Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Κι εμενα το ινστα καμια φορα μου δειχνει ποστ με "παραξενα" οργανα, και ειναι ενδιαφερον οτι εχουν πολυ ομορφο ηχο

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μου αρέσει που όταν φέυγει κάποιος, ολοι τεινουμε να θυμομαστε τα καλυτερα γι' αυτον. Οι επικηδειοι ειναι παντα ομορφα λογια που τονιζουν τα θετικα στοιχεια του ανθρωπου. Χωρις να ειναι απαραιτητα ψεμματα. Και οταν φευγουν πολιτικοι, ακομα και οι αντιπαλοι τους εχουν κατι να πουν. Υποκρισία; Δεν ξερω. Θα πεις "Τωρα τα θυμασαι; Οταν ζουσε γιατί δεν τα ελεγες αυτα;"

Ισως ειναι ενας φυσικος μηχανισμος που λειτουργει μεσα μας, ενα απο τα σταδια του πενθους. Ισως δεν ειναι απαραιτητα υποκρισια, και αν ακους μονο καλα λογια για καποιο νεκρο δεν ειναι απαραιτητα ψεμματα, ή υπερβολες. Ισως αυτος ο μηχανισμος απλα να αλλαζει την οπτικη μας. Μακαρι αυτος ο μηχανισμος να μη λειτουργει μονο οταν φευγει καποιος. Μακαρι να τα βλεπουμε ολα με αυτη την οπτικη, πριν να ειναι πολυ αργα

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ίσως υπάρχει μια φυσική ανταγωνιστικότητα που παύει να υφίσταται όταν κάποιος πεθάνει και μαζί με τον σεβασμό για το τέλος της ύπαρξης (και της δικής σου που επέρχεται) σε κάνει να θυμάσαι μονάχα πως ήταν κι αυτός απλά είναι άλλος ένας από όλους μας. Ίσως κι ανταποδοτικό: λέμε δυο απλά λόγια, δίχως κακία, για να κρατηθεί η παράδοση και να μας αφήσουν έτσι κι εμάς, μ' ένα απλό αντίο, χωρίς να επιμείνουν στα στραβά μας σε μια στιγμή που ούτως ή άλλως, δεν μπορούμε να βλάψουμε πια κανέναν. Κι ίσως μια παραδοχή πως ο θάνατος, τόσο ξεκάθαρος, είναι πάνω από όλη την θολούρα της ζωής (και π.χ. την διαφορά απόψεων για το μεταναστευτικό).

Ύστερα από χρόνια, συναντάς κάποιον που σου αφάνισε τη ζωή: κάθεται σ’ ένα παγκάκι έρημος, γέρος, ένα ερείπιο. Σου έρχονται δάκρυα. Τον κοιτάζεις χωρίς μίσος, με απροσποίητη συμπόνια μάλιστα.
«Πως μας ξεγέλασε και τους δυο η ζωή», σκέφτεσαι.
Τάσος Λειβαδίτης

Last edited:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Καταπληκτικά όργανα σε εμφάνιση και ήχο.

Το πνευστό θυμίζει την αρχή του δίαυλου:

Κάποτε, μ' έναν φίλο μουσικό, αυτόν που μου πρωτοέδειξε το καβάλι, του κρατούσα το ίσο (δηλ. δύο καβάλια), που είναι η ίδια αρχή.

δες αυτόν τον τρελό τί σκάρωσε:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Μου αρέσει το πόσο μας συναρπάζει η πολύ κακή τέχνη.

Δεν ξέρω εάν έχετε υπόψιν σας αλλά το 2023 πολύ δυνατοί ηθοποιοί, όπως ο Bob Odenkirk, γυρίσαν σκηνές από το "The Room", προσπαθώντας να αποδόσουν το ασυνάρτητο σενάριο όσο πιο καλά γίνεται, και επίσης ο James Franco, γύρισε το 2017 ταινία σχετικά με το πώς φτιάχτηκε το "The Room".

Last edited:

Έλλη Μ

Συντονιστής
Δεν μου αρεσει, δηλαδή δεν μπορώ να το βλέπω, ενα οχι και πολύ νεό τρεντ στα αντρικά παντελόνια οπου εχουν λάστιχο στο τελειωμά τους.
Νομίζω δεν κολακευει κανεναν σωματότυπο ή ύψος. Δηλαδή, πραγματικά, γιατι τα διαλέγουν οι αντρες; Και το βλέπεις σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, εφηβους, ενηλικες, μεσήλικες. Μην τα φοράτε, αγόρια. :όχισουλέω: Αυτοϋπονομεύεστε. Κριμα ειναι.
Καλα, φορέστε τα, αν θελετε, πρόβλημά σας. :))))

Last edited:
γιατι τα διαλέγουν οι αντρες;
1.Είναι άνετα και αερίζονται τα μπούτια μας.
2. Υποκαθιστούν εύκολα ένα πιο καλό, στενό παντελόνι (τύπου τσινο) και με ένα πουκαμισάκι και σνίκερ και άνετος είσαι και κομψός.
3. Έχουν τσέπες για να βάζουμε τα πράγματά μας επειδή δεν έχουμε τσάντες σαν εσας τα κορίτσια.
4. Αν τ'αφήσεις ασιδέρωτα δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα.
5. Δεν σπαζοκεφαλιάζεις να βρεις τι χρώμα κάλτσα να φορέσεις. Βάζεις μια κοντή και ξέγνοιασες.
6. Κατά βάση δεν χρειάζονται ζώνη, γιατί αν έχει κανείς λίγη κοιλίτσα, η ζώνη σφίγγει, αφήνει σημάδια και γενικά δεν είναι πάντα πολύ ευχάριστη αίσθηση.
6α. Άρα κατεβαίνουν τάχιστα αν θες να πας επειγόντως στο wc.
7. Η ευαίσθητη περιοχή αναπνέει καλύτερα σε σχέση με ένα τζιν ή άλλου τύπου παντελόνι.

Έλλη Μ

Συντονιστής
@ΜιΛάμπρος μου, ολα τα παραπανω εχουν βαση και τα κατανοω, ως προς το πατρον του ρουχου, το size, αν ειναι cargo κλπ κλπ και μια χαρα. Δεν καταλαβαινω το λαστιχο στον αστραγαλο. Πραγματικα, δεν κολακευει κανεναν, εκτος κι αν το παντελονι ειναι σε τετοιο μηκος κι ειναι τοσο καλοραμμενο, ωστε το λαστιχο δεν ανασηκωνεται καθολου και λειτουγει σαν ρεβερ.
Για να μη θυμηθω και τα τζιν που επιλεγουν τελευταιως οι 20-35, με τα τεράαααστια μπατζακια, κατα βαση γυναικεια γραμμη, γιατι εφαρμοζουν ωραια εκει που πρέπει, που επισης δεν ταιριαζουν σε αντρικο σωματότυπο, γιατι δεν εφαρμοζουν καθολου ωραια πουθενα.

Last edited:
Καλή μου κυρία @Έλλη Μ δεν έχω ιδέα για το λάστιχο. Τώρα που ζεσταίνει ο καιρός και θ΄αρχίσω να ξαναφοράω αυτού του είδους τα πανταλόνια, θα προσπαθήσω να εντοπίσω τυχόν πλεονεκτήματα και θα τα αναφέρω.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Δεν νομίζω πως έχω δει τέτοιο παντελόνι. (Καλά, πάει και λίγος καιρός που λείπω από την Ελλάδα).

Εγώ φοράω το κανονικό τζιν χειμώνα-καλοκαίρι, με ζέστη, με καύσωνα, με κρύο, με αέρα, με αγιάζι, μέσα στο σπίτι, έξω στην κοινωνία, σε βραδιά χορού ή σε τρεις μέρες μπουγέλο. Και ποτέ κοντό παντελόνι. Το κοντό παντελόνι στον άντρα μου φαίνεται μάλλον όπως σου φαίνεται εσένα αυτό με το λάστιχο. :)))) (Βέβαια, δεν με πειράζει στους άλλους. Αλλά δεν μου αρέσει για εμένα.)

Μου αρέσει που υπάρχει αυτό το φόρουμ! Αν και το έμαθα σχετικά πρόσφατα και τον τελευταίο καιρό δεν μπαίνω, μου αρέσει να ξέρω ότι υπάρχει και ότι όταν νιώσω ότι θέλω να μπω σε αυτόν τον μικρόκοσμο, είναι εδώ.
Όπως τώρα, που υπάρχει αυτη η μεσημεριανή ησυχία, διαβάζω στον κήπο κάτι μαθήματα για ένα πτυχίο που δίνω και σκέφτηκα το φόρουμ, μπήκα και για λίγη ώρα διάβαζα ωραίες συζητήσεις και πολύ πολύ ωραίες προτάσεις για βιβλία :))))

Έλλη Μ

Συντονιστής
Δεν μου αρεσει που βλέπω σχεδόν όλο τον κόσμο με τεράστια, τεραααααστια backpacks παντου. Παντου. Κοσμος πάει στη δουλεια του, χρησιμοποιώντας τα μεσα, με τόσο μεγαλα backpacks τα οποιαδιατηρει στην πλάτη του, παρόλη την πολυκοσμια.. Δηλαδή, ειναι τοσο ογκώδη και μεγάλα, απο τον αυχενα ως τη μεση, λες και πάνε ολοι καθε μερα για camping, κι όχι στη δουλεια τους. Βαζω στοιχημα οτι τα περισσοτερα ειναι παραγεμισμενα με χαρτια, αλλιως δεν μπορω να καταλαβω τι κουβαλανε ολοι 9-5, στα γραφεία τους.

Και σαν να μην εφτανε αυτό, απο διπλα παραχωνουν κι ενα τεράαααααστιο μεταλλικο μπουκαλι με νερο (ή τεράααστια μεταλλικά ποτηρια για καφε) δηλαδή, μοιαζει ο κοσμος να αδυνατει να βγει απο το σπίτι του χωρις το νερό του, απο φοβο και δεν βρει, στην απέραντη έρημο της Αθηνας. Τι να πώ...

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Βασικα κι εγω ετσι ειμαι. Το νερο το εχω μεσα βεβαια και απεξω εχω το μαστραπά με τον καφε. Δεν εχω και τιποτα ιδιαιτερο, νερο, χυμο, κολατσιο κλπ. Βασικα περσι ειχα ενα μπουγιοζικο σακιδιο, που και ενα πραγμα να βαζες επιανε χωρο, μετα βρηκα ενα πιο λεπτο που χωραει τα ιδια αλλα ειναι λιγοτερο ενοχλητικο

Σου ζητω συγνωμη εκ μερους των σακιδιουχων εργαζομενων.

Έλλη Μ

Συντονιστής
@Αντέρωτας αυτό που με ενοχλει περισσότερο ειναι οτι, μεσα στα ΜΜΜ, δεν σκεφτονται πως πρεπει να το κατεβασουν απο την πλάτη τους, γιατι ενοχλει, οταν συνωστιζόμαστε. Σε μενα, φαινεται απειρη γαιδουρια να μην το κρατα καποιος στο χερακι του και να χτυπα τον κοσμο γύρω του ή να τον στριμωχνει ακομη περισσότερο. Για να μη σχολιάσω τα λεωφορεια με τα στενα διαδρομάκια, οπου εκει κι αν ο κοσμος ταλαιπωρειται.

Αλλα ναι, κατα τα άλλα, αναρωτιεμαι τι κουβαλαν ολοι εκει μεσα, οταν βλεπεις πως κραταν και lunch bag.

Τώρα που έχει μπει η άνοιξη νομίζω ότι όλοι είναι λίγο πιο χαλαροί, πιο χαρούμενοι και σίγουρα πιο ορεξάτοι!
Σήμερα το πρωί έτρεχε ένας στον δρόμο και το μπροστινό αυτοκίνητο από εμένα του έκανε κινήσεις τύπου ‘you got it’ και τέτοια
Και αυτός που έτρεχε γέλασε πάρα πολύ και γέλασα και εγω
Όσο βλέπω ανθρώπους, ειδικά τους πιο σοβαροφανείς, να τσαλακώνονται, να κάνουν χαβαλέ και να ξεκαρδίζονται, τρελαίνομαι
Η Fannie Flagg, που την λατρεύω, είπε πρόσφατα ‘ the world right now needs a really good laugh’ και ω ναι! Το Πάσχα έβλεπα μια δυνατή ταινία, πχ Νονός, και μετά μια καλή κωμωδία (μια ήταν πάλι με Αλ Πατσινο) και ήταν απολαυση:γιούπι: