Πιο εκνευριστικό είναι να βρίσκεις σπόιλερ στο οπισθόφυλλο. 


Αυτο με ενοχλεί και εμενα. Εχει τυχει να διαβασω αρκετα βιβλία που ειχαν τετοιες βαρύγδουπες φρασεις δήθεν δηλώσεις αλλων γνωστων και αναγνωρισμένων συγγραφέων (ιδιως το όνομα του Steven King παίζει πολύ) και στο τέλος να αποδεικνύονται μια πατατα και μισή.Τι κακό συνήθειο είναι αυτό, να μη βρίσκεις στο οπισθόφυλλο ίχνος της πλοκής του βιβλίου, αλλά μόνο φράσεις όπως "αριστουργηματικό"..

Μεταξύ μας, κάτι τέτοιο περιμένουν να ακούσουν για να το διαδώσουν κιόλας!!1. Αχ, είμαι στείρος(-α) (στην ερώτηση για πρώτο παιδί).




Πάει το ρεπό Ιαβέρη!!Μου αρέσει η πιθανότητα να κερδίσει η Αγγλία το Euro γιατί ο εργοδότης μας υποσχέθηκε ρεπό για την Δευτέρα σε περίπτωση νίκης.
Δεν μου αρέσει η πιθανότητα να κερδίσει η Αγγλία το Euro γιατί είναι από τις πιο άχρηστες ομάδες του φετινού τουρνουά.




Κι αν θες να πιεις ενα καλο κονιάκ, πού θα το πιεις;;Δεν μου αρέσουν τα κολονάτα ποτήρια.




εγώ τα πάντα στο ίδιο ποτήρι: γάλα, νερό, χυμό, κονιάκ...Κι αν θες να πιεις ενα καλο κονιάκ, πού θα το πιεις;;
Εγω, πχ, θα προτιμήσω ενα κοντοφαρδο.![]()
Φαρε επειδη κατα πάσα πιθανοτητα δεν θα παρεις χαμπαρι, να σε ενημερωσω έτσι για την ιστορία πως σε μια εβδομαδα αρχιζουν και οι Ολυμπιακοι αγώνες!διαβάζοντας το σχόλιό σου, σήμερα Κυριακή, 17 Ιουλίου, στις 10:08, παίρνω χαμπάρι πως φέτος, και μάλιστα αυτήν την στιγμή, λαμβάνει χώρα το euro.
