτα με ενα κουπι, κανεις γιογκα επανω, μπορεις να παιξεις ταβλι, να κανεις μανικιουρ-πεντικιουρ κι αλλες τετοιες σαχλες.:))))
Αν εισαι τυχερος, οπως εγω, μπορει να δεις και καμια να σκαει εξω στην παραλια, γιατι οι ανεγκεφαλοι που τις φουσκωνουν, δεν ξερουν να τις ξεφουσκωνουν. Εν τω μεταξυ, το κοστος τους κυμαινεται απο 200+ εως 1200+.

Last edited:
Δεν μου αρέσει που το μέτρο σταματάει στην Ακρόπολη (Γειά σου, Ιόλα, μορφάρα :)))) :γεια:). Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτός ο σταθμός, αν το κόψεις από Φιξ με τα πόδια, περάσεις από Άνω Συγγρού (έτσι λέει το Κουκάκι μια φίλη :μουάχαχα:) έφτασες Ακρόπολη το ίδιο γρήγορα. Τόσο τουριστοδουλοι είμαστε; (Ναι, τόσο τουριστοδουλοι, είμαστε). *Γκλιν γκλιν* ανοίγουν οι πόρτες, κοιταζομαστε μεταξύ μας, δεν κατεβαίνει, δεν επιβιβαζεται κάνεις. Και πες το απόγευμα, νταξει, αυτοί οι λίγοι που δεν έπαθαν αποπληξία με την ρήτρα αναπροσαρμογής, θα πάνε για καφέ. Το πρωί, όμως, όταν φεύγει ο συρμός από Φιξ, θες να κάνεις μετροπειρατεία για να πας καρφί στο Σύνταγμα.
Ευχαριστη βολτούλα. Θα ηταν. Αν δεν είχαμε δουλειές!

Ευχαριστώ για την απάντηση @Έλλη Μ! Μάλλον φταίει που έχω να δω θάλασσα δύο χρόνια κι έχω χάσει τα τελευταία trends.

Δεν μου αρέσουν οι σκηνοθετημένες φωτογραφίες προφίλ. Παράδειγμα, κοιτάνε τον ορίζοντα με πρόβειο και φιλοσοφημένο βλέμμα λες και εκείνη τη στιγμή αναλύουν μέσα τους το "Γράμματα σε έναν Στωικό" του Σένεκα. Ή το άλλο, που κοιτάνε προς τα κάτω με μια υπόνοια χαμόγελου και το ένα χέρι να ακουμπάει το κούτελο. Το να κοιτάξει απλά κανείς τη κάμερα σαν φυσιολογικός άνθρωπος και να χαμογελάσει πλέον έχει γίνει φετίχ.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης