Δεν μου αρέσει ο ψυχαναγκασμος των γιορτών, οτι περνάμε όλοι καλά και είμαστε ευτυχισμένοι.
Δεν μου αρέσει ο ψυχαναγκασμος των γιορτών, οτι περνάμε όλοι καλά και είμαστε ευτυχισμένοι.
[video=youtube;FOg7aPNLLG0]https://www.youtube.com/watch?v=FOg7aPNLLG0[/video]
Σορυ Στιλλ αλλά θα διαφωνήσω. Καταρχήν το ότι είμαστε όλοι χαρούμενοι είναι απλά κάτι που πλασάρει το μάρκετινγκ για προφανεστατους λόγους. Ξέρω πολλά άτομα που τα Χριστούγεννα τους είναι από αδιάφορα έως δεν ξέρω τι. Βέβαια δεν καταλαβαίνω το λόγο μιας και εμένα μου αρέσει πολύ το όλο κλίμα η γιορτινη ατμόσφαιρα τα παιδιά που το ευχαριστιουνται τα φώτα στους δρόμους στις πλατείες. Μιλάμε για τα απλά πράγματα όχι για το καταναλωτικό κομμάτι,αυτό είναι άλλο.Δεν μου αρέσει ο ψυχαναγκασμος των γιορτών, οτι περνάμε όλοι καλά και είμαστε ευτυχισμένοι.
Πρέπει να είμαστε περίπου στην ίδια ηλικία. Τιμωρήθηκα πολλές φορές για να μη χρησιμοποιώ το αριστερό σε εποχή που θεωρείτο παιδαγωγική αυτή η παράλογη τιμωρία. Μέχρι που σταμάτησα να γράφω το οτιδήποτε, με κάνανε να αισθάνομαι πολύ άσκημα και πως έχω κάτι λάθος.Δεν θα ήσασταν τόσο λίγοι αν κάποιοι γονείς άφηναν τα παιδιά τους να γράψουν με το αριστερό...![]()
[30 παρά 40 (περίπου) μέρες] Κάποιος μου είχε πει πως ο λόγος που μπερδεύω το "δεξιά" με το "αριστερά" είναι επειδή στο νηπιαγωγείο με πίεσαν να χρησιμοποιήσω το δεξί χέρι (οι δικοί μου ήταν γιούχου). Τώρα δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό, αλλά έχοντας ακούσει ιστορίες για την συμπεριφορά μου, μάλλον θα είχα την ίδια αντίδραση.Πρέπει να είμαστε περίπου στην ίδια ηλικία. Τιμωρήθηκα πολλές φορές για να μη χρησιμοποιώ το αριστερό σε εποχή που θεωρείτο παιδαγωγική αυτή η παράλογη τιμωρία. Μέχρι που σταμάτησα να γράφω το οτιδήποτε, με κάνανε να αισθάνομαι πολύ άσκημα και πως έχω κάτι λάθος.
Και όταν το σηκώνεις κάνεις "μικρές" και μη μονοδιάστατες επαναστάσεις. (Με βλέπεις, εγώ τον χαβά μου, γι'αυτό μη μου φέρνεις αντίρρηση. Μπορώ να το κάνω copy paste όλη μέραοι μικρές επαναστάσεις είναι πολύ σπάνιες και μονοδιάστατες. Συνήθως σκύβω το κεφάλι και ασχολούμαι με το βρουξισμό μου.
μη μου φέρνεις αντίρρηση. Μπορώ να το κάνω copy paste όλη μέρα
:χεχ: &By the way, γαμώτο μακάρι να 'χαμε κι άλλους άκαρδους έξω καρδιά σαν εσένα![]()
Άραξε,@Τσίου αν και νομίζω πως ήταν αυτονόητο δεν ήταν προσωπικό το σχόλιο και αν και δεν σε ξέρω δεν νομίζω πως είσαι άκρδη![]()
:χαχαχα: Λες να κάνω κι εγώ σαν τον Βουτσά απ'το "Γαμπρός απ'το Λονδίνο"; "Ντεν καταλαβαίνεις, ντεν καταλαβαίνεις, ιο νον καπίσκο, φερΣΤέεν;." Δεν ακούγεται άσχημο, αλλά τους βλέπω πελαγωμένους και τους λυπάμαι. Βέβαια μετά που τους βλέπω από μακριά να στρίβουν αλλού και να πηγαίνουν ντουγρού σε λάθος κατεύθυνση τους λυπάμαι πιο πολύ αλλά... oh, well...όταν με σταματούσανε παλιά για οδηγίες έλεγα ότι είμαι νέος στη πόλη και δεν γνωρίζω,ενώ σε μερικές περιπτώσεις το πήγαινα ένα βήμα παραπέρα και το έπαιζα τουρίστας (Ντεν ξέρει ελλινικα), οπότε γλιτωνα έτσι.))