Απο εκει ψωνιζωΥπάρχει ακόμα η Μινερβα;![]()
Απο εκει ψωνιζωΥπάρχει ακόμα η Μινερβα;![]()
Υπαρχει και εχει γαματα παιδικα φαλαινακια.
Η Μινέρβα πάντα έβγαζε ποιοτικά εσώρουχα.Απο εκει ψωνιζω
Όσο για αυτό, εάν σπούδαζα τώρα (στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτη) - θα σπούδαζα στο αδερφό τμήμα, αυτό για τις κάλτσες των δρομέων.Στο τέλος θα βγει και σχολή "Χημικός χρωμάτων κάλτσας ποδοσφαίρου 5χ5".
Σαφώς. Για αυτό το λόγο υπάρχουν τα μεταπτυχιακά, οι εξειδικεύσεις, στην ιατρική οι ειδικότητες και πάει λέγοντας, αλλά ουκ εν τω πολλώ το ευ.Πολύ πολύ μεγάλη κουβέντα ανοίγεις.
Υπάρχει ο βαθμός που η επιστήμη (και η γνώση σε ευρύτερο πλαίσιο) αναγκαστικά κατατμείται.
Πως λένε στο έγκλημα, ψάξε για το κίνητρο;Και να φανταστείς, κάποιοι υπεραμύνονται αυτού του συστήματος....![]()
Κι επειδή διαβάζω τον Κόμη Μοντεχρίστο, να σου πω πως έτσι τον βοήθησε ο αβάς-Φαρία στη φυλακή να βρει ποιοί τον παγίδευσαν!!Πως λένε στο έγκλημα, ψάξε για το κίνητρο;
Με κανεις τοσο περηφανη,.Μου αρέσει η πράσινη γουστέρα Δυτικών Ιμαλαΐων(αν και στο άσπρο χιόνι θα δείχνει πολύ έντονα) - @Έλλη Μ βλέπεις; Παραμένω on-topic.
Σπόντα στον @Νικόλας Δε Κιντ που θέλει να καταργήσει το ΕΣΡ;Σε μενα αρεσει πολύ που ολοι εκεινοι που εχουν λυσεις και απαντησεις, ξερουν πώς να διορθωσουν τα κακως κειμενα και εχουν σουπερ ντουπερ καταπληκτικες ιδέες, αντι να πολιτευονται και να απαλλαξουν τους υπολοιπους απο αυτο το αχαρο τασκ, πρωταρχικως απασχολουνται αλλου και δευτερευοντως ασκουν κριτικη.![]()
Ξέχασες πως θέλω να αλλάξω και την παιδεία!!Σπόντα στον @Νικόλας Δε Κιντ που θέλει να καταργήσει το ΕΣΡ;![]()
@Νικόλας Δε Κιντ με αυτήν την εύστοχη παρατήρησή σου θα ήθελα να μοιραστώ μια τέτοια περίπτωση. Γιος γνωστής μου οικογένειας έδωσε πανελλήνιες πριν 7-8 χρόνια και όχι απλώς πάτωσε αλλά έκανε τρύπα στον πάτο και πήγε ακόμα βαθύτερα - ενδεικτικά μόνο να σας πω ότι στην Έκθεση έγραψε μόνο το όνομά του ενώ στη Βιολογία ούτε καν πήγε να γράψει γιατί η ψυχούλα δεν μπορούσε να ξυπνήσει. Ε, στα υπόλοιπα μαθήματα φαντάζεστε ότι ζωγράφισε ο μελλοντικός επιστήμων . Κι όμως αυτό το παιδί πέρασε στο Μετσόβιο σε μια σχολή που ήθελε 15-16 χιλιάδες μόρια περίπου, δεν θυμάμαι σε ποιο τμήμα αλλά είχε σχέση με υπολογιστές. Πώς πέρασε όμως; Επειδή ήταν μουσουλμανικής καταγωγής για κάποιο λόγο παίρνει αυτόματα μπόνους κάποια μόρια συν το ότι προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια που αν δε κάνω λάθος μετράει κι αυτό. Κι εδώ έρχομαι σ'αυτό που έθιξε ο Νικόλας. Πήγε το παιδί στην Αθήνα και δύο ολόκληρα χρόνια δεν κατάφερε τίποτα, έπαιρνε τηλέφωνο τη μητέρα του κι έκλαιγε κυριολεκτικά ότι δεν καταλάβαινε τίποτα από όσα διδασκόταν. Κάποια στιγμή άρχισε ιδιαίτερα μαθήματα στα μαθηματικά για να μάθει αυτά που υποτίθεται ότι ήξερε όταν πέρασε στο συγκεκριμένο τμήμα. Δεν ξέρω τι απέγινε το παιδί, έφυγα εξωτερικό και δεν ξανασχόληθηκα με το θέμα.Εδώ όμως το πρόβλημα είναι πιο βαθύ και ξεκινάει από το σχολείο.
Ένας μαθητής που έγραψε στις εισαγωγικές 3 στη χημεία, πως θα μπορέσει να παρακολουθήσει ανάλογα μαθήματα και να εξελίξει την σκέψη του πάνω σε μια επιστήμη που ο ίδιος δε γνωρίζει ούτε τα βασικά. Ομοίως και σε άλλες επιστήμες...
Και να φανταστείς, κάποιοι υπεραμύνονται αυτού του συστήματος....![]()
Να αφησεις τις προβλεψεις και τις αναλυσεις στους ειδικους, σε παρακαλω.δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη.
Συμφωνω με οσα ειπες εχω κανει παρομοιες σκεψεις και προσπαθουσα παντα να επικρινω ας πουμε κακη πλευρα αυτην που μας κανει ανθρωπακους οπως ειπες, αλλα οποτε το εχω κανει εχω απογοητευτει γιατι δεν κανει τις περισσοτερες φορες το ιδιο και αλλη πλευρα και ο πληγωμενος ειναι εκεινος που πιστεψε στην καλη προθεση του αλλου την οποια δεν εδειξε εν τελει. Και εχω καταληξει οτι ο καθενας κανει ο,τι καλυτερο μπορει για να προστατεψει τον εαυτο του ακομα και εις βαρος του αλλου οσο ασχημο και αν ακουγεται αυτο πλεον το βλεπω ως "επιβιωση". Σε ευχαριστω οπως και να εχει για την απαντηση σου εκτιμω ιδιαιτερα την γνωμη σου επειδη εχεις πολυ ωραιο και ωριμο τροπο σκεψης ακομα και αν ειναι αντιθετη στην δικη μου.Εστελλ, η ανάρτηση σου σταθηκε αφορμή να εκφράσω τη γνώμη μου, επ' ουδενι δεν επικρινω τη σκέψη σου, ναι; Ναι.![]()
ειναι που εσχάτως εγινα λιγο μεγαλυτερη, αρα σοφότερη. Ξερεις, κότσος, πέρλα και γυαλια πρεσβυωπίας απο ταρταρουγα.επειδη εχεις πολυ ωραιο και ωριμο τροπο σκεψης ακομα και αν ειναι αντιθετη στην δικη μου.