Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Μου αρεσει πολυ να βρισκουμε και να κανουμε στεκια ωρα μαγαζια.Μαλιστα εχουμε 2-3 συγκεκριμενα τετοια που σχεδον παντα βγαινουμε εκει.Απο την αλλη δεν μου αρεσει καθολου που οποτε βγαινουμε πηγαινουμε παντα στα ιδια μαγαζια και δεν εχουμε τη χαρα να γνωριζουμε καινουρια μερη..

Και μετα ειναι να απορω που με λενε διχασμενη προσωπικοτητα....
 
Να σας καταλαβουμε δεν υπαρχει περιπτωση. Τις γυναικες ουτε ο Φρουντ δεν μπορεσε να τις καταλάβει. Μνημειωδης εχει μεινει η ρηση του: "Τι επιθυμει μια γυναικα?"
 
Το είδα αλλα νομίζω όλοι φάσκουμε και αντιφάσκουμε ανεξαρτήτως φύλου.
(Έβαλα την φατσούλα για να τσακωθούμε, γιατι πολύ ηρεμία και ευφορία έχει πέσει λες και είμαστε στο μικρό σπίτι στο λιβάδι :ρ)
 
Θα συμφωνήσω με τη Σόφκι! Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή οι άντρες?
Κι εμένα μου αρέσουν τα στέκια!
Μου αρέσουν και οι νέες εμπειρίες!
Στις γυναίκες συνήθως αρέσει η ποικιλία, το καινούριο, να μην χάνεται η έξαψη, να υπάρχει ενθουσιασμός, να εναλλάσσεται βέβαια και με τα γνωστά και τα ήρεμα.
Γιατί αυτό σημαίνει πως δεν ξέρουν τι θέλουν? Γιατί δεν αποδέχονται τη ρουτίνα του "τα ίδια και τα ίδια?"
Φιλικά, σόρυ αν "ακούγομαι" κάπως... :)
 
Μα δεν θέλετε τα ίδια και τα ίδια, αλλά θέλετε να έχετε στέκια σας που στην πράξη είναι ακριβώς αυτό, τα ίδια και τα ίδια. :))))
 
Ιαβέρη, η ποικιλία δεν σημαίνει απαραίτητα συνεχή αλλαγή. Καλά και τα γνωστά, χρειάζεται πότε πότε όμως και κάτι διαφορετικό. Νομίζω πως ουσιαστικά καταλαβαινόμαστε, ε? :)
 
Μου αρέσουν πολυ τα reggaeton, μου φτιάχνουν την διάθεση και τα τραγουδάω και τα χορευω και απ'όλα!
Βέβαια παλιά έβγαζαν πιο ωραία κομμάτια αλλά οκ βολευομαι και πάλι! :)))
 
Στην ωραία κουβέντα περί αντιφάσεως, να καταθέσω κι εγώ κάτι που μου αρέσει πολύ, μένοντας συνεπής και στο αίτημα του νήματος: "Do I contradict myself? Very well, then I contradict myself, I am large, I contain multitudes". Walt Whitman
Μου αρέσει αυτό που έγραψε η Σόφκι στην #342. Νομίζω ότι θα άρεσε και στην...γάτα του Σρέντινγκερ! (ντόινγκ! x όσο θέλετε)
Στιλλ ιλλ με αυτό το νέο σου αβατάριο ούτε που θα μου περνούσε η σκέψη να τσακωθώ μαζί σου! :)))) Γοητευτικότατο πάντως, παρά το «βλέμμα που σκοτώνει»! ;)
 
Γιατί αυτό σημαίνει πως δεν ξέρουν τι θέλουν? Γιατί δεν αποδέχονται τη ρουτίνα του "τα ίδια και τα ίδια?"
Γι αυτό κι εγώ τις προάλλες, που δεν ηθελα να ξαναπάω στα ίδια και τα ίδια, εψαχνα το WC στο διπλανό κτίριο, επειδη μου αρέσει η ποικιλία. :ρ
Δε μου αρέσει όταν οι άλλοι μου λένε ότι σκέφτονται κάτι, για να ρωτήσω και μετά δε μου το λένε.
Μη ρωτάς, ειναι παγιδα :))))
 
Last edited:
Έλλη, κρίμα, γιατί βλέπω στα σχόλια των πελατών του συγκεκριμένου μπαρακίου (:ρ) και τη φράση "Καθαρές τουαλέτες" με τρία θαυμαστικά παρακαλώ! Σε αυτή την περίπτωση καλύτερα τα σιγουράκια! Πού να τρέχεις τώρα! :χαχαχα:
 
Οχι, αλλα κι αυτό κοντα ειναι, πολύ κοντά, δηλαδή στα 2 λεπτα. Το ενα ειναι στη Στοα Πραξιτέλους, το άλλο στην οδό (Πραξιτέλους).
 
ΝΑι εχει παρα πολυ ωραία στεκια ( :μουάχαχα: ). Αν δε θες κι εσυ να πάρεις το κλειδάκι για την τουαλέτα, να μην το προτιμήσες, εκτός κι αν ζεις επικινδύνως. :))))
 
Κρατιέμαι! :ρ
Τι "επικίνδυνα", όλο γυναικοπαρέες βλέπω! ;)
(Σταματώ, γιατί το τσάκισα το νήμα- Φάρε συγνώμη!:))) )
 
Top