Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Μου αρέσουν οι εκπλήξεις.

Δε μου αρέσουν οι συζητήσεις "αν θα είναι τα Φιλαράκια στο Νετφλιξ ή αν θα βγουν". Δε μιλάμε για κάτι δυσεύρετο. Το Σταρ τα παίζει ανελλιπώς εδώ και 30 χρόνια. Μια χαρά σειρά ήταν αλλά το να θέλει κάποιος να τα βλέπει συνέχεια, να ανησυχεί μήπως δε θα μπορέσει να τα βλέπει και στις επόμενες ζωές αν υπάρχει μετενσάρκωση, να φοβάται μήπως όταν πεθάνει στον παράδεισο ή στην κόλαση δε θα μπορεί να βλέπει τα Φιλαράκια ή ότι με το θάνατο τελειώνουν όλα συνεπώς και τα Φιλαράκια, καταντά κουραστικό και εμμονικο.

@Λόελλα βγαλε τα φιλαράκια από την ανάρτηση, βάλε Seinfeld και:

😂
Και όχι επειδή είμαι μπροστά, κι από πίσω μου τα ίδια θα έλεγα, αλλά όταν εγώ έβλεπα Σάινφελντ στο Μακεδονία tv, οι φαν του νετφλιξ κρέμονταν στα δέντρα.

Παιζόταν στο Μακεδονία; Δεν είχα ιδέα. Τα τελευταία χρόνια ακούω για αυτή τη σειρά και για το Office.

Αν θυμάμαι καλά παιζόταν εκεί, πολύ αργά το βράδυ.
Κι αν αναρωτιέσαι τι βλέπω τώρα στο Μακεδονία, θα σου πω τμήμα ηθών και νόμος και τάξη :σαςευχαριστώ: το τμήμα ηθών το ακούω όσο κάνω δουλειές (τις προάλλες, ενώ ακουγόταν το smells like teen spirit, έπιασα ατάκα ηθοποιού που μιλούσε στο τηλέφωνο : "βάλε mtv, έχει νιρβάνα", και με χτύπησε δυνατά η 90ιλα).
Εβλεπα Τσουβελα και θυμήθηκα ότι σιχαίνομαι αυτές τις μουφα μπουρνουζοπετσετέ παντόφλες ξενοδοχείων. Ο ορισμός του ew. Καλύτερα ξυπόλητη, που ούτε αυτό μου αρέσει, παρά αυτό το κακόγουστο κι άθλιο πράγμα στα πόδια μου. Και γενικότερα στα πόδια άλλων. Μη το δω. Θα πάθω prince.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Δε μου αρέσουν οι συζητήσεις "αν θα είναι τα Φιλαράκια στο Νετφλιξ ή αν θα βγουν".
Τιθεται τετοιο θεμα;

Πλακα πλακα αναρωτιέμαι πως θα ειναι ο κοσμος μας αν ποτε ο αντ1 σταματησει την προβολη του Κωνσταντίνου και Ελένης

Τίποτα δε θα είναι πια ίδιο :)))).

Και μιας που πιάσαμε τις σειρές...

Μου αρέσει το Heartbreak high.

Δε μου αρέσει το Heartbreak high του 2022. Μου φαίνεται μια αηδία. Αλλά και το παλιό μπορεί να μου άρεσε επειδή όταν το έβλεπα ήμουν γύρω στα 15.

Μου αρέσει να βλέπω βιντεακια με χειροπρακτικους. Κάποια στιγμή θα πάω κι εγώ για κροταλισμα (το λέω χρόνια:ουχ:).
Μου αρέσουν οι μυστακοφοροι. Οι σύγχρονοι μουστακαληδες το έχουν μελετήσει καλά, ξέρουν ότι τους πάει.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Το λεω με αφορμη το θανατο της Ελισαβετ, που οντως ηταν ιστορικη φιγουρα και ο θανατος της κλεινει ενα κεφαλιο. Αλλα ειναι κατι που με ενοχλει εδω και καποια χρονια

Δεν μου αρεσει η εμμονη που εχουν καποια καναλια, μερικα δελτια ειδησεων και εκπομπες λαιφσταιλ με τη βασιλικη οικογενεια της Αγγλιας, για το πως κοιταξε η Κειτ την Καμιλα, για το αν χασμουρηθκε το πριγκιπάκι την ώρα της παρέλασης, για το αν ο Ουιλιαμ χαιρετησε τον αδελφο του Χαρι κλπ κλπ κλπ Εμμονη που παραπεμπει σε κράτος που ειναι ή μελος της Κοινοπολιτείας.

Επισης με ανησυχει το οτι μπορει να υπαρχουν οντως τοσοι πολλοι ελληνες που ειναι Backingham buffs και βλεπουν με μεγαλο ενδιαφερον αυτα τα ρεπορταζ/αφιερωματα που κρατανε ολοκληρα πενταλεπτα, με μουσικη, αφηγηση κλπ.

Καταλαβαινω οτι η βασιλικη οικογενεια αποτελει βιομηχανία θεάματος, αλλά αυτη η βιομηχανία προέρχεται απο και απευθύνεται στην αγγλόσφαιρα, δεν υπαρχει λογος να πιθηκιζουμε εμεις ωσαν αγγλική αποικία. Αλλιως να ασχοληθουμε και με τα σκανδαλα του Παλατιού της Ισπανίας

Να'ταν μόνο αυτό. Οι μαϊντανοί στα μεσημεριανά που φόρεσαν μαύρα και κόλλησαν μια λύπη στις φατσες τους λες κι έχασαν τη γιαγιά τους; Πάντως η βασιλική οικογένεια είναι trend παντού πιστεύω, δεν είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο του έντονου ενδιαφέροντος.

Δεν μου αρέσει που ο λαϊκισμός έχει εκτοπίσει κάθε λογικό επιχείρημα παγκοσμίως και πιο ειδικά στη χώρα μας.

Δεν μου αρέσει το αισχρό σύνθημα κατά πολιτικού προσώπου, το οποίο αναπαράγεται από υποτίθεται "σοβαρούς" καλλιτέχνες και δημοσιογράφους.

Μου αρέσει που στο Eurobasket προκρίθηκαν τα αουτσάιντερ στους ημιτελικούς!

Δεν μου αρέσει ο Σεπτέμβριος (μια χαρά μήνας είναι - το αμόκ που παθαίνουν όλοι το Σεπτέμβριο δεν μου αρέσει).
Μου αρέσει ότι σε 15 μέρες θα μπει ο Οκτώβριος και θα ηρεμήσουν κάπως οι "Ελληνίδες μανούλες" και οι "Έλληνες - υποδείγματα εργοδοτών και εργαζομένων"

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Καταλαβαινω οτι η βασιλικη οικογενεια αποτελει βιομηχανία θεάματος, αλλά αυτη η βιομηχανία προέρχεται απο και απευθύνεται στην αγγλόσφαιρα, δεν υπαρχει λογος να πιθηκιζουμε εμεις ωσαν αγγλική αποικία. Αλλιως να ασχοληθουμε και με τα σκανδαλα του Παλατιού της Ισπανίας
+1

Κι όπως το έθεσε κάποιος, πολύ πετυχημένα:

Επίσης, δεν μου αρέσει που η σημαία του "Ηνωμένου Βασιλείου" (the union jack) φοριέται από... μη Βρετανούς. Τις προάλλες ήμουν σε ένα κατάστημα με ηλ. είδη, κι είχε ένα ψυγείο με την βρετανική σημαία. Ή βλέπεις κάποιος π.χ. Έλληνας, να φοράει ένα τισερτ με την βρετανική σημαία.

Στο όνομα αυτής της σημαίας έχουν γίνει μεγάλα εγκλήματα. Ένα θέμα που μας αφορά κάπως άμεσα είναι π.χ. η αποικιοκρατία εις βάρος της Κύπρου.

Εντάξει, ίσως κάποιος να την συνδυάζει λόγου χάρη στο μυαλό του με τους Beatles. Και βέβαια, δεν λέω να την φτύνουμε κιόλας. Σύμμαχοι και φίλοι είμαστε και δεν μπορούμε να κολλάμε στο μαύρο παρελθόν της κάθε χώρας, αλλά... να διαλέγεις να φοράς και να αραδιάζεις μια ξένη σημαία και μάλιστα τόσο αμαυρωμένη, ε.. δεν ξέρω.

Μου αρέσει ότι σε 15 μέρες θα μπει ο Οκτώβριος και θα ηρεμήσουν κάπως οι "Ελληνίδες μανούλες" και οι "Έλληνες - υποδείγματα εργοδοτών και εργαζομένων"
Ηρεμούν ποτέ αυτοί; :εεε;:
Εμένα παλι δεν μου αρέσει ο Οκτώβριος λόγω κρύου και Χαλογουιν.

Δεν μου αρέσει ο Σεπτέμβριος (μια χαρά μήνας είναι - το αμόκ που παθαίνουν όλοι το Σεπτέμβριο δεν μου αρέσει).
Εχεις λυσσαξει καθε Σεπτέμβριο το ιδιο τροπάριο 😁

(μερικες φορες τρομαζω με τα πραγματα που θυμαμαι, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Για τον γιατρο μου.)

Σημερα μου αρέσουν πολύ, δηλαδη πολύ πολυ, δηλαδη supercalifragilisticexpialidocious οι london grammar.

Last edited:
@Έλλη Μ το θέμα μάλλον το έχω εγώ - για τον γιατρό μου. Ξεχνώ, δεν λυσσάω. "Έχεις ξεκουτιάνει", έπρεπε να μου γράψεις κανονικά.

Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Πάντως η βασιλική οικογένεια είναι trend παντού πιστεύω, δεν είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο του έντονου ενδιαφέροντος.
Δεν ξερω για παντου, υποθετω θα ειναι στην αγγλοσφαιρα και σε πρωην αποικιες οπως ισως Ινδια; Τωρα δεν μπορω να φανταστω την τηλεόραση στη Γαλλία ή την Ισπανια να ενδιαφερεται τοσο πολυ για το αν η Μεγακν και η Κεϊτ κοιτάχτηκαν ή τι παγωτό έφαγε η μικρη Λιλιμπεθ

Δεν μου αρέσει το αισχρό σύνθημα κατά πολιτικού προσώπου, το οποίο αναπαράγεται από υποτίθεται "σοβαρούς" καλλιτέχνες και δημοσιογράφους.
δεν εχω υποψη μου για καλλιτεχνες και δημοσιογραφους που το αναπαραγουν. Εγω παντως το θεωρω σημειο των καιρών. Θα υπηρχε πολυ πριν, για πολλα αλλα πολιτικα προσωπα, αν ειχαμε εκχυδαϊστεί και σοσιαλμιντιωθεί νωρίτερα. Το "κακό" ειναι, οτι ενω το συνθημα προσπαθει να γίνει βάιραλ χάρη στη χυδαιότητάς του, ακριβώς λόγω αυτής δεν μπορεί να αναπαραχθεί στο δημόσιο διάλογο, σε τηλεόραση κι άλλα μέσα, παραμένοντας έτσι στο περιθώριο

δεν μου αρέσει που η σημαία του "Ηνωμένου Βασιλείου" (the union jack) φοριέται από... μη Βρετανούς. Τις προάλλες ήμουν σε ένα κατάστημα με ηλ. είδη, κι είχε ένα ψυγείο με την βρετανική σημαία. Ή βλέπεις κάποιος π.χ. Έλληνας, να φοράει ένα τισερτ με την βρετανική σημαία.
Μου θυμίζει ένα αρχαίο ανέκδοτο: Γιατί οι Πόντιοι γράφουν "American" στο αυτοκίνητό τους; Επειδή οι αμερικάνοι στα δικά τους γράφουν Pontiac.

Last edited:
+1

Κι όπως το έθεσε κάποιος, πολύ πετυχημένα:
Αυτό σκεφτόμουν για το Λιζάκι.
Εδώ και 70+ χρόνια η "δουλειά" της ήταν να κάνει γκαλά για τους πλούσιους/πολιτικούς, να πάει στις (πρώην & νυν) αποικίες να δει τους ιθαγενείς, να δίνει κανά παράσημο, να χαιρετίζει τους πλεμπαίους από την χρυσοποίκιλτη άμαξα και μπαλκόνι και να κάθεται δίχως να την πάρει ο ύπνος σε καμία σύναξη της Βουλής (λόρδων; ).
Εκεί που πραγματικά δούλεψε ήταν να ξεφορτωθεί την νύφη της και να προστατεύσει τον γιόκα που του άρεσαν τα ανήλικα και να αποτρέψει την βασιλεία να χάσει κάποιο δικαίωμα/περιουσία.
Αυτά για έναν μισθουλάκο 90 εκατομμύρια/έτος στο θρόνο και 750ψωροεκατομμύρια σε ακίνητα.
Άφησε και τον Κάρολο της Γκαμήλας για παρακαταθήκη ως τελική προσβολή στους πλεμπαίους...

Είχαμε και κάτι περίεργους να με λένε στην δουλειά για τον χαμό της, λες και θα στεναχωριόμουν για την γραία.
Μακάρι και εγώ να ζούσα ως πάμπλουτος τεμπέλης μέχρι τα 90φεύγα μου.

Δεν ξερω για παντου, υποθετω θα ειναι στην αγγλοσφαιρα και σε πρωην αποικιες οπως ισως Ινδια; Τωρα δεν μπορω να φανταστω την τηλεόραση στη Γαλλία ή την Ισπανια να ενδιαφερεται τοσο πολυ για το αν η Μεγακν και η Κεϊτ κοιτάχτηκαν ή τι παγωτό έφαγε η μικρη Λιλιμπεθ
Στην Ισπανία είναι πρώτη μούρη στα κουτσομπολιστικα οι βασιλιάδες, αν και περισσότερο οι δικοί τους. Για την τηλεόραση δεν ξέρω.