Θα ρωτούσα το νέο μέλος "με παρτενέρ ή χωρίς" αλλά δε θα το κάνω!!Θεωρητικώς, κάθε άνθρωπος - ασχέτως φύλου - πρέπει να βγαίνει κερδισμένος από μια ερωτική συνεύρεση.
Θα ρωτούσα το νέο μέλος "με παρτενέρ ή χωρίς" αλλά δε θα το κάνω!!Θεωρητικώς, κάθε άνθρωπος - ασχέτως φύλου - πρέπει να βγαίνει κερδισμένος από μια ερωτική συνεύρεση.
Δλδ η εξελικτική βιολογία αναφέρει κάπου πως στις ερωτικές συνευρέσεις το αρσενικό βγαίνει κερδισμένο ενώ το θηλυκό υφίσταται ήττες, αλλά παρ' όλα αυτά μπορεί να διαλέγει συντρόφους κατά το δοκούν;παιδια καλημερα αυτο που εγραψα βασιζεται σε βιβλια εξεληκτικης βιολογιας απλα το εκανα με χιουμοριστικο τροπο.αν εθιξα καποιον ζητω συγνωμη
Στο reddit μπήκα κατά λάθος;;;Μου αρεσει που ειμαι αντρας και σε καθε ερωτικη μου συνευρεση βγαινω κερδισμενος
Δεν μου αρεσει που δεν ειμαι γυναικα γιατι αν ημουν θα ειχα οσους και οποιους ερωτικους συντροφους θα ηθελα
Ριξε εναν τόνο στο πού πρώτα και μετα ριξε τα Χι σου.Να θυμηθώ που αλλού θα ρίξω Χ σήμερα!
Προτιμώ Γόμπεγτ!!Απο τούδε και στο εξής, θα σε προσφωνώ ΡομπέΡ των βιβλίων.
γιατι γραφαν κεφαλαία;! Και χωρις διαστηματα αναμεσα στις λεξεις;Οι Αρχαίοι Έλληνες που ήταν πρακτικοί άνθρωποι δεν είχαν τόνους,
Σαφώς!γιατι γραφαν κεφαλαία;! Και χωρις διαστηματα αναμεσα στις λεξεις;
Ναι, δεν αντιλαμβανομαι τι βαυκαλιζονται και ποιοι, αλλά αυτό μου θυμιζει αμυδρώς εως τελειως τη διαμάχη (ως επιχειρημα) για το κατα πόσο τα γραπτα κι οι Οπερες του Βαγκνερ επηρέασαν την εμφανιση του ναζισμου στη Γερμανια.δίνοντας πάτημα σε ακροδεξιούς γλωσσαμύντορες να βαυκαλίζονται διάφορα!
Οι ακροδεξιοί δεν χρειάζονται και πολλά πολλά για να βρούν πάτημα. Και σταγόνα νερού να πέσει από μπουγάδα αλλοδαπού απλωμένη σε μπαλκόνι πάνω σε γνήσια και ένδοξη ελληνική φαλάκρα, θα το κάνουν θέμα.δίνοντας πάτημα σε ακροδεξιούς γλωσσαμύντορες να βαυκαλίζονται διάφορα!
Ναι, ακριβως αυτό ήθελα να γράψω και το ξεχασα γιατι θυμηθηκα τον ΒαγκνερΟι ακροδεξιοί δεν χρειάζονται και πολλά πολλά για να βρούν πάτημα.
Ελεύθερα αλλά κατά το ήμισυ είναι δική μου! Η μισή ανήκει στον Ν. Σαραντάκο!!Θα μου επιτρέψεις να υιοθετήσω την έκφραση "ακροδεξιοί γλωσσαμύντορες". Εύστοχη και πρωτότυπη.