Δεν μου αρέσει καθόλου η περσόνα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Είναι η πιο αηδής μορφή πολιτικής. Χίλια δίκια να έχει, η συμπεριφορά της σε χυδαιότητα έχει ξεπεράσει κι αυτή των χρυσαυγιτών. Προσωπικές προσβολές προς όλους, θεωρίες συνωμοσίας, χυδαιολογίες και πάει λέγοντας.
Η καλύτερα παρέα για τα χρυσάβγουλα θα ήταν αν αυτοί δεν ήταν φυλακή.
Είναι πραγματικά αδίστακτη. Πιστεύω πως μέχρι τις εκλογές θα δούμε πρωτοφανή έκτροπα στο κοινοβούλιο.
Και αυτό το χυδαίο και ανάγωγο άτομο το στείλαμε στη Βουλή και τώρα που μιλάμε έχει ποσοστό, βάσει δημοσκοπήσεων, κοντά στο 9%...
Παίρνει ουσιαστικά τα ποσοστά της Χρυσής αυγής. Υπάρχει ακόμα ένα ποσοστό ψηφοφόρων που πιστεύει στην ψευτομαγκιά και την αλητεία...
Πιστεύω πως είναι ό,τι πιο τοξικό έχει μπει στην Βουλή των Ελλήνων. Παίζει να είναι τοξικότερη κι από την (απεχθέστατη) Χρυσή Αυγή.
Και τεράστια υποκρίτρια, βέβαια.
Δεν θα πω για το ότι δήθεν είναι υπέρ των γυναικών, αλλά υπερασπίζεται βιαστές. Ή υπέρ των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αλλά τουλάχιστον τρεις την κατηγόρησαν πως δεν κατέβαλε δεδουλευμένα και εργασιακό μπούλινγκ. Ή ότι από την ιδια της την κοινοβουλευτική ομάδα οι μισοί φύγανε με αντίστοιχες κατηγορίες (τοξικό περιβάλλον). Αλλά θα πω το εξής μικρό που είχα δει πολύν καιρό πριν και μου είχε μείνει, ως μικρό μεν αλλά πολύ χαρακτηριστικό για υποκρισία, δε, και έπειτα όντως το είδα να βγαίνει. Όταν είχαν γίνει κάποιες εκλογές κι είχε μπει ο ΣΥΡΙΖΑ τότε στα ντουζένια του, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν κατάφερε να μπει στην Βουλή κι η ΖΚ ζητούσε θυμάμαι κάπως έντονα κι ερειστικά (ξέρω, ποιος θα περιμένε τέτοιο ύφος από τέτοιον γλυκύτατο άνθρωπο) να παραδώσει το κλειδί από το γραφείο που είχε στην Βουλή. (Και ενδεχομένως, δικαίως. Εντωμεταξύ, για τον ΓΠ δεν έχω καλή άποψη ως πρωθυπουργό, αλλά ο άνθρωπος τουλάχιστον ήταν γλυκός, να λέμε μια αλήθεια. Προφανώς και θα άδειαζε την γωνιά χωρίς πολλά-πολλά. Αλλά γιατί να μην βγάλουμε λίγο φαρμάκι όταν το έχουμε αφθονο; ) Όταν έπειτα η ίδια δεν επανεξελέγη βουλευτής (ω θεία δίκη), η ίδια αρνούταν να παραδώσει το κλειδί από το γραφείο της (ως προέδρου; ) Με επιφύλαξη για τις λεπτομέρειες καθώς πέρασαν και πολλά χρόνια.
Με πολλούς πολιτικούς διαφωνώ με τις απόψεις τους αλλά πολλοί μου είναι μέχρι και συμπαθείς. Από τον Κουτσούμπα και την Κανέλη μέχρι τον Λαφαζάνη, ξέρω εγώ, παρά τα ακατανόητα για εμένα που λένε ή κάνουνε (καλή ώρα να βγαίνεις πορεία με το πορτραίτο ενός θεοκράτη δικτάτορα, κι ύφος φουκαριάρικο, σαν να επλήγη κάτι πολύ δικό σου...

) Όμως η τοξικότητα είναι κάτι άλλο. Νομίζω πως έχεις δίκιο φίλε
@Νικόλας Δε Κιντ και για την λέξη "αδίστακτη". Δεν θέλω να φανταστώ πού μπορεί να φτάσει ένας τέτοιος άνθρωπος εάν πάρει εξουσία.
Το θέμα των Τεμπών δε το ξεζούμισε και το κεφαλαιοποίησε, για κομματικό κέρδος, όπως δεν θα μπορούσε κανείς άλλος. Ο Μακιαβέλης νομίζω πως σηκώνει το ποτήρι του στην υγειά της.