Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Θεωρητικώς, κάθε άνθρωπος - ασχέτως φύλου - πρέπει να βγαίνει κερδισμένος από μια ερωτική συνεύρεση.
Θα ρωτούσα το νέο μέλος "με παρτενέρ ή χωρίς" αλλά δε θα το κάνω!! :))))

παιδια καλημερα αυτο που εγραψα βασιζεται σε βιβλια εξεληκτικης βιολογιας απλα το εκανα με χιουμοριστικο τροπο.αν εθιξα καποιον ζητω συγνωμη
Δλδ η εξελικτική βιολογία αναφέρει κάπου πως στις ερωτικές συνευρέσεις το αρσενικό βγαίνει κερδισμένο ενώ το θηλυκό υφίσταται ήττες, αλλά παρ' όλα αυτά μπορεί να διαλέγει συντρόφους κατά το δοκούν;
Θα ήθελα το σχετικό reference μιας και έχουμε βιολόγο @ΚρίτωνΓ στην παρέα μας!

ο Νικολας ξεκινα ερωτηση με το Δηλαδη, ειναι παντοτε παγιδα. Μην πεφτετε μεσα. 🤗🤗
Δεν μου αρεσει να ακουω φράσεις περιεχομένου "Επιτελους! Εκανα κατι για τον εαυτό μου πια! (γιατι, ολα τα αλλα, τα κάνει για τους αλλους). Κι οταν πεσεις στην παγιδα να ρωτησεις, Α,ναι; Και τι ειναι αυτο;;, η απαντηση ειναι:
-Κερατινη. 🤦🤦🤦

Επισης, δεν μπορω να διαβαζω ή να ακουω για τη δυσκολια καποιου πραγματος με την κατακλείδα: Αλλαααα! Αποζημιώνει η θεα, το βιβλιο, κλπ κλπ.

Αυτα. 😁😁😁

@Νικόλας Δε Κιντ μια και δίνεις πάσα, η εξελικτική βιολογία λέει ότι το αρσενικό προσπαθεί να διασπείρει το σπέρμα του όσο το δυνατόν περισσότερο για να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους απογόνους και το θηλυκό προσπαθεί να επιλέξει όσο το δυνατόν το "καλύτερο" (βλ. ισχυρότερο με ισχυρότερα γονίδια) αρσενικό, για να έχει όσο το δυνατόν καλύτερους απογόνους.
Αυτό ερμηνεύει πολλά πράγματα (πχ. αντρική σαβουρογαμία :μουάχαχα:) αλλά δε βλέπω πουθενά ούτε το ποιος κερδίζει στα χαρτιά, ούτε κανέναν-καμία-κανένα να έχει στα σκέλια του πάντα όποιον γουστάρει και αγαπά.
@Έλλη Μ Κάποιο θέμα έχεις με τους εγωιστές που πάνε και κάνουν κερατίνη; (η κάτι δεν κατάλαβα καλά; :μουάχαχα:)

Μου αρεσει που ειμαι αντρας και σε καθε ερωτικη μου συνευρεση βγαινω κερδισμενος
Δεν μου αρεσει που δεν ειμαι γυναικα γιατι αν ημουν θα ειχα οσους και οποιους ερωτικους συντροφους θα ηθελα
Στο reddit μπήκα κατά λάθος;;; :))))

Ξεφυλλίζοντας την Κρύπτη του Γονατά, τι να δω;
Υπάρχουν ακόμα εκδοτικοί οίκοι ποθ επιμένουν να εκδίδουν βιβλία με άκοπες σελίδες!! Μα που ζουν; 100 χρόνια πίσω!

Χ στους εκδότες που επιμένουν σε απαρχαιωμένα "έθιμα"!

Χ και στους εκδότες που χρησιμοποιούν πολυτονικό!

Το πολυτονικό κύριοι και κυρίες καταργήθηκε εδώ και κοντά μισό αιώνα. Δεν έχει χρησιμότητα, ποτέ δεν είχε και πλέον είναι γραφικό!
Αν θέλετε βγάλτε και βιβλία με Γραμμική Β!

Να θυμηθώ που αλλού θα ρίξω Χ σήμερα! :))))

Να θυμηθώ που αλλού θα ρίξω Χ σήμερα! :))))
Ριξε εναν τόνο στο πού πρώτα και μετα ριξε τα Χι σου.

Δηλαδή, ας πούμε, δεν ξαναγοραζεις βιβλιο της Αγρα γιατι σε ενοχλουν τα πνευματα...:αργκ:
Να πουλάς πνευμα, ομως, δεν σε ενοχλει!!!
Α ναι, και στον Ικαρο ρίξε Χ, Ψ ή οποιο αλλο συμφωνο θες, θα εισακουστεις!!
Απο τούδε και στο εξής, θα σε προσφωνώ ΡομπέΡ των βιβλίων.

Last edited:
Χ στην Άγρα
Χ στον Γουτεμβέργιο
:)))):)))):)))):)))):))))
Κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσει όλος ο κόσμος πως η γλώσσα που μιλάμε είναι η Κοινή Νέα Ελληνική και όποιος χρησιμοποιεί κάτι διαφορετικό είναι απλά γραφικός.
Και ναι, υπάρχουν λέξεις οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν / φτιάχτηκαν μετά την κατάργηση του πολυτονικού και ο τονισμός τους είναι αυθαίρετος.
Όποιος τολμάει ας συμπεριλάβει και τη βαρεία!
Οι Αρχαίοι Έλληνες που ήταν πρακτικοί άνθρωποι δεν είχαν τόνους, εμείς γιατί επιμένουμε;;

γιατι γραφαν κεφαλαία;! Και χωρις διαστηματα αναμεσα στις λεξεις;
Σαφώς!
Εννοώ εμείς απαλλαχθήκαμε από το δύσχρηστο πολυτονικό και κάποιοι επιμένουν να το χρησιμοποιούν, δίνοντας πάτημα σε ακροδεξιούς γλωσσαμύντορες να βαυκαλίζονται διάφορα!

δίνοντας πάτημα σε ακροδεξιούς γλωσσαμύντορες να βαυκαλίζονται διάφορα!
Ναι, δεν αντιλαμβανομαι τι βαυκαλιζονται και ποιοι, αλλά αυτό μου θυμιζει αμυδρώς εως τελειως τη διαμάχη (ως επιχειρημα) για το κατα πόσο τα γραπτα κι οι Οπερες του Βαγκνερ επηρέασαν την εμφανιση του ναζισμου στη Γερμανια.

δίνοντας πάτημα σε ακροδεξιούς γλωσσαμύντορες να βαυκαλίζονται διάφορα!
Οι ακροδεξιοί δεν χρειάζονται και πολλά πολλά για να βρούν πάτημα. Και σταγόνα νερού να πέσει από μπουγάδα αλλοδαπού απλωμένη σε μπαλκόνι πάνω σε γνήσια και ένδοξη ελληνική φαλάκρα, θα το κάνουν θέμα.

Θα μου επιτρέψεις να υιοθετήσω την έκφραση "ακροδεξιοί γλωσσαμύντορες". Εύστοχη και πρωτότυπη.

Στα υπόλοιπα, δεν συμφωνώ. Τα σέβομαι, αλλά δεν συμφωνώ.

Άσε, Λάμπρο μου. Εδώ στην Ιστιαία έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τα ποντίκια. Και στο σπίτι που μένω εμφανίστηκαν δύο αρουραίοι, όχι τώρα, στην αρχή που το νοικιάσαμε, που το σιφόνι ήταν ανοιχτό και για δύο βδομάδες, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, δεν μπορούσα να μείνω.

Θα μου επιτρέψεις να υιοθετήσω την έκφραση "ακροδεξιοί γλωσσαμύντορες". Εύστοχη και πρωτότυπη.
Ελεύθερα αλλά κατά το ήμισυ είναι δική μου! :))))Η μισή ανήκει στον Ν. Σαραντάκο!!

Πάντως, για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου να πω πως την καθαρεύουσα (αυτή του Παπαδιαμάντη και του Ροΐδη) τη βρίσκω γοητευτική και μου αρέσει πολύ. Όμως, εδώ και χρόνια δεν έχει κάτι να προσφέρει και είναι μια "νεκρή γλώσσα", η οποί ξεπεράστηκε πρώτα από όλα από τους φυσικούς ομιλητές της ελληνικής για πάντα.
Αυτή τη στιγμή μιλάμε την ΚΝΕ (Κοινή Νέα Ελληνική), η οποία έχει στοιχεία καθαρεύουσας, δημοτικής αλλά και ΑΕ. Είναι πλήρης, ζωντανή, πλούσια και δεν έχει ανάγκη πισωγυρίσματα.
Τέλος, πάντα θεωρούσα ότι το πολυτονικό μόνο προβλήματα δημιουργούσε, δεν είχε ποτέ κάποια χρησιμότητα ούτε ξεκάθαρους κανόνες, για αυτό και πήγε στην άκρη ενώ πλέον όσοι το χρησιμοποιούν βρίσκονται ανάμεσα στα όρια γραφικότητας και λανθάνουσας γλωσσολαγνείας!