Ξινή! 

Περιμενα να διαβασω "με τις ψηλες καμιναδες"Δε μου αρέσουν τα σπίτια με ψηλές μάντρες που τα κρύβουν. Οριακά αντικοινωνική συμπεριφορά.
Δε μου αρέσουν τα σπίτια με ψηλές μάντρες που τα κρύβουν. Οριακά αντικοινωνική συμπεριφορά.
Είναι ανάλογο του τι είδους κόμπλεξ έχει κανείς. Εάν είσαι επιδειξιομανής θέλεις να φτιάχνεις μια σπιταρόνα και να τη μοστράρεις στα μούτρα του άλλου. Αν είναι κομπλεξικός φοβικός μη σε ματιάσουν, σε ζηλέψουν, σε κλέψουν κλπ. κλπ. (πλούσιος ή μη) θέλεις να φτιάξεις ένα σπίτι και να το κρύψεις από τα βλέμματα. Αν είσαι άξεστος βλάχος φτιάχνεις ένα οικοδομικό σίχαμα και το μοστράρεις. Όλα αυτά εξίσου κατάπτυστα είναι. Προσβολή αισθητικής λέγεται.Κι εγω νιώθω ετσι, ετσι ακριβως, οταν περνω απο γειτονιες με ψηλες μαντρες, πυκνη βλαστηση κλπ κλπ που κρυβουν τα σπιτια. Καθε μα καθε φορα, λεω το ιδιο πραγμα στον οδηγο, συνοδοιπορο κλπ κλπ.
Για γλύκες καμινάδες πρώτη φορά ακούω. Τι περιέχει; (όχι στάχτη φαντάζομαι)Μου αρέσει το γλυκό καμινάδα.
Το είχα δοκιμάσει στην Πράγα!Αν θυμαμαι σωστα, ειναι ζαχαροζυμαροειδές, λουκουμοτετοιο, σε σχημα καμιναδας.![]()
Δεν χρειαζεται να το δοκιμασω για να εχω την ιδια αποψη.Το είχα δοκιμάσει στην Πράγα!
Αίσχος ήταν!![]()
Τα λέτε αυτά, κύριε Δομάζ, γιατί δεν είδατε πως κυκλοφορούσα στην Ιρλανδία. Γύρω μου όλοι σαν κρεμμύδια κι εγώ με το μπουφάν στον ώμο, σαν τον Τρίτση. Καλή η θέρμανση, αλλά στην Αθήνα μου είναι αχρείαστη. Μια θερμοφόρα θέλω μόνο για τα πόδια μου, και κοιμάμαι με λεπτό φλις κουβερτακι. Τώρα για εκεί που θα μπει η κουτσουπιά (Όταν χρειαστεί να ανάψεις θέρμανση μπορεί να μην σου αρέσει τόσο πολύ...
Έξτρα λάικ για αυτή την ατάκα!κι εγώ με το μπουφάν στον ώμο, σαν τον Τρίτση.
Τα λέτε αυτά, κύριε Δομάζ, γιατί δεν είδατε πως κυκλοφορούσα στην Ιρλανδία. Γύρω μου όλοι σαν κρεμμύδια κι εγώ με το μπουφάν στον ώμο, σαν τον Τρίτση.
Πωπω καιρό είχα να δω τις γνωστές ψευδοεπιστημονικές απόψεις της Τζιροπούλου...