Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

1. Αχ, είμαι στείρος(-α) (στην ερώτηση για πρώτο παιδί).
Μεταξύ μας, κάτι τέτοιο περιμένουν να ακούσουν για να το διαδώσουν κιόλας!! 🤦‍♂️

Μια γνωστή μου όταν της ευχόντουσαν "με ένα καλό παιδί" απαντούσε "αμήν και πότε", και αν θες το πιστεύεις ήταν η πιο αποστομωτική απάντηση!! :))))

Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες πόλεις της χώρας μας, αλλά εδώ πλέον στη Λάρισα η κατάσταση στους πεζοδρόμους έχει γίνει αφόρητη.
Με άλλα λόγια δε μου αρέσει που στους πεζοδρόμους κυκλοφορούν μηχανάκια, ντελιβεράδες (η μάστιγα των ημερών μας), ενώ οι καφετέριες και τα μπαράκια έχουν σχεδόν εξαφανίσει μεγάλα κομμάτια πεζοδρόμων με τραπεζάκια και σκαμπό...
Εν τω μετάξυ όσο πιο πολύ πεζοδρομείται η πόλη τόσο η κατάσταση χειροτερεύει. Καλά δεν το συζητάμε για τροχαία και δημοτική αστυνομία...
Κοιμούνται όρθιοι ή αράζουν και οι ίδιοι για καφέδες και "γαία πυρί μιχθήτω".
Τριτοκοσμικές καταστάσεις...

Μου αρέσει η πιθανότητα να κερδίσει η Αγγλία το Euro γιατί ο εργοδότης μας υποσχέθηκε ρεπό για την Δευτέρα σε περίπτωση νίκης.

Δεν μου αρέσει η πιθανότητα να κερδίσει η Αγγλία το Euro γιατί είναι από τις πιο άχρηστες ομάδες του φετινού τουρνουά.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
διαβάζοντας το σχόλιό σου, σήμερα Κυριακή, 17 Ιουλίου, στις 10:08, παίρνω χαμπάρι πως φέτος, και μάλιστα αυτήν την στιγμή, λαμβάνει χώρα το euro.
:))))

Μου αρέσει η πιθανότητα να κερδίσει η Αγγλία το Euro γιατί ο εργοδότης μας υποσχέθηκε ρεπό για την Δευτέρα σε περίπτωση νίκης.

Δεν μου αρέσει η πιθανότητα να κερδίσει η Αγγλία το Euro γιατί είναι από τις πιο άχρηστες ομάδες του φετινού τουρνουά.
Πάει το ρεπό Ιαβέρη!! :))))

Βασικά (αν και φαν των Λιονταριών) θα ήταν αδικία να πάρει αυτή ομάδα το Euro.
Όχι ότι δεν είχε καλούς παίχτες, αλλά σαν σύνολο ήταν για τα πανηγύρια! Λογικό, βέβαια με Σάουθγκέιτ προπονητή...
Βέβαια, επειδή ξέρω πόσο αγαπάν το ποδόσφαιρο οι Άγγλοι έχοντας ζήσει στο νησί 2 χρόνια, οι 2 συνεχόμενοι χαμένοι τελικοί θα τους έχουν στοιχήσει!
Πάντως είμαι σίγουρος πως αν ρωτήσεις έναν Άγγλο θα σου πει πως η ομάδα ήταν ψόφια. Δεν χαρίζονται σε κανένα ούτε καν στον εαυτό τους.

Δεν μου αρέσει η σαμπανια (Ντόινγκ!).

Αλλα αν μου αρεσε, θα μου αρεσε να την πινω απο τα ποτηρια που τη σερβιραν παλια, οχι απο κεινα τα μακρόστενα.

Επισης, θα ηθελα να μου αρεσει η σαμπανια για ν' ακουω τον εαυτο μου να λεει: ''..και για μενα, ενα ποτηρι παγωμενη σαμπανια. Τι; Δεν εχετε;! Ε, με αναγκαζετε να παραγγειλω μια παγωμενη μπιρα, τοτε.''🤗

:)))):))))

Last edited:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Δεν μου αρέσουν τα κολονάτα ποτήρια. Είμαι πρακτικός άνθρωπος και δεν μου αρέσει ότι έχουν ψηλά το κέντρο βάρους. Το ιδανικό ποτήρι για το κρασί, για μένα, είναι το χαμηλό.

Δεν μου αρέσουν τα λευκά κρασιά και η ρετσίνα.

Εδώ και πολλά χρόνια, μου αρέσει αποκλειστικό το φθηνό, κόκκινο ημίγλυκο. Το έχω πολύ πιο ψηλά από τα ακριβά, "εκλεπτυσμένα" κρασιά.

@Νικόλας Δε Κιντ Να σου πω την αλήθεια ούτε οι Άγγλοι πίστευαν ότι θα κερδίσουν, ίσα-ίσα το δούλεμα που έριχναν στον Σαουθγκέϊτ και την ομάδα είχε πάει στο ταβάνι. Σχεδόν όλοι γύρω μου έλεγαν ότι η Ισπανία αξίζει να το σηκώσει όπως κι έγινε. Πάντως πρώτη μου φορά πανηγύρισα όταν σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι. Η λαχτάρα για ρεπό σε σύγκρουση με τη κοινή λογική. :))))

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Κι αν θες να πιεις ενα καλο κονιάκ, πού θα το πιεις;;
Εγω, πχ, θα προτιμήσω ενα κοντοφαρδο. :)))):)))):))))
εγώ τα πάντα στο ίδιο ποτήρι: γάλα, νερό, χυμό, κονιάκ...

Μόνο το γάλα καρύδας το πίνω, φυσικά, μέσα απ' την καρύδα.

διαβάζοντας το σχόλιό σου, σήμερα Κυριακή, 17 Ιουλίου, στις 10:08, παίρνω χαμπάρι πως φέτος, και μάλιστα αυτήν την στιγμή, λαμβάνει χώρα το euro.
Φαρε επειδη κατα πάσα πιθανοτητα δεν θα παρεις χαμπαρι, να σε ενημερωσω έτσι για την ιστορία πως σε μια εβδομαδα αρχιζουν και οι Ολυμπιακοι αγώνες! :))))

Μου αρέσει (ή μήπως δεν μου αρέσει;) ο συναρπαστικός αγώνας για την Προεδρία των ΗΠΑ, Μπάιντεν βέρσους Τραμπ.
Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πάει ο πήχης;
Μου αρέσουν οι αριστεροί Γάλλοι που αφού πάθανε ένα σοκ και συνασπίστηκαν γκρεμίζοντας την ακροδεξιά δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε δέκα βασικά σημεία και σε έναν άνθρωπο για να κυβερνήσουν. Νομίζω ότι αυτή την ψυχοσύνθεση των αριστερών κομμάτων την έχουν πιάσει πιο καλά από όλους οι Μόντυ Πάιθον
Η διεθνής πολιτική σκηνή / πολιτικές εξελίξεις από τις εποχές που ήταν κοινωνικό δράμα, έχει γίνει κάτι που παλινωδεί μεταξύ θρίλερ και φαρσοκωμωδίας

Μου αρεσει που ειμαι αντρας και σε καθε ερωτικη μου συνευρεση βγαινω κερδισμενος
Δεν μου αρεσει που δεν ειμαι γυναικα γιατι αν ημουν θα ειχα οσους και οποιους ερωτικους συντροφους θα ηθελα

Μου αρεσει που ειμαι αντρας και σε καθε ερωτικη μου συνευρεση βγαινω κερδισμενος
Δεν μου αρεσει που δεν ειμαι γυναικα γιατι αν ημουν θα ειχα οσους και οποιους ερωτικους συντροφους θα ηθελα
Κάτι μου λέει ότι το κλαμπ έχει αλκοόλ...