Δεν μπορώ αυτές τις αηδίες, αλλά ούτε τις ανάποδες, "εγω πληρώνω γιατι εγώ ειμαι ο άντρας", λες και του πε κανείς οτι ειναι θεριζοαλωνιστική μηχανή.Το ίδιο κάνεις και σε όσες έχουν την απαίτηση να πλερώνει ο άντρας για ό,τι θα σαβουριάσουν.
Προσυπογράφω όλα όσα λέςΝα βγάλω κι εγώ τον κακό εαυτό μου;
Βασικά μου αρέσουν οι άνθρωποι που ξέρουν πότε πρέπει να φύγουν. Όχι τόσο με την φιλοσοφική έννοια του όρου αλλά απλά, καθημερινά. Έρχεσαι επίσκεψη οκ κάτσε μισή-μια ώρα, μην έρθεις για μόνιμη εγκατάσταση. Αν επί τέσσερις ώρες μιλάμε για τα ίδια 3-4 πράγματα ξανά και ξανά και αν από αυτές τις 4 τις 2 εγώ απαντώ μονολεκτικά κοιτώντας το ταβάνι δεν θα είμαι εγώ κακός που την επόμενη φορά που θα χτυπήσεις το κουδούνι θα φωνάξω από μέσα "Λείπω". Φυσικά υπάρχουν φίλοι που μπορώ να περνώ ώρες και μέρες μαζί τους αλλά όπως φαντάζομαι συμβαίνει με όλους αυτοί είναι λίγοι και το ξέρουν.
Δεν μου αρέσουν τα @ρχιδι@, μ@λ@κ@ς κοκ. Αν θες να γράψεις τις λέξεις γράψτες όπως είναι. Αν δεν έχεις τα αρχίδια να τις χρησιμοποιήσεις (ή απλά δεν σου αρέσουν) με δεδομένο ότι συνήθως μεταφορικά τις χρησιμοποιούμε χρησιμοποίησε άλλη σύνταξη και άλλες λέξεις. Αλλιώς μαλακία σου.
Δεν μου αρέσουν οι τύποι που όταν τους λες κάποιο πρόβλημά σου μετά πρέπει να τους παρηγορείς. Συζητούσα με μια φίλη πριν λίγο καιρό. Η εν λόγω φίλη απέκτησε ένα παιδί το 2015 και το παιδί αυτό είχε ένα μικρό πρόβλημα (ιάσιμο, τώρα το παιδί είναι υγιέστατο). Να υπάρχουν γνωστοί της όχι ιδιαίτερα κοντινοί που να την παίρνουν τηλέφωνο και να κλαίνε γιατί "Τι ήταν αυτό που πάθατε, και γιατί να συμβαίνει αυτό σε σας που είστε τόσο καλοί κοκ". Να έχεις το πρόβλημά σου, να προσπαθείς να το αντιμετωπίσεις και να έχεις τον κάθε μαλάκα που για να σου δείξει ότι συμπάσχει σου μαυρίζει την μέρα ακόμα περισσότερο.
Δεν μου αρέσουν οι τύποι που παίρνουν πολύ στα σοβαρά τον εαυτό τους. Συνήθως είναι κινούμενα τίποτα με την ακράδαντη βεβαιότητα ότι ο παράδεισος είναι ένας κόσμος όπου όλοι οι άνθρωποι είναι σαν τους ίδιους. Το βασικό τους μεταφυσικό ερώτημα είναι το "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ", "Όχι, αλλά με μια πρώτη ματιά καραγκιόζης μου φαίνεσαι". Στην ίδια κατηγορία είναι και τα άτομα που έχουν φοβερό χιούμορ όταν είναι να κοροϊδέψουν τον άλλο, αλλά αν το καλαμπούρι έχει στόχο τους ίδιους δεν είναι πια αστείο. Μου αρέσουν τα άτομα με αυτοσαρκασμό. Η απουσία αυτοσαρκασμού για εμένα είναι απουσία χιούμορ. Δεν μου αρέσουν τα άτομα που δεν έχουν χιούμορ.
...αυτά για τώρα... περισσότερη χολή σε κάποια άλλη περίσταση...
Καλικαντζαρε σε νοιωθω και σε καταλαβαινω απολυτα. Μου έχει συμβει πάρα πολλές φορές. Καποτε στην εργενικη ζωη μου ειχε τυχει να μένω κοντα στην περιοχη και τα μαγαζιά που βγαίναμε. Ε λοιπον ερχοταν καποιος φίλος Παρασκευη απογευμα σπιτι, καθόμασταν μέτα βγαιναμε ξενυχταγαμε και αν τυχαινε να πιναμε λιγο παραπάνω (σχεδόν πάντα) ερχοταν μετα σπίτι μου να κοιμηθει. Την άλλη μερα ξυπναγαμε μεσημερι, μαγειρευαμε, τρωγαμε, μετα ταινία ακριβως όπως το περιγραφεις κ πάλι απο την αρχη. Κ οκ ηταν καλος φίλος και δεν με ενοχλουσε. Αλλα υπηρχαν και φορες που ηθελα να μεινω μόνος. Κ αφου ειμασταν κολλητοι ειχα το θαρρος και του ελεγα "αντε καντην τωρα θελω να αραξω". Ομως είχε και αυτος το θαρρος και μου ελεγε "ασε με ρε μαλακα δεν παω πουθενα. Να εδω θα κατσω να δω τηλεοραση".Εχει ερθει ανθρωπος παρασκευη βραδυ κατα τις 10 και εχει φευγει κυριακη μεσημερι.
Φίλε Παράδοξε αυτό είναι άλλο... και προς τιμή της...Πριν μπούμε μέσα στο μαγαζί επειδή θα πληρωνόμουνα την επόμενη εβδομάδα δεν είχα φράγκο, μου έβαλε στην τσέπη 30 ευρώ... Ξέρω πως το 'κανε για 'μενα, όχι για 'κεινη.
αφου ειμασταν κολλητοι ειχα το θαρρος και του ελεγα "αντε καντην τωρα θελω να αραξω". Ομως είχε και αυτος το θαρρος και μου ελεγε "ασε με ρε μαλακα δεν παω πουθενα. Να εδω θα κατσω να δω τηλεοραση".